Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

ITT A TRÜKK, hogy ne piszkold össze a gáztűzhelyed - otthonra, kifőzdéknek is

Elindult új sorozatunk, a Konyhai Tippek mindenkinek 

2020. augusztus 18. - naptermeke

Új sorozatunkban, a "Konyhai Tippek mindenkinek"-ben bemutatjuk a leghasznosabb, legérdekesebb
konyhai vívmányokat, eszközöket. Ma egy széles körben használható újdonság lesz terítéken... 
 

Nálad is folyton bepiszkolódik a tűzhely? Raktárosunk ismét szuper megoldást talált

Ismerős a helyzet, amikor egy sütés-főzés során koszos marad a gáztűzhely? Sokszor már csak kínkeserves súrolás árán lehet eltávolítani az odaszáradt zsírt, szaftot, kiszórt fűszereket. Ez amellett, hogy nagyon idegtépő feladat, még kárt is tehet a tűzhely felületében. 

blog1_4.jpg

Így volt ezzel raktárosunk, László is, aki imádja felesége főztjét, nagyon szeret jókat enni, azonban a takarítással járó macera általában ráhárult. Sokszor mesélte, hogy a finom ebédeket követő csendes pihenő után még nehezebb volt letisztítani az odaragadt ételmaradékot. Ezt elégelte meg László, aki már korábban is remek ötletekkel szolgált a Nap Terméke csapata számára. Olyan találmányt keresett, amit tartósan és egyszerűen használhat, emellett gáztűzhelyét is megvédheti vele. Több napos kutatás után megtalálta a Clean Stove tűzhelyvédő fóliát. 

08_16.jpg

Rögtön rendelt is egy tesztpéldányt belőle a gyártótól, majd a hétvégi főzés során ki is próbálták a családdal. A felesége sem hitt először a szemének, de valóban tiszta maradt vele a tűzhely. Az esetlegesen kifolyt szószt pedig egy mozdulattal le tudták törölni a fóliáról. László fellélegzett, hogy a korábbi fárasztó sikálásnak végre búcsút inthet. 

blog2_2.jpg

A jó tapasztalatok miatt el is kezdtük forgalmazni a Clean Stove-ot a nagyközönség számára. Nézzük meg, mit tud, és hogyan kell használni!

Clean Stove tűzhelyvédő fólia - tapadásmentes burkolat tűzhelyednek! 

A Clean Stove-val tűzhelyed teljes felületét meg tudod védeni a kiömlő szósztól, ételmaradéktól, kiszóródó fűszerektől. Bármi is fröccsenjen rá, azt a speciális hőálló és víztaszító teflonrétegnek köszönhetően egy mozdulattal letörölheted vagy leöblítheted róla. Innentől kezdve még a nagyobb hétvégi főzések után is makulátlan maradhat a gázrózsa és környéke. Nincs több hosszadalmas kapargatás, súrolás!

07_11.jpg

A Clean Stove bármilyen gáztűzhelyen, rezsón használható. 27x27 cm-es, 0.2 mm vastag, tetszés szerint méretre szabható. Úgy alakították ki, hogy minél tartósabb legyen, ezért többször is felhasználható. A főzési gyakoriságtól függően hosszú hónapokon át óvja tűzhelyed. 

A kosz mellett a karcoktól is véd, ezáltal konyhai eszközöd élettartamát, szépségét is megőrizheted vele.

Nagyon könnyű használni, csak pár lépés és indulhat a főzés:

  • Vedd le a tartórácsot és a rózsát, majd rajzold körbe a rózsát a fólián egy ceruzával.
  • Hajtsd félbe és vágd körbe a fólia közepén levő perforációt a rózsának megfelelő méretűre.
  • Helyezd vissza a rózsát, majd tedd köré a lapot.
  • Rakd vissza a tartórácsot is, és tűzhelyed máris védve lesz.
  • Kisebb rózsák esetében nem szükséges körbevágnod a fóliát, elég csak ráhelyezned, tökéletesen fedni fogja a zománcot a burkolat.

06_14.jpgA Clean Stove ajánlott mindenkinek, akiknek már elegük van az állandó tűzhelypucolásból és szeretnék megőrizni konyhájuk tisztaságát. Otthoni, kifőzdei, éttermi használatra is kiváló. Nem kell többé pénzt pazarolni drága zsíroldókra, hatékonyan óvja a tűzhely kinézetét, állapotát. 

Bemutató videó - ilyen egyszerűen felrakható:

Most szenzációs bevezető ár: 1.890 Ft / 4 db fólia!

Nem elírás: ezt a fantasztikus újdonságot most mindössze 1.890 Ft-os bevezető áron érheted el a készlet erejéig. Védd meg Te is tűzhelyed tisztaságát, számolj le a sziszifuszi tűzhelypucolással! 

Kattints az alábbi linkre vagy képre, add le rendelésed, és napokon belül kiszállítjuk a Clean Stove tűzhelyvédő fóliát!

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

13_6.jpg


 ___________________________________________________ 

További ajánlataink a "Nap Termékei" közül:

 

Gyémántbevonatos késélező - élezi, csiszolja és polírozza késeid!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel eszközeid visszakaphatják régi élüket. Nem túlzás, mostantól elég néhány húzás, és szinte bármilyen kést, bárdot, ollót, bicskát, tőrt vagy éllel rendelkező szerszámot könnyedén megélezhetsz.

Mondj búcsút a kopott, kicsorbult pengéknek: a 3 fázisú technológia szavatolja, hogy késeid újra precízen vágjanak és megőrizzék tartósságukat.  

Ezzel a csúszásmentes, strapabíró késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjba küldd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét.

Tedd könnyebbé életed, rendeld meg fantasztikus 3.490 Ft-os bevezető áron a gyémántbevonatos késélezőt az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Frissítő párakapu - gyors felfrissülés, hűsítő vízlepellel! Akció: csak 1.990 Ft/szett!

A frissítő párakapuval azonnal, akár 10 fokkal csökkentheted a levegő hőmérsékletét. Ez a strandokon, fesztiválokon már jól bevált eszköz végre otthoni használatra is elérhető. p_irakapu_dekor_05.jpg

A párakapu 10 db szórófeje finom és hűs vízleplet állít elő, mellyel pillanatokon belül hűvösebbnek érzed a levegőt. A hideg vizet apró szemcsékre porlasztja, így nem áztat el, ugyanakkor teljesen képes felfrissíteni.

Állj, ülj vagy feküdj alá bátran: a 10 speciális fúvóka folyamatos, kellemes párafüggönnyel kényeztet. A szett teljes hossza 10 méter, melyet szükség esetén tovább bővíthetsz.

Kerüld el a hőgutát Te is! Vesd be a párakaput és mondj búcsút a kánikulának egész szezonban! A minden tartozékot tartalmazó, komplett csomagot most mindössze 1.990 Ft-ért szerezheted be! Rendeld meg az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Napelemes, mozgásérzékelős kültéri LED lámpa - nagy fényerő, hatékony működés

A napelemes, mozgásérzékelős lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

03_2.jpg

Fantasztikus ár, 1.990 Ft/db!

Világíts mostantól anélkül, hogy megterhelnéd a villanyszámládat! A napelemes LED lámpákkal olyan helyeket is megvilágíthatsz, melyeket korábban nem volt lehetőség. 

Spórolj rengeteget úgy, hogy közben nagy erejű világításhoz jutsz! Használd az alábbi megrendelő linket és rendeld meg a LED lámpát mindössze 1.990 Ft-os darabáron: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása