Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Az otthoni késélezés titka

Lehull a lepel: így élezd meg késeid, bicskáid, szerszámaid villámgyorsan!

2020. november 07. - naptermeke

Alig vágnak a késeid? Most megmutatjuk, hogyan tedd élessé őket!

Neked is sok késed van, de nem vágnak elég jól? Meguntad a kicsorbult eszközökkel való küszködést? Nem megfelelő késekkel maximum csak trancsírozni lehet, bármilyen feladat kínszenvedés velük.poszt01_6.jpg

Eleged van a trancsírozó késekből? Ismerd meg most a megoldást ellenük!

A normál késélezők többsége azonban gyakran csődöt mond: nem minden késhez jók, sok esetben károsíthatják is a pengét. Ebből elég! Végre megérkezett egy olyan új generációs megoldás, mellyel gyorsan és biztonságosan újíthatsz meg bármilyen kést, ollót vagy éllel rendelkező szerszámot!

3 fokozatú gyémántbevonatos késélező - az élezés még sosem volt ilyen precíz és egyszerű!

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy mostantól pár mozdulattal olyan élessé teheted késeidet, mintha újak lennének? A 3 fokozatú gyémántbevonatos késélezővel mindezt elérheted! Nem kell hozzá szakértelem, sem különösebb kézügyesség: úgy tervezték, hogy bárki könnyedén elboldoguljon vele.  

12.gif

Mostantól nem lesz olyan kés, bicska, bárd, szike, olló vagy szerszám, amit ne tudnál néhány húzást követően megfelelő éllel ellátni. Sőt, nemcsak élezheted, hanem polírozhatod, ellenállóvá is teheted a vágóeszközöket, így akár a rozsdafoltok is eltűnhetnek róla. Képzeld el, milyen jó lesz, hogy akár régi, ütött-kopott késeid is újra fényesen ragyognak majd: 

poszt1_17.jpg

Mi a titka?

A késélező fejét a szokásos 1 helyett 3 vájattal látták el: a 3 fázis mindegyike más-más jótékony hatást biztosít. A hagyományos élezőkkel szemben sokkal precízebben lehet vele élezni, anélkül, hogy kárt tennél a pengében. 

09_6.jpg

1. Gyémántbevonatos fázis: a gyémántszemcsék segítenek a sérült, kicsorbult vagy akár elhajlott élű késeket is megjavítani. Mivel a gyémánt a legerősebb csiszolóanyag, ezáltal a repedések is eltűnnek!

2. A wolfram fázis: ekkor történik az él képzése, itt éri el a penge az ideális "V" alakot. A szupererős fejjel a keményebb késeket is pillanatok alatt megélezheted!

3. Kerámia fázis: ez biztosítja, hogy a penge fényes, extra éles és karcálló legyen. Garantáljuk, hogy le fog esni az állad, amikor megpillantod csillogó, megújult késed, szerszámod! keselezo-3_1.jpg

Előtte-utána: késeid úgy vágnak majd, akár új korukban!

Hogyan használd?

A gyémántbevonatos késélezőt káprázatosan egyszerű használni: csak helyezd el stabilan egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a megfelelő élt el nem éred. A legjobb hatáshoz ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. Jobb és balkezesek is használhatják. 

9html06.jpg

A kényelmes, ergonomikus markolat, valamint a csúszásmentes gumitalp biztonságos élezést tesz lehetővé. A 3 fázisú élező rendkívül erős ABS vázzal, rozsdamentes acél fejjel rendelkezik, hosszú éveken át szolgálhatja késeid élességét. Otthonra, irodába, konyhákba, kifőzdékbe egyaránt ajánlott találmány.  

Szenzációs születésnapi ajánlat: a késélező most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után

Felejtsd el a tompa, kicsorbult eszközöket - vágj, apríts, szeletelj, filézz, hámozz mától könnyedén! Blogunk egyéves születésnapi akciójának köszönhetően most mindössze 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá ehhez az univerzális 3 fázisú késélezőhöz. Csak 2 egyszerű lépés, és máris tiéd ez a zseniális találmány.

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon - ha nem jelenne meg az űrlap, kattints ide a feliratkozáshoz (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem: 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a gyémántbevonatos késélezőt fantasztikus 3.990 Ft-os áron. Rendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

50_4.jpg

________________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATOK:

 

Autós szélvédő takaró - mostantól mindig tiszta szélvédővel indulhatsz útnak!

Az autós szélvédő takaróval hatékonyan veheted fel a harcot a közelgő fagyokkal szemben. Ez a könnyen használható, villámgyors megoldás segít elkerülni a zavaró lefagyást. Képzeld el, mennyi időt és energiát spórolhatsz meg, hogy mostantól nem kell idegőrlő jégkaparással kezdened a napot! Este felrakod, reggel lehúzod, és már indulhatsz is - ilyen egyszerű!

14_12.jpg

Számolj le a jegesedéssel, kíméld meg magad az időrabló takarítástól! Hogy segítsünk felkészülni a hamarosan beköszöntő fagyokra, a szélvédő takarót őszi bevezető akciónk keretében mindössze 1.990 Ft-ért érheted el.

Kattints az alábbi linkre, rendeld meg most és néhány napon belül kiszállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - automatikusan felkapcsoló kültéri fényvető otthonra, cégeknek 

A napelemes, mozgás- és fényérzékelővel is ellátott LED lámpát úgy tervezték, hogy a lehető legkönnyebben üzembe lehessen helyezni. Végre egy kültéri fényforrás, amit nem kell hosszú órákig szerelgetned, szakembert hívnod hozzá. Mivel teljességgel vezeték nélküli, így lemondhatsz a szanaszét álló kábelekről is.02_11.jpg

A csomagban levő csavarral és tiplivel egyszerűen felrakhatod falra, kerítésre vagy akár egy oszlopra. A 20 db kiváló minőségű LED gondoskodik arról, hogy megfelelő fénnyel borítsa be környezeted. Mostantól mindent jól fogsz látni, efelejtheted a sötétben való botorkálást! 

Világíts Te is hatékonyan házad, lakásod vagy üzleted körül, rendeld meg most a napelemes, mozgásérzékelős lámpát egy pizza áráért: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása