Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Szeretnél jobban látni esti vezetésnél?

Így szűrd ki a vakító reflektorokat, láss jól este, ködben, szürkületkor!

2020. február 06. - naptermeke

Életveszélyes vakító fények, köd, szürkület - így védekezz!

Éjszaka, ködben vagy szürkületkor brutálisan romlanak a látási viszonyok, többszörösére nő egy baleset kockázata. A statisztikák szerint a közúti tragédiák negyedeéért a rossz fényviszonyok felelősek.

A szembejövők erős fényszórói hosszú másodpercekre korlátozhatják látásod. Ha ködben vagy szürkületkor kell vezetned, akkor is létfontosságú, hogy időben tudd észlelni a körülötted zajló eseményeket.

elvakit.jpg

Fedezd fel azt az eszközt, mellyel egész úton kimagasló látást kapsz úgy, hogy közben szemed is kíméled!

Night Vision Pro - kifogástalan látás a volánnál, szemüvegeseknek is!

A Night Vision Pro egy különleges látássegítő szemüveg, melyet szürkületkor, este, ködös, párás vagy havas időben is használhatsz.

szemuveg-fejlec2.jpgSpeciális sárgás színű lencséjét úgy alakították ki, hogy védje szemed a szembejövők zavaró reflektoraitól. Mostantól kevésbé fogod szemeidet fáradtnak érezni még hosszabb utak során is. Többé nem fordul elő olyan eset, hogy nem látsz jól valamit útközben, mert előtte egy erős reflektor elvakított. A Night Vision Pro-val jobban fogsz tudni koncentrálni, egész úton biztonságosabban közlekedhetsz.

6_1.gif

Mivel sokkal kontrasztosabb látás érhető el vele, így ködben, esőben, párás időszakban is ajánlott a viselése, segít növelni a látótávolságot.

Divatos külső, szemüvegesek is hordhatják

A Night Vision Pro-t úgy tervezték, hogy dioptriás szemüveg felett is viselhető legyen. Kényelmesen, könnyen hordható, hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánlott, divatos külsejű eszköz. 

Esti vezetés mellett kerékpározáshoz, munkához, horgászathoz, egyéb szabadtéri tevékenységekhez is ajánljuk.

15_1.jpg

Teljes biztonság már pár mozijegy áráért!

Óvd meg látásod, vezess biztonsággal! Használd a Night Vision Pro-t és soha többé nem kell tartanod a vakító reflektoroktól!

Hozz egy jó döntést: ez az életmentő találmány már pár mozijegy áráért a tiéd lehet. Rendeld meg az alábbi linken most:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

szemuveg-fejlec01.jpg

 

 

____________________________________________________

 További "A nap terméke":

 

Napelemes, mozgásérzékelős kültéri LED lámpa - nagy fényerő, hatékony működés

A napelemes, mozgásérzékelős lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

03_2.jpg

Fantasztikus ár, most 3 db/csomag!

Világíts mostantól anélkül, hogy megterhelnéd a villanyszámládat! A napelemes LED lámpákkal olyan helyeket is megvilágíthatsz, melyeket korábban nem volt lehetőség. 

Spórolj rengeteget úgy, hogy közben nagy erejű világításhoz jutsz! Sőt, most minden csomagban 3 db lámpát találsz, kedvezményes 6.990 Ft-os áron!

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

A trükk, amivel autód kisebb horpadásait eltüntetheted - ezt az autószerelők soha nem mutatják meg

Bármennyire is óvatosan közlekedsz, néhány horpadás biztosan keletkezik autódon a mindennapi használat során. Már egy kavicsfelverődés vagy ajtó rányitás is elég, hogy elcsúfítsa szeretett járművedet. Azonban egy műhelyi javítás sok időbe és súlyos tíz- vagy százezrekbe is kerülhet. 

horpadásjavító készlettel rengeteg pénzt és időt megspórolhatsz. Úgy tervezték meg, hogy bárki otthon, szaktudás nélkül is ki tudja vele húzni a kisebb és közepes horpadásokat. Ráadásul mindezt anélkül, hogy a fényezés vagy a karosszéria károsodna. A legtöbb benyomódást szinte észrevétlenül tüntetheted el vele, 100%-ig biztonságosan. 

Ezzel a sokoldalú készlettel egy műhelyi szervizelés árának a töredékéért teheted újra széppé autódat. Ha Te is szeretnéd megóvni járműved külsejét, a horpadásjavító szett elengedhetetlen számodra. Szerezd be most a komplett csomagot fantasztikus kedvezménnyel a lenti linken.

03_1.jpg

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Autós szélvédő takaró - tiszta szélvédő egész télen!


Utálod kaparni a jeget szélvédődről? Itt a hatékony megoldás a jegesedés ellen, mellyel elkerülheted a baleseteket és a bírságokat is. 

Fárasztó jégkaparás helyett válaszd ezt az egyszerű, gyors módszert a jég, a hó, a dér megfékezésére. Bármilyen autóra jó, esztétikus, könnyen fel- és levehető univerzális takaró. 146x70 cm-es méretű, így a legtöbb normál szélvédőt befedi. Kicsire összehajtható, elfér akár a kesztyűtartóban is.

Miért szenvednél jégkaparóval, ha egyszerűbben is védekezhetsz a hideg ellen? Szerezd be a szélvédő takarót és védd meg autód üvegét egész évben!


ba90f946c4060a2f8fca255541c183a7.png

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

Ónos eső, fagyott utcák - többszörös a végtagtöréses balesetek száma!

Beköszöntöttek a kőkemény fagyok, ismét megnőtt a jég és az ónos eső általi balesetek száma. A csúszós járdákon egy pillanat alatt megtörténhet a baj: egy szimpla séta is nagyon könnyen zúzódással, ficammal vagy akár végtagtöréssel is végződhet. 

Csúszásgátló cipőtalp - speciális tüskékkel, bármilyen lábellire!

Ezzel a különleges tüskékkel szerelt talppal minden helyzetben tökéletes tapadást biztosíthatsz cipődnek, csizmádnak, bakancsodnak. Legyen szó jeges, havas vagy ónos eső borította járdáról, mostantól bárhol magabiztosan lépdelhetsz. Az elöl levő 6, illetve a hátul levő 4 db tüske garantálja, hogy soha többé ne csússz el télen. 

Ne várd meg, míg elesel és csúnyán megütöd magad! Gondoskodj saját magad, szeretteid védelméről ezzel a könnyen használható találmánnyal! 

fejlecbe.jpg


KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása