Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Autósoknak: ezt csináld, ha karcos lett a kocsid

Ügyes trükk, hogy szinte fillérekből, házilag szépítsd meg autódat

2022. december 16. - naptermeke

Zavaró karcolások autódon? Ne pánikolj, itt egy gyors megoldás ellenük!

Sokszor hiába vigyázol rá, mégis megjelenik néhány karcolás autód fényezésén. Sajnos ezek a sérülések nagyon el tudják csúfítani szeretett járművedet. A javítás pedig gyakran rengeteg időbe és pénzbe kerülhet, még ha kisebb csikarásokról is van szó. poszt1_6.jpg

Mielőtt szervizbe rohansz, mutatunk egy zseni találmányt a karcok ellen

Mit szólnál egy gyors és gazdaságos megoldáshoz? Fedezd fel azt az új módszert, mellyel házilag, költséges műhelyi fényezés nélkül tüntetheted el autód karcolásait! 

Quick Fix karctalanító toll - foltmentes karctalanítás bármilyen járműre, háztartási gépekre is

A Quick-fix karctalanító tollal pár húzással távolíthatod el autód kisebb és közepes karcolásait. Ez a varázslatos filctoll hatékonyan kitölti a sérülések helyét, az eredeti lakkréteget felhasználva akár nyom nélkül eltünteti a karcokat. 
poszt00karc.gif

Hogyan működik?

A Quick Fix egy különleges karctalanító formulát tartalmaz, ami a Nap UV sugarainak hatására épül be a fényezésbe. Foltmentes, gyors száradást biztosít, a kezelés után legkésőbb 48 órával nyeri el végleges hatását. Gondolj bele, milyen remek érzés lesz, hogy végre eltűnnek a csúf karcok autódról - járműved ismét a régi fényében pompázhat! poszt01.gif

Nagy előnye, hogy a metálfényű típusokon kívül bármilyen színű autóra alkalmazható találmány, használata nem igényel külön szaktudást és kézügyességet. Sőt, nemcsak gépkocsira, hanem motorra, biciklire, háztartási gépek (hűtő, mosógép, mikrosütő) felújítására is bevetheted.  

karc3.jpg

Hogyan kell használni a Quick Fix-et?

Pár lépés, és autód újra régi fényében tündökölhet:

1. Vidd fel vékonyan az oldatot a toll segítségével a kívánt részre
2. Egy puha ronggyal távolítsd el a felesleget
3. A kezelt felületet közvetlen napfényben szárítsd meg - ilyen egyszerű!
karc-hasznalat.jpg

Jó hír, hogy egy tollat több sérülés kezelésére is felhasználhatsz. A Quick-fix tartósan feltölti a barázdákat, vízálló, szagtalan és nem mérgező. Képzeld el, milyen jó érzés lesz, hogy autódat saját kezűleg, villámgyorsan megújíthatod. 

Bemutató videó - nézd, milyen jól működik a gyakorlatban:

Nem írtuk el: 2 db karceltávolító toll most csak 3.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Tüntesd el a csúf csikarásokat saját magad, házilag! Blogunk 3 éves születésnapi akciójában most 2 db Quick-fix tollat kapsz 1 áráért, így csak 3.990 Ft-ba kerül a 2 db-os csomag. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozol hírlevelünkhöz.

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhöz ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 2 db-os Quick-fix karctalanító csomagot 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

karc4.jpg

süti beállítások módosítása