Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Kegyetlenül jó ez a késélező: 10 mp alatt megújítja késeid

Késre, bárdra, bicskára, tőrre is kiváló találmány - nagyon fogod szeretni

2022. augusztus 19. - naptermeke

Téged is idegesít, ha nem elég élesek vágóeszközeid?

Épp főznél, szerelnél, barkácsolnál, de nem elég élesek a késeid, szerszámaid? Életlen eszközökkel merő kínlódás tud lenni bármilyen feladat. Sőt, a tompa pengék könnyen sérülést is okozhatnak: hamarabb megcsúsznak a felületen, ami nagyon veszélyes, egy pillanat alatt megvághatod velük magad. 

knifesharpener-dull.gif

Ismerős helyzet? Van kiút a tompa késekből!

A hagyományos élezők azonban gyakran használhatatlanok: nem jók minden eszközhöz, ráadásul kárt is tehetnek a pengében. Ne kínlódj többet régi, elavult élezőkkel!

A Nap Terméke blog büszkén mutatja be a késélezők legújabb generációját: a vadonatúj gyémántbevonatos késélezővel pillanatok alatt, biztonságosan újíthatsz meg bármilyen kést vagy éles szerszámot. 

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - precíz és gyors élezés a gyémánt, a wolfram és a kerámia erejével! 

 A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel alig pár mozdulat, és késeiddel ismét csodásan vághatsz, szeletelhetsz, apríthatsz. Képzeld el, ahogy a régi, kopott pengék másodperceken belül újra élesek, csillogóak lesznek. Ezzel a forradalmi élezővel polírozhatod és strapabíróvá is teheted az eszközöket. 

kes50_4.jpgMit jelent a 3 fázisú élezés?

Míg a hagyományos élezők 1-féle fejjel vannak ellátva, addig a gyémántbevonatos késélező feje 3 különböző anyagú vájattal lett kiképezve. Ez az egyedülálló technológia együttes erővel teszi késeidet, szerszámaidat élesebbé, csillogóbbá, ellenállóbbá. A hagyományos élezőkkel szemben sokkal precízebben lehet vele élezni, anélkül, hogy kárt tennél a pengében. kes21_2.jpg

Az első fázisnál a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg felel azért, hogy a pengén levő apró egyenetlenségek, repedések kellően kisimuljanak. A második wolfram-acél fázis ennél durvább élezést biztosít: ekkor nyeri el a penge az ideális "V" formát. Az utolsó fázisban a finom kerámiaréteg fényessé és ellenállóvá varázsolja a pengét a lehető legtartósabb használathoz.

poszt1_20.jpg

Hogyan kell használni? 

Helyezd el stabilan az élezőt egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a megfelelő élt el nem éred. A legjobb hatáshoz ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. 

keselezo2-uj.gif

Használat után öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már ki is próbálhatod a makulátlanul éles, megújult eszközödet!

Strapabíró, ergonomikus kialakítás

A késélező gumibevonatos talpa csúszásmentes használatot, az ergonomikus markolat biztos fogást szavatol. Jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Próbáld ki Te is és szeletelj, vágj, apríts, darabolj, filézz játszva megújult eszközeiddel! A gyémántbevonatos késélezővel úgy érezheted magad, akár egy sztárséf valamelyik főzőműsorból!kes75.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen simán megy vele az élezés: 

Iratkozz fel most és mindössze 4.990 Ft-ért Tiéd a késélező!

A gyémántbevonatos késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjazd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét.

Születésnapi ajánlatunk keretében mindössze 4.990 Ft-ért juthatsz hozzá a gyémántbevonatos késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre.   

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

kes12_7.jpg

süti beállítások módosítása