Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így számolj le a fájdalmakkal: itt a nyakra, derékra, végtagokra is kiváló eszköz

Szinetár Gábor filmrendező is ajánlja, neked is segíthet

2024. június 18. - naptermeke

Fájdalmak nálad, netán a családban, ismerősöknél? Van kiút!

Biztosan Te is tapasztalod magadnál vagy családi, ismerősi körben, hogy a kínzó fájdalmak mennyire meg tudják keseríteni a mindennapjainkat. Szúrás a hátban, hasogató zsibbadás a végtagokban, kegyetlen görcsök a nyakban – ezek a kínok bizony gyakran eluralkodnak rajtunk.

05_41.jpgAz ülőmunkát végzők jól ismerik a derékfájás és a nyakmerevség gyötrelmeit. Emellett a fizikai munkát végzők, az idősek és a folyamatosan mozgásban lévők körében is gyakoriak a mozgásszervi panaszok. Ne kínlódj tovább! Ismerd meg az ElectroPulse-t, a forradalmian új impulzusos fájdalomcsillapító készüléket, amely a modern technológia előnyeit felhasználva kínál megoldást a mindennapok fájdalmainak enyhítésére.

Szinetár Gábor, az elismert filmrendező is megtapasztalta az ElectroPulse egyedülálló hatékonyságát:
„Szinetár Gábor vagyok, filmrendező, jelenleg Thaiföldön élek. Nemrég kellemetlen nyak- és vállfájdalommal küzdöttem. Kipróbáltam a Mini Elektromos Fájdalomcsillapítót, bár eleinte szkeptikus voltam. Az impulzusos masszírozó maximális fokozaton először túl erős volt, de leszelidítve alacsonyabb fokozaton remekül működött, enyhítve a fájdalmamat és ellazítva a görcsös izmaimat.
html02_3.jpgMegosztottam felfedezésemet a Thaiföldön élő magyarok Facebook csoportjában, így került a termék a magyar forgalmazó figyelmébe. Őszintén ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd, vagy csak lazítani szeretne fáradt izmain. A masszírozó jelenleg raktárkisöprő akcióban, ingyenes feliratkozás után fillérekért elérhető, pár nap alatt megérkezik magyar raktárról.” 

ElectroPulse Fájdalomcsökkentő Készülék – gyors segítség a fájó, szúró, hasogató testtájakra

Az ElectroPulse egy úttörő vívmány, amely az elektromos izomstimulációs (EMS) technológiát alkalmazza a fájdalmak megszüntetéséhez. Csak pihenj le, és érezd, hogy a görcsök kiáramolnak testedből!

gif3.gif

A készülék intelligens mikroáramokat bocsát ki, amelyek:

  • Aktiválják az izmokat
  • Oldják a feszültséget
  • Hosszantartó megkönnyebbülést biztosítanak
  • Elősegítik a vérkeringés javulását
  • Gyorsítják a test regenerálódását

10_1.gif

A mikroáramok finoman hatolnak be a fájdalmas területekre, ellazítva a görcsös izmokat. Olyan érzést nyújt, mintha egy fáradhatatlan masszőr dolgozna a testeden:

  • Feloldja az izomcsomókat
  • Megnyugtatja a fáradt végtagokat
  • 8 különböző masszázsmód közül választhatsz
  • 19 intenzitási szint állítható be

07_35.jpg

Célzottan, azonnal kezeli a fájdalmas területeket, mint a nyak, hát, derék, lábak, karok és vállak. Legyen szó otthoni pihenésről, irodai szünetről vagy utazásról, a személyi masszőröd mindig veled lehet. 
17_7.jpg

Ne szenvedj tovább a fájdalmaktól: a masszírozó most csak 1.990 Ft/db!

Csatlakozz Te is Szinetár Gáborhoz, és a további elégedett használókhoz, tapasztald meg az ElectroPulse egyedülálló azító erejét!

Raktárkisöprő ajánlatunk keretében 1.990 Ft/db áron juthatsz hozzá az ElectroPulse-hoz egy ingyenes hírlevél feliratkozás után. Egy rendelésnél maximum 20 db készüléket rendelhetsz ezen a kedvező áron. Így akár tested több pontján is használhatod egyszerre párhuzamosan, vagy megajándékozhatod családtagjaidat, kollégáidat, ismerőseidet a plusz darabokkal. 

Mit kell tenned, hogy aktiváld a kedvezményt? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhöz ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az impulzusos fájdalomcsillapítót akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

r812.jpg

 

 

süti beállítások módosítása