Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

3 fő ok, amitől kialakul a görbe lábujj és a bütyök

Itt a megoldás is, hogyan legyenek csodaszép lábaid nyáron

2021. július 20. - naptermeke

50% kedvezményt kapsz a legnépszerűbb termékekre: csatlakozz most hírlevelünkhöz!

Másfél éves születésnapját ünnepli blogunk, ezért fergeteges akciókkal várunk Téged is napról-napra. Mindössze egy ingyenes feliratkozásra lesz szükséged, és máris jogosult vagy az akár 50%-os kedvezményekre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Ma ezt érheted el akciósan:

Ma a Toe Corrector szilikonos lábujj távtartót szerezhetik be árelőnnyel azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. Ezzel a kényelmes, könnyen használható találmánnyal fokozatosan egyenesítheted ki görbe lábujjaidat, csökkentheted a fájdalmakat, enyhítheted a bütyköt és a kidörzsölést. Iratkozz fel Te is hírlevelünkre, és máris Tiéd lehet 3.990 Ft-os szuperáron a Toe Corrector. 

Miért éri meg feliratkoznod?

A napi akciók mellett további exkluzív ajánlatokat is elérhetsz, valamint első kézből értesülhetsz a legújabb termékeinkről, leárazásokról. A feliratkozás teljesen ingyenes, a leiratkozás mindössze egy kattintás, így kötöttségek nélkül kipróbálhatod! Még egyszer a link, itt tudsz csatlakozni: feliratkozom most!

Neked sem állnak egyenesen lábujjaid? Van kiút!

Itt a nyári cipők szezonja, azonban a görbe lábujjak teljesen megtépázhatják önbizalmadat. Veled is előfordult már, hogy nem szívesen hordtál nyitott lábbeliket ferde ujjaid vagy bütyök miatt? 

toe18.jpg

A lábujjak elváltozása nem csak esztétikai kérdés: ha nem teszel ellene időben, az később súlyos, visszafordíthatatlan, fájdalmas mozgásszervi betegséghez vagy akár teljes mozgásképtelenséghez is vezethet. Ne tedd kockára egészséged! Ismerd meg a bütyök és a kalapácsujj okait, valamint egy hatékony megoldást ellenük!

Mitől alakul ki a lábujjak ferdesége?

Legtöbbször ez a 3 ok felel a bütyök és a kalapácsujj kialakulásáért:

1. Túl szűk, hegyes orrú, magas sarkú cipők viselése
2. Lúdtalp
3. Örökletes tényezők

Kalapácsujj alatt a lábujj meghajlását vagy lefelé görbülését értjük. Bármelyik lábujjon jelentkezhet, legtöbbször a nagy-, a második és a harmadik lábujjat érinti. A bütyök a nagylábujj alappercének kinövését jelenti. Ilyenkor az ujj töve kifelé mozdul, a hegye pedig befelé áll. 

toe19.jpg

Toe Corrector - egyenesítsd ki lábujjaidat, fájdalom nélkül!

A Toe Corrector egy puha szilikonból készült lábujj távtartó, mely lábujjaidat fokozatosan a megfelelő irányba állítja. Mindezt fájdalom nélkül, rövid idő alatt, akár az otthonod kényelméből érheted el!

lab3_3.jpg

Hogyan működik?

A Toe Corrector szilikongyűrűi megfelelően elválasztják és természetes helyzetükbe kényszerítik a lábujjakat, ezáltal napról-napra segít őket kiegyenesíteni. A járásodra is kiváló hatással van: mivel a lábra nehezedő nyomás eloszlik, ezért stabilabb lesz tőle az egyensúlyod, sokkal szebb lesz a testtartás. Hatalmas előnye, hogy egész nap rajtad lehet, hiszen hordhatod mezítláb, zokniban, harisnyában és cipőben, csizmában is.

145-toecorrector.gif

Mennyi ideig ajánlott hordani?

A legjobb eredményhez ajánlott minden nap hordani a távtartót legalább 60 percig. A tapasztalatok szerint 1-2 hónap rendszeres használat után láthatóan csökkenhet az elváltozás, enyhülhet a fájdalom és nagymértékben alábbhagyhat a kidörzsölés.16_9.jpg

Kiknek javasolt a Toe Corrector? 

- mindenkinek, akiket bütyök, kalapácsujj vagy görbe lábujjak kínoznak
- akiknél már elkezdett a bütyök vagy kalapácsujj kialakulni, vagy szeretnék megelőzni azt
- akik nem szívesen járnak nyitott lábbelikben görbe lábujjaik miatt
- sokat gyaloglóknak, kirándulóknak
- állómunkát végzőknek
- akiknek gyakran kell magas sarkú cipőt viselniük
- időseknek, ízületi panaszokban szenvedőknek
- sportolóknak
- mindenkinek, akik szeretnének javítani egészségükön, testtartásukon, járásukon

toe10_4.jpg

Itt a legjobb alkalom: szépítsd meg lábaidat nyáron!

Legyenek neked is szép lábaid, számolj le a zavaró és fájdalmas bütyökkel valamint kalapácsujjal! Különleges nyári akciónk keretében minden csomagban 1 pár (2 db) lábujj távtartót kapsz mindössze 3.990 Ft-ért.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy linken:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Toe Corrector lábujj távtartót 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html07_1.jpg

süti beállítások módosítása