Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Jönnek a fagyok: így jégtelenítsd szélvédődet könnyen!

Szenzációs jégvédő megoldás most hasznos ajándékkal, szuper áron

2023. október 20. - naptermeke

Nincs messze a fagyos idő: így óvd meg kocsid a zavaró jegesedéstől!

Ugyan még utolsókat rúgja az "indián nyár", azonban hamarosan beköszönt a kemény hideg őszi-téli idő. Ilyenkor a legtöbb autós rémálma, hogy reggelre lejegesedik a kocsi szélvédője. Jégoldókkal, kefékkel kínlódni valóságos rémálom, pláne, ha épp sietnél valahova, fontos ügyeket intéznél. szelvedo5_1.jpg

Ismerős látvány? Mutatjuk, hogyan kerüld el!

Ne vesztegesd az időt nehézkes módszerekre: egy ügyes trükkel másodpercek alatt tiszta szélvédőt kapsz, nem kell jégoldással bajlódnod. Ismerd meg az autós szélvédő takarót és indulj mindig makulátlan kilátással útnak a legzordabb napokon is!

Többrétegű szélvédő takaró autósoknak - káprázatos fegyver a jég, a hó és a deresedés ellen

A szélvédő takaróval végleg búcsút inthetsz az idegtépő jégmentesítésnek. A szélvédőd mostantól ragyogó állapotban lehet még a legkeményebb időjárásban is. Ez az időjárás-álló innováció jelenleg a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer az ősz és a tél káros hatásaival szemben.
poszt04_2.jpg

A takaróval nincs több jegesedés, tiszta marad autód üvege!

Mi a titka?

A takaró többrétegű alumínium bevonata optimális védelmet nyújt a mínuszok, havazás esetén is. A szélvédőre terítve kiváló védőréteget képez, így nem fog lefagyni járműved üvege. Esztétikus és tartós megoldás, amit öröm lesz használni. Füleivel együtt biztonságosan rögzítheted, így nem lopják el, nem fújja le a szél sem.
szelvedo_2.jpg

Hogyan kell használni?

A takarót füleivel együtt biztonságosan rögzítheted, így nem fújja el a szél, nem tudja más levenni. Télen a sötét oldalával kifelé ajánlott felhelyezni. Esztétikus és tartós eszköz, melyet kész felüdülés lesz használnod: felrakni és levenni is csak néhány másodpercig tart! 

blog1.gif

180x70 cm-es mérete révén a legtöbb személyautó szélvédőjére nagyszerűen illeszkedik. Kicsire összehajtható, könnyen tárolhatod a csomagtartóban vagy akár az ülés alatt is. 

Elkerülhetsz vele egy bírságot, balesetet is

Tudtad, hogy bírságolhat a rendőr, ha jeges szélvédővel közlekedsz? Az elmúlt szezonban is történtek olyan balesetek, amik a korlátozott kilátás számlájára voltak írhatók. Ne kövesd a hanyag autósok példáját, tartsd tisztán mindig kocsid üvegét a szélvédő takaróval!szelvedo4.jpg

Télen-nyáron óvja járműved a káros hatásoktól

Mivel a takaró kétoldalas, ezért egész évben használható. Télen a fagy, nyáron a hő ellen véd kiválóan. Alumínium rétegével kifelé helyezve csökkentheted az erős napsütés hatásait. Valódi 4 évszakos segítség minden autós számára!  14_14.jpg

Nézd, mennyire ragyogó marad alatta a szélvédő:

Előnyök összefoglalva:

- első osztályú védelmet kapsz vele a jegesedés, a dér és a hó ellen
- elfelejtheted a kefékkel, jégoldókkal való gyötrelmeket
- gyorsan, biztonságosan felhelyezheted
- használatot követően kis helyen elfér
- bármilyen személyautóra ráteheted
- esztétikus kinézettel bír
- nyárra is kiváló, véd a naptól, hőtől
- lopásbiztosan felhelyezheted
- most egy praktikus bónuszt is kapsz mellé

fejlec02_7.jpg

Előtte-utána: legyen neked is ragyogó szélvédőd!

Őszi bevezető ajánlat: a takaró most csak 2.990 Ft, grátisz jégkaparót is kapsz!

Ne töltsd az időt többé jégoldókkal, kefékkel való küszködéssel! Használd Te is az autós szélvédő takarót, és indulj mindig tiszta kilátással útnak! Kerülj el egy büntetést vagy balesetet, közlekedj felelősséggel!

Őszi promóciónk keretében most a szélvédőre tehető takaró mellé egy praktikus jégkaparót is kapsz ajándékba, amit pl. az oldalablakokhoz használhatsz.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel email hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linken vagy űrlapon: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a szélvédő takarót 2.990 Ft-os kedvezményes áron, grátisz jégkaparóval. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html04_3.jpg

 

 

süti beállítások módosítása