Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Autósoknak: ezzel nem lesz jeges, havas a szélvédő reggelre

Őrült jó megoldás a jég, a hó, a dér ellen - most ajándékot is adunk!

2022. január 17. - naptermeke

Továbbra is tart a hideg - így védekezz a jég és a hó ellen autósként!

A múltkori országos havazás sokakat meglepett, azóta is hideg télben van részünk, és a java még hátra van. Állandóak az éjszakai mínuszok, így reggelre kegyetlenül le tud jegesedni a szélvédő. Azonban lefagyott szélvédővel útra kelni nemcsak nagyon balesetveszélyes, hanem keményen bírságolhat is érte a rendőr. 

szelvedo5.jpg

Kefékkel, jégoldókkal kínlódni viszont rettentően fárasztó folyamat, pláne, ha reggel épp sietnél a dolgodra. Felejtsd el a kínlódást: egy zseni trükkel megóvhatod autód szélvédőjét a zavaró jegesedéstől, biztonságosan közlekedhetsz.

Autós szélvédő takaró - hatékony fegyver a jég, a hó, a deresedés ellen, tisztán tartja a szélvédőt

A többrétegű autós szélvédő takaróval búcsút inthetsz az idegőrlő jégmentesítésnek, szélvédőd makulátlan lehet a legzordabb időben is. Ez az időjárás-álló találmány jelenleg a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer a tél káros hatásaival szemben. 

52_7.jpg

Hogyan működik?

A takaró többrétegű alumínium bevonata optimális védelmet nyújt a mínuszok, havazás esetén is. A szélvédőre terítve kiváló védőréteget képez, így nem fog lefagyni járműved üvege. Esztétikus és tartós megoldás, amit öröm lesz használni. Füleivel együtt biztonságosan rögzítheted, így nem lopják el, nem fújja le a szél sem.

poszt02.jpg

Képzeld el, mennyi időt és fáradságot megspórolhatsz: este felrakod, reggel leveszed, és már indulhatsz is! Az eddigi fárasztó jégtelenítéssel töltött időt végre fordíthatod másra is.

blog1.gif

150x70 cm-es mérete révén szinte bármilyen személyautóra elegendő nagyságú. Összehajtva kis helyet foglal, így tökéletesen elfér az ülés alatt, a csomagtartóban vagy akár a kesztyűtartóban is. 

54_2.jpg

Jó hír, hogy 4 évszakos, így egész évben használhatod. Télen a hideg, nyáron a hő ellen óv: fényvisszaverő rétege megvédi kocsid belsejét a nap ártalmas hatásaitól is. Ez a sokoldalú találmány nem hiányozhat egyetlen autós eszköztárából sem!

53_5.jpg

Elkerülhetsz vele egy bírságot, balesetet is

Tudtad, hogy bírságolhat a rendőr, ha jeges szélvédővel közlekedsz? A mostani télen is már történtek olyan balesetek, amik a korlátozott kilátás számlájára voltak írhatók. Ne kövesd a hanyag autósok példáját, tartsd tisztán mindig kocsid üvegét a szélvédő takaróval!

szelvedo4.jpg

Ne közlekedj így: a takaróval biztonságot, tiszta kilátást élvezhetsz

Nézd, mennyire ragyogó marad alatta a szélvédő:

Előnyök összefoglalva:

- kifogástalan védelmet kapsz vele a jegesedés, a dér és a hó ellen
- elfelejtheted a kefékkel, jégkaparókkal, jégoldókkal való kínlódást
- gyorsan, biztonságosan felhelyezheted
- használatot követően kis helyen elfér
- bármilyen személyautóra ráteheted
- esztétikus kinézettel bír
- nyárra is kiváló, véd a naptól, hőtől
- lopásbiztosan felhelyezhető
- most egy praktikus is ajándékot is kapsz mellé

fejlec02_7.jpg

Előtte-utána: legyen neked is ragyogó szélvédőd!

Új évi ajánlat: a takaró most csak 2.990 Ft, plusz egy AJÁNDÉKOT is kapsz!

Ne töltsd az időt többé jégoldókkal, kefékkel való küszködéssel! Használd Te is az autós szélvédő takarót, és indulj mindig tiszta kilátással útnak! Kerülj el egy büntetést vagy balesetet, közlekedj felelősséggel!

Új évi ajánlatunk keretében most a szélvédőre tehető takaró mellé egy praktikus jégkaparót is kapsz ajándékba, amit az oldalablakokhoz használhatsz.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel email hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linken vagy űrlapon: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a szélvédő takarót 2.990 Ft-os kedvezményes áron, grátisz jégkaparóval. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html04_3.jpg

süti beállítások módosítása