Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Horpadás a kocsidon? Ezzel a trükkel eltűnhet!

Mutatjuk a módszert, amit sok autószerelő titkol.

2020. július 22. - naptermeke

Horpadás, benyomódás csúfítja autódat?

Bármennyire is vigyázol kocsidra, sokszor óhatatlan, hogy ne keletkezzen rajta néhány kisebb horpadás, benyomódás. Egy-egy ajtó általi rányitás vagy kavicsfelverődés is már jócskán el tudja csúfítani szeretett járműved kinézetét. 

horpadas3.jpg

Amellett, hogy így kevésbé lesz esztétikus autód, egy esetleges eladás során ez súlyos tíz- vagy százezreket is levonhat az értékéből. Költséges és időigényes szervizelés helyett mutatunk egy módszert, mellyel házilag javíthatod meg a sérüléseket. 

Autós horpadásjavító szett - a szerelők által használt megoldás végre otthonra is elérhető

A profi autószerelők által alkalmazott megoldáson alapuló horpadásjavító készlettel pillanatok alatt, egyszerűen tüntetheted el autód kisebb-közepes horpadásait. Mindezt anélkül, hogy a fényezést vagy a karosszériát károsítanád: a sérülések a legtöbb esetben szinte nyom nélkül kijavíthatók vele! 

03_11.jpg

Hogyan működik?

A készlet egy speciális kihúzóhidat és különböző méretű kihúzófejeket is tartalmaz, melyekkel a sérülés nagyságától függően tudod eltávolítani a horpadásokat. A szárnyas anya tekerésével a benyomódások villámgyorsan kipattannak a helyükről, megszépítve ezzel autódat.   

horp_2.gif

Mi mindenre alkalmas a készlet?

  • kavicsfelverődések
  • ütődések
  • apróbb koccanások
  • jéghorpadások
  • ajtó általi rányitások nyomainak eltávolítására. 

Sőt, a szettet nemcsak autóra, hanem bármilyen járműre, így motorra, biciklire vagy akár hajóra is használhatod. Háztartási kisgépek borítását is megjavítja: legyen szó hűtőszekrény, mosógép, tűzhely vagy mikrosütő fém burkolatáról, ki tudod vele húzni a horpadásokat. Azokon a gyári festésű felületeken, ahol nem károsodott a lakkréteg, képes teljesen láthatatlanná tenni a sérüléseket. 

Bemutató videó - nézd, milyen hatékony:

Hogyan kell használni?

A horpadásjavító szettet úgy tervezték, hogy otthon, külön szaktudás nélkül lehessen alkalmazni. A puha gumitalpak szavatolják, hogy a fényezést ne karcolja meg javítás közben. 

Csak néhány lépés, és eltűnnek a horpadások:

  • Tisztítsd meg alaposan a javítani kívánt felületet alkohollal.
  • Ragaszd fel a kihúzófejet a horpadásra a mellékelt ragasztópisztollyal.
  • Helyezd a kihúzófej fölé a sérülésnek megfelelő méretű hidat, majd tekerd addig a szárnyas anyát, míg a horpadás el nem tűnik.
  • Távolítsd el a ragasztót a felületről egy alkohollal átitatott kendővel

90_1.jpg

Szenzációs ár, már egy használattal behozza az árát!

Őrizd meg Te is autód szépségét a horpadásjavító készlettel! Már egy sérülés kijavításával jócskán behozza az árát: a minden fontos kiegészítőt (ragasztórúd, ragasztópisztoly, 3 db kihúzófej) is tartalmazó csomagot most mindössze 3.900 Ft-étt érheted el az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

poszt5_4.jpg

 

 ____________________________________________________ 

További "A nap terméke":

 

Nappali + éjszakai látássegítő csomag: most csak 2.990 Ft/szett!

Veled is előfordult már, hogy semmit sem láttál a szembejövők erős fényeitől? Napközben a szikrázó napsugarak, este a vakító reflektorok akadályozzák látásodat vezetés közben. Elég pár másodpercig elvakítva vezetni ahhoz, hogy megtörténjen egy baleset. Miért kockáztatnál, ha mostantól hatékonyan védekezhetsz a szembesütő fények ellen? 

19.jpg

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal elkerülheted a zavaró fényhatásokat. Többé nem fogja kisütni szemed a nap, nem zavarnak a szembejövők fényei. Nincs több hunyorgás, tökéletesen láthatsz mindent nappal és éjszaka is. Legyen tiéd most itt fantasztikus, 2.990 Ft-os áron:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Napelemes, mozgásérzékelős kültéri LED lámpa - nagy fényerő, hatékony működés

A napelemes, mozgásérzékelős lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

03_2.jpg

Fantasztikus ár, 1.990 Ft/db!

Világíts mostantól anélkül, hogy megterhelnéd a villanyszámládat! A napelemes LED lámpákkal olyan helyeket is megvilágíthatsz, melyeket korábban nem volt lehetőség. 

Spórolj rengeteget úgy, hogy közben nagy erejű világításhoz jutsz! Használd az alábbi megrendelő linket és rendeld meg a LED lámpát mindössze 1.990 Ft-os darabáron: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása