Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ezzel többé nem égeted oda a húst grillezésnél

Húsokhoz, zöldségekhez, sajtokhoz is kiváló trükk, nem tapad le semmi

2023. május 08. - naptermeke

Odáig vagy a fenséges grill ízekért? Így tedd egyszerűbbé, tisztábbá, ízletesebbé a sütést!

Itt a szép idő, végre együtt lehetnek a családok és a baráti társaságok egy jó grillpartihoz. Fenséges illatok, mámoros ízek, finom italok, nagyszerű hangulat - nem csoda, hogy sokan választják ezt a remek időtöltést. bbq10.jpg

Sajnos azonban a grillezésnél több nehézségbe is ütközhetünk: hamar odaéghet, letapadhat, lepotyoghat az étel. A fogások elfogyasztása után pedig jön a rémálom: ki kell takarítani a tűzhelyet, el kell mosni a rácsot. bbq1.jpg

Unod a takarítást? Szerencsére van megoldás, amivel nem ég oda semmi... 

Ha nem szeretnél idegtépő súrolással, takarítással vesződni, akkor ismerd meg azt a találmányt, mellyel tiszta maradhat grillsütőd, ráadásul az ételek is sokkal ízletesebbek lesznek. 

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - segít, hogy többé ne tapadjon le, ne égjen oda az étel!

A BBQ grill sütőlap speciális teflonbevonatú üvegszálas felületén öröm lesz a sütés. Csak helyezd rá a rácsra és nem égnek többé oda a húsok, nem lesz koszos a sütő. Mostantól olyan ételeket is elkészíthetsz, amiket csak a rácson lehetetlen lenne. 

bbqgif.gif

Erre a hőálló sütőlapra szinte bármit ráhelyezhetsz: süthetsz rajta pl. sajtot, tojást, vékonyra szeletelt zöldségeket, kisebb húsokat is. Nem esnek le róla a fogások, egy mozdulattal bármit leszedhetsz, megfordíthatsz rajtuk. Sőt, az ízletes szaft is megmarad, nem csurog le, így a BBQ sütőlapon készült ételek elképesztően finomak lesznek. bbq3_2.jpg

Mivel nem zsírozza össze a sütőt, így gyerekjáték lesz utána a takarítás: búcsút inthetsz a hosszadalmas súrolásnak, grillsütőd tiszta maradhat. Magát a sütőlapot is könnyű lesz elmosni: csap alatt vagy mosogatógépben is tisztítható. 63_7.jpg

A BBQ sütőlap 400 °C-ig tartósan hőálló, biztonságosan használható találmány. Szagtalan anyagú, 40x33 cm-es mérettel rendelkezik. Kimagasló tartóssága lehetővé teszi, hogy több grillszezonon át is hasznát vehesd. 

Nyűgözd le szeretteid, barátaid mennyei grill finomságokkal! A BBQ grill sütőlapon készült fogásokkal biztosan nagy sikert arathatsz ismerőseid körében. 

Bemutató videó - nézd, milyen szuperül lehet vele sütni:

Mi mindent süthetsz a sütőlapon?

- húsokat
- kolbászt
- halat
- zöldségeket
- gyümölcsöket
- tojást
- palacsintát, pizzát, lepényeket
- sajtot
- egyéb finomságokat fejlec2_11.jpg

Iratkozz fel most és 2 db sütőlap mindössze 2.990 Ft-ért a Tiéd!

Durrantsd be Te is a tavaszi-nyári grillszezont ezzel a sokoldalú találmánnyal! 

Blogunk születésnapi akciója alkalmából most fergeteges árelőnnyel, mindössze 2.990 Ft-ért lehet Tiéd a 2 db sütőlapot is tartalmazó csomag, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

A feliratkozás teljesen ingyenes, ettől kezdve a jövőbeni kedvezményes ajánlatainkról is azonnal értesülhetsz. A leiratkozás csak egy kattintás.

2. lépés: kattints az alábbi linkre és rendeld meg a 2 db-os BBQ grill sütőlap csomagot mindössze 2.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec3_2.jpg

süti beállítások módosítása