Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ezzel nem égeted többé oda a húst grillezés közben

Nem tapad le, nem kap oda vele az étel: imádni fogod ezt az újdonságot!

2022. június 09. - naptermeke

Imádod a fenséges grill ízeket? Mutatjuk, hogyan tedd könnyebbé a grillezést!

Most már valóban megérkezett a nyár, végre együtt lehetnek a családok és a baráti társaságok egy jó grillpartihoz. Fenséges illatok, mámoros ízek, finom italok, nagyszerű hangulat - nem csoda, hogy sokan választják ezt a remek időtöltést. grill13.jpgSajnos azonban a grillezésnél több nehézségbe is ütközhetünk: hamar odaéghet, letapadhat, lepotyoghat az étel. A fogások elfogyasztása után pedig jön a rémálom: ki kell takarítani a tűzhelyet, el kell mosni a rácsot. bbq1.jpg

Szerencsére van megoldás, amivel nem ég oda semmi... 

Ha nem szeretnél idegtépő súrolással, takarítással vesződni, akkor ismerd meg azt a találmányt, mellyel tiszta maradhat grillsütőd, ráadásul az ételek is sokkal ízletesebbek lesznek. 

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - segít, hogy többé ne tapadjon le, ne égjen oda az étel!

A BBQ tapadásmentes grill lapon álomszerű lesz a sütés: helyezd el a rácson, majd pakolj rá bármilyen finomságot, amit csak szeretnél: húsokat, sajtot, zöldségeket vagy akár tésztát, tojást is. Ezen a varázslatos lapon olyan ételeket is elkészülhetsz, amiket csak a rácson képtelenség lenne. Nem esnek le, nem kapnak oda, nem tapadnak le vele a fogások: mindent egy mozdulattal megfordíthatsz.

grill111.gif

Jó hír, hogy az ízletes szaftról sem kell többé lemondanod: a normál grillezéssel ellentétben itt az is hasznosul, semmilyen íz nem veszik el: a BBQ grill sütőlapon készült ételek után mindenki megnyalja majd mind a 10 ujját!63_7.jpg

Nincs több hosszadalmas súrolás, fárasztó takarítás: a grill lappal nem zsírozod össze a sütőt. Magát a lapot is gyerekjáték lesz elmosni: csap alatt langyos vízzel vagy mosogatógépben tisztíthatod.

Mitől ilyen hatékony?

A BBQ grill lap teflonbevonatú, üvegszálas szövete ellenáll a nagy hőnek, 100%-ig tapadásmentes felületet biztosít. Minden egészségügyi szabványnak megfelelő, biztonságosan használható, 400 C°-ig tartósan hőálló, szagtalan eszköz. bbq3_2.jpg

40x33 cm-es méretű, így sokféle fogás ráfér. Kimagasló tartóssága lehetővé teszi, hogy több grillszezonon át is hasznát vehesd. Nyűgözd le szeretteid, barátaid mennyei grill finomságokkal! A BBQ grill sütőlapon készült fogásokkal biztosan nagy sikert arathatsz ismerőseid körében.

Nézd meg itt, milyen élmény lesz vele sütés:

 

Mi mindent süthetsz a BBQ sütőlapon?

- húsokat
- kolbászt
- halat
- zöldségeket
- gyümölcsöket
- tojást
- palacsintát, pizzát, lepényeket
- sajtot
- egyéb finomságokat 13_15.jpg

Nyári születésnapi akció: 2 db sütőlap most csak 2.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Készíts Te is párodnak, gyermekednek, szeretteidnek, barátaidnak fejedelmi grill fogásokat! A BBQ grill sütőlappal elfelejtheted a odaragadt, letapadó ételeket, a fáradságos takarítást.

Blogunk két és fél éves születésnapi akciója alkalmából most brutális árelőnnyel, mindössze 2.990 Ft-ért lehet Tiéd a 2 db sütőlapot is tartalmazó csomag, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ! 

A feliratkozás teljesen ingyenes, ettől kezdve a jövőbeni akcióinkról is azonnal értesülhetsz. A leiratkozás csak egy kattintás.

2. lépés: kattints az alábbi linkre és rendeld meg a 2 db-os BBQ grill sütőlap csomagot 2.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec3_2.jpg

_____________________

TOVÁBBI AJÁNLATUNK A GRILLEZÉSHEZ:

ELEKTROMOS GRILLFÚVÓ – SZINTE AZONNAL NEKILÁTHATSZ A SÜTÉSNEK!

Az elektromos grillfúvóval pofonegyszerűvé teheted a tűzgyújtást. Legyen szó bármilyen tűzhelyről, kellő mennyiségű levegőt biztosíthatsz ahhoz, hogy minél előbb felizzon a kívánt láng.

Csak kapcsold be, irányítsd a tűzhely felé a szénre vagy a fára, és a készülék ventilátora máris nagy erővel, koncentráltan kezdi el fújni a levegőt, ezzel elősegítve a lángok gyors fellobbanását.

fejlec02_10.jpg

Gondolj bele, milyen nagy könnyebbség lesz, hogy nem kell sokáig várakoznod pl. grillezésnél, hogy begyulladjon a szén. Az elektromos grillfúvó használatával perceken belül elkezdheted a sütést.

Ez a hatékony fújtató eszköz rendkívül masszív, erős felépítésű. Rozsdamentes acélból készült, hosszú fúvókájával könnyen hozzáférhetsz a parázshoz. Vezeték nélkül, 1 db „D” típusú góliátelemmel működik.

02_24.jpg

Könnyítsd meg életed ezzel a zseniális találmánnyal! Csökkentsd le a sütéssel töltött időt, és élvezd a fenséges, parázson sült ételeket családod, barátaid társaságában!

Ideális társ otthonra, nyaralóba, utazásokhoz, kempingezéshez egyaránt. Kompakt méretének hála, mindig veled lehet. Az elektromos grillfúvót most fantasztikus árelőnnyel érheted el ezen a megrendelőlinken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

64_5.jpg

süti beállítások módosítása