Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Zseni módszer, hogy ne égesd oda az ételt grillezéskor

Minden íz megmarad, ráadásul a sütőt sem zsírozod többé össze - ezt látnod kell!

2023. július 18. - naptermeke

Odáig vagy a fenséges grill ízekért? Így tedd egyszerűbbé, tisztábbá, ízletesebbé a sütést!

Itt a nyár, tombol a grillszezon, végre összegyűlhetnek a családok és baráti társaságok egy kellemes grillpartihoz. Csodálatos illatok, ínycsiklandó ízek, finom italok és remek hangulat...Azonban sajnos a grillezéssel kapcsolatban több nehézséggel is szembesülhetünk: az étel könnyen odaéghet, letapadhat vagy leeshet. Az étkezés után pedig rémálom a takarítás: ki kell tisztítani a sütőt, le kell mosni a rácsot.bbq1.jpgUnod már a takarítást? Szerencsére van egy megoldás, amivel semmi sem fog odaégni... Ha nem szeretnél idegesítő súrolással bajlódni, ismerd meg ezt az eszközt, amely segít a grillsütőt tisztán tartani, ráadásul az ételek is ízletesebbek lesznek általa.

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - segít, hogy többé ne tapadjon le, ne égjen oda az étel! 

A BBQ tapadásmentes grill sütőlap remek társ lesz, hogy az étel ne ragadjon le és ne égjen oda. A BBQ grill sütőlap különleges teflonbevonatú üvegszálas felületén öröm sütögetni. Egyszerűen helyezd a rácsra, és nem fog többé odakapni a hús, és nem lesz koszos a grill. Mostantól olyan ételeket is elkészíthetsz, amelyeket csak a rácsra téve lehetetlen lett volna megsütni.bbqgif.gif

Ez a hőálló sütőlap gyakorlatilag bármit elbír: süthetsz rajta sajtot, tojást, vékonyra szeletelt zöldségeket és kisebb húsokat is. Az étel nem fog leesni róla, könnyedén leszedheted és megfordíthatod őket. Sőt, az ízletes szaft is megmarad, nem csöpög le, így a BBQ sütőlapon készült ételek lenyűgözően finomak lesznek.bbq3_2.jpgMivel nem zsírozza össze a grillt, a takarítás gyerekjáték lesz: búcsút inthetsz a hosszadalmas súrolásnak, és a grill tiszta marad. Magát a sütőlapot is könnyű lesz elmosni: csak mosd el folyó víz alatt vagy tedd a mosogatógépbe.3_3.jpg

A BBQ sütőlap hőálló és biztonságosan használható akár 400 °C-ig. Szagtalan anyagból készült, és 40x33 cm-es méretű. Kiváló tartóssága lehetővé teszi, hogy több grillszezonon át használd.63_7.jpg

Nyűgözd le szeretteidet és barátaidat mennyei grillételekkel! A BBQ grill sütőlapon készült fogásokkal biztosan nagy sikert arathatsz a környezetedben.

Nézd, milyen csodás vele a grillezés:

Mi mindent süthetsz BBQ grill lapon?

- húsokat
- kolbászt
- halat
- zöldségeket
- gyümölcsöket
- tojást
- palacsintát, pizzát, lepényeket
- sajtot
- egyéb finomságokat 6_13.jpg

ZSENI NYÁRI ajánlat: 5 db sütőlapot kapsz minden csomagban, 6.990 Ft-ért! 

Varázsold emlékezetessé a nyarat a BBQ grill sütőlappal! Ideális választás családoknak, baráti társaságoknak és céges rendezvényeknek egyaránt. Most nyári ajánlatunk keretében egy csomagban 5 darab sütőlapot kapsz fantasztikus 6.990 Ft-os áron, ha feliratkozol hírlevelünkre.

 Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ! 

A feliratkozás teljesen ingyenes, ettől kezdve a jövőbeni akcióinkról is azonnal értesülhetsz. A leiratkozás csak egy kattintás.

2. lépés: klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg a 5 db-os BBQ grill sütőlap csomagot 6.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


5db.jpg

süti beállítások módosítása