Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ezt a késélezőt még 10 év múlva is használhatod

A nagypapa régi kését úgy megélezte, hogy a papírlapot is szelte utána

2020. június 22. - naptermeke

Folytatódik születésnapi akciónk - most igazán megéri velünk tartani!

A nagy sikerre való tekintettel ezen a héten is tart születésnapi akciónk: mivel fél éves lett blogunk, ezért úgy döntöttünk, hogy egyes népszerű termékeinkhez BRUTÁLIS kedvezménnyel juthatnak hozzá azok, akik ingyenesen feliratkoznak hírlevelünkre ezen a linken vagy az alábbi űrlapon:

A mai akciós termék az új gyémántbevonatos késélező, mellyel bármilyen vágóeszközt másodpercek alatt megélezhetsz. Ezt az otthoni és céges használatra is kitűnő találmányt most zseniális 3.490 Ft-os áron érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve első kézből értesülhetsz a legújabb akciós konyhai, háztartási termékekről. Sőt, mostantól a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Megérkezett az új késélező, azonnal kipróbáltuk - leesett az állunk!

Blogunkon immár több tucat sikeres terméket mutattunk be idáig. Azt tudni kell, hogy mikor megérkezik hozzánk a raktárba egy új eszköz, azt minden esetben kipróbáljuk. Mivel nem szeretünk zsákbamacskát árulni vevőinknek, ezért az összes termékünket alapos tesztelésnek vetjük alá. 

Mikor megjött a várva-várt gyémántbevonatos késélező, raktárosunk, László egyből hazavitte kipróbálni. Nem sokkal később izgatottan hívott minket, mert nem hitte el, amit látott: nagyapja ütött-kopott, kicsorbult kését úgy megélezte vele, hogy az még a papírlapot is könnyedén szelte!

kes1.gif

Nekünk se kellett több, mi is azonnal leteszteltük: leesett az állunk, amikor a raktárban található összes kést, ollót másodpercek alatt élessé tette. A vágóeszközök úgy csillogtak utána, mint új korukban! Nemcsak kinézetre és érzetre masszív ez a késélező, de valóban jól is működik. László szerint ez még 10 év múlva is élező marad, annyira tartós - csak osztozni tudunk a véleményén, nagyszerű, minőségi eszköz. 

kes11.jpg

Ezek után bátran tudjuk ajánlani kedves olvasóinknak is. Lássuk, mit tud ez a találmány!

Gyémántbevonatos késélező - 3 fokozatú élezés, bármilyen vágóeszközre!

Ezzel a sokoldalú élezővel bármilyen kést, bicskát, bárdot, tőrt, szikét, ollót vagy éles szerszámot könnyedén megélezhetsz. Különlegessége, hogy egy helyett háromféle élezőfelülettel rendelkezik. A különböző felületek más-más módon járulnak hozzá, hogy késeid megújuljanak. 

kes1.jpg

Íme, a 3 fokozatú recept, hogyan lesz hatékony az élezés:

1. A legelső fokozatban az élezőfejet gyémántrészecskékkel látták el. Ez a különleges csiszolóréteg elsimítja a késeden levő egyenetlenségeket, eltünteti a repedéseket. 

2. A második wolfram fázis segít élt képezni a pengének, így ideális "V" alakot érhetsz el vele. 

3. A végső fázisban a kerámiabevonatnak köszönhetően polírozhatod, kifényesítheted és extra élessé varázsolhatod a pengét. 

05_11.jpg

Nincs több trancsírozás: a gyémántbevonatos késélezővel gyorsan megújíthatod késeid

Az élezőt bal és jobbkezesek egyaránt használhatják: csak helyezd el stabilan egy asztalon, fogd meg szorosan a markolatot és húzd át a késeket a különböző fázisokon magad felé néhány alkalommal, amíg a kívánt élt el nem éred. Ezután öblítsd le csap alatt a kést és az élezőt, töröld meg őket és már kész is vagy! Az eredmény: megújult, borotvaéles pengék, melyekkel öröm vágni, szeletelni, aprítani, darabolni. Külön plusz pont, hogy az élezőfejet le is veheted, így a csap alatt könnyedén elmoshatod, mikor végeztél az élezéssel.

Bemutató videó - nézd, mennyire hatékony:

A gyémántbevonatos késélezővel úgy érezheted magad, akár egy profi séf! Mostantól gyorsabban elkészülnek a fogások, nem kell küszködnöd kicsorbult, tompa késekkel. Készülj fel, hogy eszközeid kifogástalanul vágnak majd!

Ezt az otthonra, irodákba, éttermekbe, kifőzdékbe is ajánlott eszközt most 3.490 Ft-os szuperáron rendelheted meg, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

2 lépés, és máris tiéd lehet 3.490 Ft-ért a gyémántbevonatos késélező

1. lépés: iratkozz fel ingyenesen hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kiemelt ajánlatokról sem:

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a gyémántbevonatos késélezőt 3.490 Ft-os kedvezményes áron. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Megrendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül szállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

10_12.jpg 

süti beállítások módosítása