Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Horpadás van autódon? Ezzel a trükkel javítsd meg házilag!

Bemutatjuk az autószerelők által titkolt módszert.

2020. január 28. - naptermeke

Szeretnél elsőként értesülni további akciós autós termékekről? Iratkozz fel itt a Nap Terméke hírlevélre: 
Kattints ide a feliratkozáshoz!

Behorpadt az autód? Szeretnéd, ha visszanyerné szép külsejét?

Bármennyire is óvod szeretett járművedet, az idők során szinte biztosan keletkezni fog rajta néhány horpadás, kavicsfelverődés. Ezek nagyon el tudják csúfítani autód kinézetét, ha pedig eladásra kerülne a sor, akkor jócskán csökkentik az értékét. 

poszt001_1.jpg

Mit tehetsz akkor, ha újra makulátlan kasztnit szeretnél? Sajnos a szervizek súlyos tíz- vagy százezreket is elkérhetnek egy javításért, nem beszélve a rengeteg kiesett időről, amíg nem tudod használni kocsidat. 

Ne dobj ki vagyonokat: fedezd fel azt a módszert, mellyel házilag, villámgyorsan tüntetheted el autód kisebb és közepes horpadásait!

Horpadásjavító készlet autósoknak - gyönyörű kasztni, néhány mozdulattal

A horpadásjavító készlettel szakember nélkül, saját magad javíthatod meg járműved benyomódásait. Úgy tervezték, hogy néhány mozdulattal bárki könnyedén ki tudja vele húzni a horpadásokat, anélkül, hogy a fényezés vagy a karosszéria károsodna. 

posztgif_1.gif

A készletben levő speciális kihúzóhíddal a legtöbb sérülést szinte észrevétlenül képes leszel eltüntetni, teljes biztonság mellett. Úgy alakították ki, hogy még a nehezebben elérhető horpadásokhoz is hozzá tudj vele férni. A gumitalpak gondoskodnak róla, hogy autód fényezése ne karcolódjon a javítás közben. 

poszt2_3.jpg

Hogyan használd? 

Csak pár lépés, és autód újra régi fényében tündökölhet:

  • Tisztítsd meg a javítani kívánt felületet alkohollal.
  • Ragaszd fel a kihúzófejet a horpadásra a mellékelt ragasztópisztollyal.
  • Helyezd a kihúzófej fölé a sérülésnek megfelelő méretű hidat, majd tekerd addig a szárnyas anyát, míg a horpadás el nem tűnik.
  • Távolítsd el a ragasztót a felületről egy alkohollal átitatott kendővel

poszt3_1.jpg

A készlettel tökéletesen eltüntetheted a kavicsfelverődések, jéghorpadások, koccanások, ütődések, rányitások nyomait. Legyen mindig horpadásmentes, gyönyörű kasztnid!

05_4.jpg

Ez még nem minden: szinte bármilyen járműre, motorra, biciklire is alkalmazhatod. Emellett háztartási gépek, mosógép, hűtőszekrény, mikrosütő horpadásainak kihúzására is nagyszerű. 

Már egyszeri bevetésnél behozza az árát!

Ezzel a sokoldalú készlettel egy műhelyi javítás árának a törekédéért tüntetheted el a zavaró sérüléseket. Többször is felhasználható, tartós megoldás minden autós számára.

Az összes fontos kelléket tartalmazó csomagot most rendkívül kedvező, 3.900 Ft-os áron érheted el az alábbi linkre kattintva: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 
poszt5_1.jpg

 

____________________________________________________

 További "A nap terméke":

 

Autós szélvédő takaró - tiszta szélvédő egész télen!


Utálod kaparni a jeget szélvédődről? Itt a hatékony megoldás a jegesedés ellen, mellyel elkerülheted a baleseteket és a bírságokat is. 

Fárasztó jégkaparás helyett válaszd ezt az egyszerű, gyors módszert a jég, a hó, a dér megfékezésére. Bármilyen autóra jó, esztétikus, könnyen fel- és levehető univerzális takaró. 146x70 cm-es méretű, így a legtöbb normál szélvédőt befedi. Kicsire összehajtható, elfér akár a kesztyűtartóban is.

Miért szenvednél jégkaparóval, ha egyszerűbben is védekezhetsz a hideg ellen? Szerezd be a szélvédő takarót és védd meg autód üvegét egész évben!


ba90f946c4060a2f8fca255541c183a7.png

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Nappali + éjszakai látássegítő csomag: megóvja látásod vezetéskor

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal elkerülheted a zavaró fényhatásokat. Többé nem fogja kisütni szemed a nap, nem zavarnak a szembejövők fényei. Nincs több hunyorgás, tökéletesen láthatsz mindent nappal és éjszaka is. 

19.jpg

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

 

Ónos eső, fagyott utcák - többszörös a végtagtöréses balesetek száma!

Beköszöntöttek a kőkemény fagyok, ismét megnőtt a jég és az ónos eső általi balesetek száma. A csúszós járdákon egy pillanat alatt megtörténhet a baj: egy szimpla séta is nagyon könnyen zúzódással, ficammal vagy akár végtagtöréssel is végződhet. 

Csúszásgátló cipőtalp - speciális tüskékkel, bármilyen lábellire!

Ezzel a különleges tüskékkel szerelt talppal minden helyzetben tökéletes tapadást biztosíthatsz cipődnek, csizmádnak, bakancsodnak. Legyen szó jeges, havas vagy ónos eső borította járdáról, mostantól bárhol magabiztosan lépdelhetsz. Az elöl levő 6, illetve a hátul levő 4 db tüske garantálja, hogy soha többé ne csússz el télen. 

Ne várd meg, míg elesel és csúnyán megütöd magad! Gondoskodj saját magad, szeretteid védelméről ezzel a könnyen használható találmánnyal! 

fejlecbe.jpg


KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Napelemes, mozgásérzékelős kültéri LED lámpa - nagy fényerő, hatékony működés

A napelemes, mozgásérzékelős lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

03_2.jpg

Fantasztikus ár, most 3 db/csomag!

Világíts mostantól anélkül, hogy megterhelnéd a villanyszámládat! A napelemes LED lámpákkal olyan helyeket is megvilágíthatsz, melyeket korábban nem volt lehetőség. 

Spórolj rengeteget úgy, hogy közben nagy erejű világításhoz jutsz! Sőt, most minden csomagban 3 db lámpát találsz, kedvezményes 6.990 Ft-os áron!

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása