Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Erre feküdj rá, ha fáj a nyakad - őrülten jó újdonság érkezett

Megtámaszt, masszíroz, kinyújt: napi 10 perc alatt enyhíthetsz a fájdalmakon

2023. július 04. - naptermeke

Neked is szokott fájni a nyakad és a vállad? Ez okozhatja, mutatjuk a megoldást is!

Téged is sűrűn gyötör kínzó nyak- vagy vállfájás? Ha beáll a nyakad, az akadályozhatja a mindennapi tevékenységek végzését és befolyásolhatja az életminőséged is.01_36.jpgA nyakfájdalom lehet következménye hosszan tartó ülőmunkának, helytelen testtartásnak, stressznek vagy akár sérülésnek is. Viszont ne aggódj, mert van rá hatékony fegyver, amivel gyógyszerek és drága kezelések nélkül csillapíthatod nyaktáji fájdalmaidat.

A Neck Relax nyakpárna forradalmian új megoldást kínál a nyakfájdalom enyhítésére és a feszültség megszüntetésére. Ez az innovatív eszköz célzottan hat a nyak izomzatára, segítve az ellazulást és a fájdalom csökkentését. Fedezd fel a nyakfájdalomtól való szabadulás új módját a Neck Relax nyakpárnával!

Neck Relax nyak- és vállazító párna – káprázatos nyújtás fekve vagy akár ülve is

A nyaknyújtó párna segít csökkenteni a nyak- és válltájéki fájdalmat, enyhíteni a nyakfeszültséget, fejfájást és migrént, valamint helyesen tartani a nyaki gerincoszlopot. html02_1.jpgKépzeld el, milyen felszabadító érzés lesz végre nyakfájdalmak nélkül aludni, mozogni, dolgozni, szabadidős programokat végezni. A Neck Relax párnával visszanyerheted helyes testtartásod, kipihenten, energiával feltöltődve ébredhetsz. A drága gyógyszeres vagy csontkovács kezelések árát pedig megspórolhatod.

Mitől ilyen hatékony?

Amint ráfekszel a kényelmes memóriahabos párnára, nyakad egyből felveszi ideális tartását. A puha hab ellazítja a fájó nyakat és vállat, míg a C-alakú hajlat biztosítja a tenziós fej-és nyakfájás megszüntetését.04_33.jpgA Neck Relax nyaknyújtó ergonomikus kialakítása megegyezik a nyaki gerinc görbületével. 6 db masszázspont irányul a nyakra és a fej alsó részére, hogy ellazítsa az izmokat és csökkentse a nyomást. A nyomáspontok jótékony hatással vannak a csigolyákra, javítják a gerincen keresztüli véráramlást.

Hogyan kell használni? 

A nyakpárnát pár lépésben, kényelmesen használhatod. A legjobb hatást egy sík felületre ráfeküdve érheted el. Feküdj rá, és élvezd a nyújtást, a kellemes ellazulást. Ami fontos, hogy a párnán található ívek a nyakcsigolyák alá kerüljenek. A fej súlya a párnára fekvést követően gyengéden megnyújtja a vállakat és a nyak izmait. neck-resize.gifEzután ajánlott lassan felemelni a fejedet, majd 5-10 másodpercig megtartani azt. Ezt a gyakorlatot többször is elvégezheted. Egyszerre kb. 8 percig ajánlott használni a Neck Relax párnát. Már összesen napi 5-10 perc nyújtás elég lehet ahhoz, hogy kellemetlen tüneteid enyhüljenek.  

Kiegészítő terápiaként, megelőzésre is nagyon hasznos. Tökéletes eszköz minden korosztálynak, fiataloknak, sportolóknak, aktív életmódot élőknek, irodistáknak, idősebbeknek egyaránt. 22 centi széles, 17 cm hosszú, nők és férfiak is használhatják.html04_4.jpg

Fontos: mindig konzultálj orvosoddal vagy egészségügyi szakemberrel, ha komolyabb nyakfájdalmaid vannak, hogy megbizonyosodj arról, hogy biztonságos és megfelelő a számodra a nyaktámasz használata.

Bemutató videó – nézd, milyen öröm vele a nyújtás:

Tegyél most egészségedért: a nyaknyújtó párna szenzációs áron!

Ne hagyd, hogy a nyakfájdalom és a feszült izmok befolyásolják mindennapjaidat! Tedd le a voksod a nyaknyújtó párna mellett, legyen jobb közérzeted, görcsök és kínzó tünetek nélkül!

Ne várj tovább! Szerezd be a nyaknyújtó párnát most bevezető árelőnnyel, és élvezd annak minden előnyét: ajándékozd meg vele saját magad vagy valamelyik szeretted. Egy ingyenes feliratkozás után most mindössze 4.990 Ft-ért lehet Tiéd a Neck Relax nyaktámasz. 

Mit kell tenned? Kövesd a lenti 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy linken:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg a Neck Relax nyaktámaszt 4.990 Ft-os szuperáron:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

70.jpg

süti beállítások módosítása