Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így ropogtasd ki a nyakad bárhol - elképesztő ez a találmány

Masszíroz, kinyújt és kiropogtat, nyak- és vállfájásra is remek

2023. december 10. - naptermeke

Folyton sajog a nyakad, vállad? Szabadulj meg most a gyötrő érzéstől egy zseni vívmánnyal!

Gyakran kínoznak nyak- és vállfájdalmak? Amennyiben hosszantartó ülőmunkát végzel, fizikailag megterhelő feladatokkal foglalkozol vagy korábbi sérüléseid okoznak kellemetlenségeket, akkor ideje megismerned a Neck Relax nyak- és válltámasztó párna előnyeit.nyak51.jpgEz az innovatív megoldás segít csökkenteni a fájdalmakat, ellazítani fájó tagjaidat, mindezt drága terápiák és hosszú időráfordítás nélkül.

Neck Relax nyak- és válltámasztó párna – kényelmes nyújtás akár fekvő, akár ülő helyzetben

A Neck Relax párna segítségével enyhítheted a nyak- és vállfájdalmakat, csökkentheted a nyaki izofeszültséget, valamint akár a fejfájást és migrént is, miközben támogatod a nyaki gerinc helyes tartását.neck-resize.gif

Képzeld csak el, milyen csodálatos lenne, ha nyakfájdalmak nélkül élvezhetnéd az alvást, a mozgást, a munkát és a szabadidős tevékenységeket. A Neck Relax párnával fokozatosan kaphatod vissza a megfelelő testtartásodat és minden nap frissen és kipihenten ébredhetsz.

Hogyan segít a Neck Relax párna?

Amint lehelyezed magad a kényelmes memóriahabos párna támogató felületére, a nyakad azonnal optimális helyzetbe kerül. A lágy hab ellazítja a nyak és váll izmait, míg a párna C-alakú kialakítása és speciális nyomáspontjai lassan, de biztosan oldják a feszültséget és csillapítják a fej- és nyakfájdalmat.html02_1.jpg

Hogyan kell használni?

A nyakpárnát pár lépésben, kényelmesen alkalmazhatod. A legjobb hatást egy sík felületre ráfeküdve érheted el. Feküdj rá, és élvezd a nyújtást, a kellemes ellazulást. Ami fontos, hogy a párnán található ívek a nyakcsigolyák alá kerüljenek. A fej súlya a párnára fekvést követően gyengéden megnyújtja a vállakat és a nyak izmait. Már összesen napi 5-10 perc nyújtás elég lehet ahhoz, hogy kellemetlen tüneteid enyhüljenek. nyak1_1.jpg

A Neck Relax párnát remekül alkalmazhatod kiegészítő terápiás eszközként, illetve megelőző intézkedésként a fájdalmak elkerülése érdekében. Ez a termék minden korosztály számára hasznos lehet, legyen szó fiatalokról, sportolókról, aktív életet élő emberekről, irodai munkásokról vagy idősebbekről. A párna méretei - 22 cm szélesség és 17 cm hosszúság - lehetővé teszik, hogy mind nők, mind férfiak kényelmesen használhassák.

Fontos: ha erősebb, krónikus nyakfájdalmaid vannak, mindig konzultálj orvosoddal vagy egészségügyi szakemberrel, hogy megbizonyosodj arról, hogy a nyakpárna biztonságos és megfelelő számodra.

Bemutató videó – nézd, milyen öröm rajta lenni:

Kiknek ajánlott a nyaktámasz?

- akik gyakran tapasztalnak nyakfájdalmat vagy feszültséget
- akik hosszú órákat töltenek ülő vagy irodai munkakörnyezetben (pl. számítógépes munkát végzők, tanulók, sofőrök, stb.)
- akiknek gyakran feszülnek a nyak- és vállizmaik hosszabb ideig tartó stressz vagy rossz testtartás miatt
- akik migrénnel vagy fejfájással küzdenek
- akiknek gondjaik vannak a helyes testtartással
- akik csökkenteni szeretnék a nyak és a váll területén jelentkező fájdalmat és merevséget
- akik szeretnének relaxálni és ellazulni a nyak- és vállterületen 951.jpg

A nyakpárna mindössze 4.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után - ajándékba is szuper!

Ints búcsút a feszült izmoknak és a kínzó nyakfájásnak! Válaszd a Neck Relax nyaktámaszt, és élj teljes életet görcsök és kellemetlen fájdalmak nélkül! A közelgő ünnepre is kiváló választás ajándékba. 

Csodás hírünk van: egy ingyenes feliratkozás után most mindössze 4.990 Ft-ért lehet Tiéd a Neck Relax. 

Mit kell tenned? Kövesd a lenti 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy linken:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre és rendeld meg a Neck Relax nyaktámaszt 4.990 Ft-os szuperáron:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

14_21.jpg

süti beállítások módosítása