Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így láss jól közelre-távolra egyszerűen!

Az ősz ajánlata: több távolságra is jó szemüveg 6.000 Ft alatt

2023. október 14. - naptermeke

Ne erőltesd többé a szemed: megérkezett a több távolságba is használható (multifokális) olvasószemüveg

Te is gyakran tapasztalsz homályos látást? Többféle szemüveged van, mégis sokszor hunyorítasz? Ne aggódj, nem vagy egyedül: a normál olvasószemüvegek általában csak közeli látásra adnak éles képet, ezért nem optimálisak számítógéppel való munkához vagy távolabbra történő nézéshez.

03_42.jpg

Most itt az idő, hogy megismerd a multifokális olvasószemüveget! Ez a szemüveg speciális, fokozatosan változó dioptriájú lencsével van ellátva, mely lehetővé teszi, hogy tisztán láss közelre, középtávolságra és messzire is.

Multifokális olvasószemüveg - átmenetes (progresszív) lencsékkel a mindig éles látásért

A legújabb multifokális olvasószemüveg fokozatos lencséivel kiváló látásélményt biztosít többféle távolságba. A progresszív lencsékkel szemed mindig a megfelelő távolsághoz igazodó, éles képet kap. A lencsék felső része a távolra fókuszálást, középső része a kb. 1-2 méteres távolságra való nézést, míg az alsó része a közeli látást szolgálja.

09_22.jpg

Miért is érdemes multifokális szemüvegre váltanod?

A szemüveg kiválóan alkalmazható olvasáshoz, számítógéppel végzett munkához, mobiltelefon használatához, TV-nézéshez, sportoláshoz, utazáshoz, vezetéshez egyaránt. A lencsék dioptriája fokozatosan változik alulról felfelé, így már 30 centiméteres távolságtól egészen a távoli látásig élesen láthatsz vele.

12_23.jpg

Képzeld csak el, mennyire megkönnyíti életed, hogy többé nem kell váltogatnod különféle szemüvegeidet. Ha a Te dioptriád is +1.00 és +4.00 között van, akkor oldalunkon megtalálod a neked megfelelő erősséget. Láss mindig kiválóan, egyetlen szemüveggel!multifokgif.gif

A multifokális szemüveg minőségi titánium fémszárral és kékfény szűrős lencsékkel rendelkezik, amelyek védelmet nyújtanak a képernyők káros sugarai ellen. Ezt a szemüveget hölgyeknek és uraknak is bátran ajánljuk. A félkeretes megoldás révén szinte minden arcformához passzol!05_34.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen remek minőségű:

Kiknek ajánlott a multifokális olvasószemüveg?

- mindenkinek, akinek dioptriája +1.00 és +4.00 közé esik
- mindenkinek, aki szeretne több távolságba élesen látni
- mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
- mindenkinek, aki sokat dolgozik számítógép előtt
- aki szeretné megtapasztalni a multifokális lencsék minden előnyét
- aki nem akar vagyonokat olvasószemüvegre költeni
- aki egy divatos, strapabíró, könnyen használható, elérhető árú olvasószemüveget keres

01_37.jpg

A multifokális szemüveg csak 5.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Éld át újra az éleslátás szabadságát! Születésnapi promóciónk keretében most egy hagyományos szemüveg árának töredékéért, szenzációs 5.990 Ft-os áron szerezheted be a multifokális olvasószemüveget. Az ajánlathoz csupán annyit kell tenned, hogy feliratkozol az email hírlevelünkre.

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, kerti, autós, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a multifokális olvasószemüveget 5.990 Ft-os szuperáron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

909_3.jpg

süti beállítások módosítása