Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Zseni trükk, hogy tiszta maradjon a grillsütőd, ne égjen oda semmi

Fogadjunk, hogy erről nem tudtál eddig: nem tapad le, ízletesebb lesz vele az étel

2022. július 27. - naptermeke

Odavagy az ínycsiklandó grill fogásokért? Így tedd még könnyebbé a sütést!

Javában tombol a grillszezon, egy családi vagy baráti sütögetés remek nyári program mindenki számára. A szabad tűzön készült ételeknek van egy olyan hamisítatlan aromája, amit nem lehet mással pótolni. bbq5_1.jpgAzonban a sütés közben és után is felmerülhetnek nehézségek. Az apróbb hozzávalók könnyen leeshetnek a parázsra, ráadásul oda is tapadhat az étel a rácsra. A sütés végeztével jön a legnagyobb vesződség: ki kell takarítani a tűzhelyet, le kell sikálni a rácsot.1_5.jpg

Ismerős helyzet? Mutatjuk, hogyan kerüld el a fáradságos súrolást!

Mit szólnál, ha mostantól nem ragadnának, égnének le többé az ételek, és még a súrolással sem kéne vesződnöd? Bemutatjuk a forradalmi BBQ grill sütőlapot, mellyel valódi élmény lesz a grillsütés!

Tapadásmentes BBQ grill sütőlap - nem kap oda, nem esik le vele az étel, a finom szaft is hasznosul

A BBQ grill sütőlapon elkészült fogások elképesztően ropogósak és zamatosak lesznek. Ez a különleges tapadásmentes alátét garantálja, hogy semmilyen szaft ne vesszen kárba, ne potyogjanak le az ételek. Többé nem kapnak oda idő előtt a hozzávalók, egy mozdulattal megfordíthatod őket. Mivel szupervékony a kialakítása, a jellegzetes grillcsíkokról sem kell lemondanod.
poszt_7.gif

Mivel a szaft sem csurog le, így semmilyen íz nem fog elveszni, minden sokkal zamatosabb lesz. Ne csodálkozz, ha mindenki repetát kér majd a BBQ sütőlapon készült finomságokból! 

Hogyan kell használni?

Csak helyezd rá a rácsra a lapot, pakold tele jobbnál-jobb hozzávalókkal: rakhatsz rá húsokat, kolbászt, apróra vágott zöldségeket, sajtot, lepényt vagy akár tojást is. 3_3.jpg

Mi a titka?

A sütőlap egy speciális teflonbevonatú, üvegszálas szövetből készült, mely tökéletesen hőálló, 100%-ig tapadásmentes felületet biztosít. Minden egészségügyi szabványnak megfelel, teljességgel biztonságosan használható, szagtalan, nem mérgező. bbq8.jpg

40x33 cm-es méretére sokféle hozzávaló ráfér, tartós, hőálló anyaga révén hosszútávon használható: úgy tervezték, hogy akár több grillszezonon át is szolgáljon. 

Mivel nem piszkolod be vele a rácsot, így elfelejtheted a végeláthatatlan súrolást. Magát a sütőlapot egyszerűen langyos vízzel, csap alatt, pillanatok alatt megtisztíthatod. 

Nézd, milyen öröm vele a grillezés:

Mi mindent süthetsz BBQ grill lapon?

- húsokat
- kolbászt
- halat
- zöldségeket
- gyümölcsöket
- tojást
- palacsintát, pizzát, lepényeket
- sajtot
- egyéb finomságokat 6_13.jpg

Tedd varázslatosan könnyűvé a grillezést: 2 db sütőlap most csak 3.990 Ft! 

Ejtsd ámulatba szeretteid, barátaid csodálatos grill ételekkel! A BBQ sütőlapon készült fogásokkal biztos sikert arathatsz. Számolj le a fárasztó súrolással, tartsd tisztán sütődet!

Blogunk születésnapja alkalmából most fantasztikus áron, mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd a 2 db sütőlapot is tartalmazó csomag, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

A feliratkozás teljesen ingyenes, ettől kezdve a jövőbeni kedvezményes ajánlatainkról is azonnal értesülhetsz. A leiratkozás csak egy kattintás.

2. lépés: kattints az alábbi linkre és rendeld meg a 2 db-os BBQ grill sütőlap csomagot mindössze 3.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec3_2.jpg

süti beállítások módosítása