Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ezt tedd, ha meleged van a kocsiban - zseni hővédő megoldás

Újra itt a kánikula: egy szemfüles trükkel nem lesz szauna autódból

2023. augusztus 15. - naptermeke

Forró hetek várhatók - így kerüld el a hőgutát autódban!

Újra itt a brutális kánikula. Ebben a hőségben autód rövid idő alatt akár 60-70 fokosra is felhevülhet a napon. Semmi sem rosszabb, mint amikor a kormány perzseli a kezed vagy az ülés égeti a hátad. Ráadásul gépkocsid belső tere, műszerfala is károsodhat, a burkolatok pedig kifakulhatnak.auto-hoseg.jpgSzerencsére most itt a lenyűgöző megoldás, amely megállítja a hőséget és megóvja autód belső részét a túlzott felmelegedéstől és a károktól. Az autós napernyővel tökéletes árnyékot nyújthatsz autódnak.

Autós napernyő - kerüld el a tűzforró utasteret, óvd meg saját magad, utasaid és járműved!

Az autós napernyő rendkívül hatékony módszer arra, hogy akár több tíz fokkal hűvösebb levegőt teremts az utastérben. Ezen újításnak köszönhetően a korábbi 60-70 fok helyett akár 25-30 fokos, kellemes hőmérsékletet élvezhetsz még a forró napokon is.02_27.jpg

Miért olyan hatékony az autós napernyő?

Az autós napernyő több mint 80%-os hő- és 99%-os UV-visszaverő képességgel rendelkezik. A különleges alumínium réteg megakadályozza a káros napsugarak bejutását az autóba. Képzeld el, milyen jó lesz, hogy többé nem fogod szaunának érezni kocsidat, mikor beleülsz. Emellett a napernyő kinézetében is sokkal esztétikusabb, mint a hagyományos árnyékolók.
07-napernyo1.gif

Hogyan használhatod?

Használata rendkívül egyszerű: nyisd ki az utastérben, mint egy normál ernyőt, majd helyezd a szélvédőhöz. Nem igényel sok helyet, így használat után a mellékelt bőrtokkal elegánsan tárolhatod bármelyik rekeszben.04-autosblog.gif

A napernyő mérete 130x75 cm, így tökéletesen illeszkedik a legtöbb személyautó szélvédőjére. Indulás előtt könnyedén összecsukhatod, majd egyszerűen elhelyezheted a kesztyűtartóban vagy más tárolóhelyeken. A csomagban található grátisz tok jelentősen megkönnyíti az árnyékoló tárolását.html03_5.jpg

Felejtsd el a körülményes, helyigényes és nehézen kezelhető takarókat, és válaszd az esztétikus megoldást az autós napernyővel!

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű használni!

Kinek ajánljuk?

  • akik nem akarnak többé tűzforró utastérbe ülni
  • akiknek elegük van abból, hogy égeti kezüket a kormány
  • akik nem szeretnének többé perzselő ülésekben utazni
  • akik meg akarják védeni járművüket a nap káros hatásaitól
  • akik megóvnák saját magukat, családjukat, háziállataikat a hőségtől
  • akik megunták a csúf kinézetű, ormótlan, nehezen összehajtható árnyékolókat

54_5.jpg

Szenzációs árelőny: a napernyő most csak 5.990 Ft/db!

Válaszd a dizájnos és hatékony autós napernyőt, és mindig hűvös autóban indulhatsz el! Most rendkívüli nyári ajánlatunkban 5.990 Ft-ért érheted el ezt a prémium árnyékolót. A plusz darabbal meglepheted szeretteidet és barátaidat is.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhöz ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az autós napernyőt 5.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

11_24.jpg

süti beállítások módosítása