Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Áldani fogod ezt a késélezőt - szinte bármire jó

Néhány húzás és borotvaéles lesz vele késed, bicskád, bárdod, ollód

2021. február 02. - naptermeke

Még tart születésnapi akciónk: sikertemékek most 50% kedvezménnyel!

A nagy érdeklődésre való tekintettel tovább tart születésnapi akciónk: napról-napra 50% kedvezménnyel érhetik el népszerű termékeinket azok, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós termék? 

Ma a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezőt kaphatják meg fél áras ajánlattal hírlevél feliratkozóink. Ezzel sokoldalú, egyszerűen használható találmánnyal szinte bármilyen vágóeszközt szuperélessé tehetsz. Csatlakozz Te is hírlevelünkhöz és máris tiéd lehet 3.990 Ft-ért a késélező. 

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új konyhai, háztartási termékek mellett a legjobb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Meguntad a tompa késekkel való szenvedést? Elhoztuk a felmentősereget!

Épp főznél, szerelnél vagy barkácsolnál, de nem elég élesek a késeid, szerszámaid? Tompa eszközökkel valóságos küszködés bármilyen feladat. 
poszt01_6.jpg

Elég a trancsírozásból - megmutatjuk, hogyan teheted villámgyorsan élessé késeidet!

A régi típusú késélezők azonban nem minden késhez jók, ráadásul ha nem vagy elég ügyes, örökre tönkre is teheted velük a pengét. Ne kínlódj tovább: elhoztuk számodra az egyszerűen használható, biztonságos és hatékony késélezőt: ezzel a 3 fázisú újdonsággal könnyedén megújíthatsz bármilyen kést, ollót vagy éllel rendelkező szerszámot!

Gyémántbevonatos késélező - 3 fázisú technológiával teszi eszközeid szuperélessé!

A gyémántbevonatos késélezővel pillanatok alatt megélezheted vágóeszközeid. Nem kell hozzá nagy erőkifejtés, sem különösebb szaktudás: úgy tervezték, hogy bárki könnyedén elboldoguljon vele. Megbízható, gyors, öröm használni!08_24.jpg

A különleges 3 fázisú technológiával megélezett késekkel élmény lesz dolgozni. Mint egy igazi sztárséf a főzőműsorokból, úgy érezheted magad!

Mi is ez a 3 fázisú technológia?

A késélező élezőfeje 3 vájattal van ellátva, melyek különféle jótékony hatást fejtenek ki a pengére. Ez a 3 fázis együttes erővel teszi késeidet, szerszámaidat élesebbé, csillogóbbá, ellenállóbbá. A hagyományos élezőkkel szemben sokkal precízebben lehet vele élezni, anélkül, hogy kárt tennél a pengében. kes21.jpg1. Az első fázisért a gyémántszemcsékkel bevont fej felel: ez az előkészítő szakasz képes még a sérült, kicsorbult, elhajlott élű késeket is megjavítani. Mivel a gyémánt a legerősebb csiszolóanyag, ezáltal a repedések is eltűnnek!

2. A wolfram fázisban történik az él képzése. Ez a legfontosabb fázis, ekkor éri el a penge éle az ideális "V" alakot. A szupererős fejjel a keményebb késeket is pillanatok alatt megélezheted!

3. A végső fázis a polírozás: ez a kerámia élezőfejjel történik. Ez biztosítja, hogy a penge fényes, extra éles és karcálló legyen.kes13_1.jpg

Előtte-utána: mostantól késeid úgy vágnak majd, mint régen!

Hogyan kell használni? 

Helyezd el stabilan az élezőt egy asztalon majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a megfelelő élt el nem éred. A legjobb hatáshoz ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. 

keselezo2-uj.gif

Használat után öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már ki is próbálhatod a makulátlanul éles, megújult eszközödet!

Az élezőt jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Ergonomikus, nagyméretű markolattal, csúszásmentes gumitalppal rendelkezik. Olyan strapabíró, hogy még hosszú évek múltán is jól használható marad! Otthonra, irodába, konyhákba, kifőzdékbe egyaránt ajánlott találmány.  kes12_2.jpg

Bemutató videó - ilyen könnyen tudsz majd Te is vele élezni:

A késélező most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Itt az ideje, hogy lecseréld régi éleződet: tapasztald meg a gyémántbevonatos késélező hihetetlen precizitását, és vágj, filézz, apríts, darabolj, hámozz könnyedén!

Születésnapi ajánlatunk keretében most fél áron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá ehhez az univerzális vívmányhoz. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

kes50_2.jpg

______________________________________

 TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

Brutális újévi napelemes LED lámpa vásár!

Eleged van a sötétségből házad, teraszod, kocsibejáród vagy üzleted körül? Jó lenne egy erősebb világítás, de nem szívesen kábeleznéd körbe az egész udvart? Időigényes és temérdek pénzbe kerülő megoldások helyett ismerd meg azt a hatékony fényforrást, ami az utóbbi időben valósággal letarolta a piacot!

napelem1.jpgA napelemes, mozgásérzékelős LED lámpával 0 Ft-os üzemeltetési költséggel, kábelmentesen világíthatsz kültéren, ahol csak szeretnél. 

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - csúcsmodern, gazdaságos, nagyerejű fényforrás

Vége a sötétben való botorkálásnak: végre itt egy lámpa, amit nem kell hosszú órákig szerelgetned, állítgatnod: a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát úgy tervezték, hogy akár egy mozdulattal feltehesd a falra. Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor szükséges!

led51.jpg

Hogyan működik?

A lámpa beépített fény-, valamint mozgásérzékelővel rendelkezik: sötétség esetén azonnal készenlétbe állítja magát, ezt követően, ha 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, 30 mp-re felkapcsol a világítás. Ha nem érzékel további mozgást, automatikusan kialszik a fény. 
poszt2-napelem.gif

A lámpát 20 db hideg fehér LED-del látták el, melyek tartósan, nagy fényerővel képesek világítani. A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elemre vagy plusz akkumulátorra nincs szükség a használatához. 

Víz-, por- és időjárás-álló készülékház

A LED lámpa kialakításakor az egyik fő szempont volt, hogy egész évben jól használható legyen. Az IP65-ös vízállóságú készülékház remekül állja az időjárás viszontagságait. Esőben, fagyban, hőségben is jól használható, így télen-nyáron biztosítja számodra a kiemelkedő világítást.

04_21.jpg

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 

Bemutató videó - nézd, micsoda ereje van:

Hová érdemes szerelni? Mennyi lámpára van szükség?

A fényvetőt a csomagban levő csavarokkal és tiplikkel könnyedén felrakhatod a falra, kerítésre vagy akár egy oszlopra is. Kb. 2 m-es magasságba ajánlott szerelni a legjobb érzékeléshez. A lámpa nagyjából 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel. Egy átlagos kertmérettel számolva 10 db lámpával az egész udvart be tudod világítani. 

led-kert.jpg

Ideális megoldás ház köré, udvarra, teraszra, erkélyre, garázsokhoz, kocsibejárókhoz. Üzleti célra, így boltokhoz, vendéglátóhelyekhez, telephelyekre is nagyszerű. 

Elképesztő ajánlat: egy pizza áráért Tiéd a napelemes LED lámpa!

Blogunk egyéves születésnapja alkalmából elképesztő ajánlattal kedveskedünk hűséges olvasóinknak. Most mindössze 1.990 Ft-os darabáron érheted el a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát, ha feliratkozol hírlevelünkre. Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni otthoni, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát mindössze 1.990 Ft-ért. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál.  Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_14.jpg

süti beállítások módosítása