Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Itt az éleslátás titka: zseni szemüveg, ami több távolságba is jó

Gépezz, olvass, mobilozz, szerelj egyetlen olvasószemüveggel!

2023. február 25. - naptermeke

FELFEDJÜK a közeli éleslátás kulcsát: nincs több hunyorgás, végre élesen láthatsz!

Elképzelted már, milyen jó lenne, ha nem kéne többé hunyorognod olvasáskor vagy a számítógép előtt? Szeretnéd elolvasni az apróbb betűket, mellette kicsit távolabbra is élesen látni? Sajnos a hagyományos olvasószemüvegek nem mindig elegendőek: maximum 30-40 cm-re nyújtanak éles képet, ami sokszor nagyon kevés.

onepower11.jpgMostantól elég lesz egy szemüveget magadnál hordanod!

Ne hunyorogj tovább, láss élesen egyetlen szemüveggel: egy szuper újdonsággal egyaránt jól láthatod a közeli betűket, valamint telefonod vagy számítógéped képernyőjét is. Elfelejtheted a hunyorgást, szemeid megerőltetését, a különféle olvasószemüvegek cserélgetését.

One Power többfunkciós olvasószemüveg - nem kell többé cserélgetned szemüveged!

Bemutatjuk a One Power többfunkciós olvasószemüveget: mostantól könnyen megy az olvasás, barkácsolás, varrás, valamint a számítógépes munka is. Ha a Te dioptriád is +0.5 és +2.5 közé esik, akkor tökéletesen láthatsz vele több távolságba.onepowergif1.gifHogyan működik?

A One Power-t különleges flexibilis fókuszú lencsékkel látták el, amivel szemeid mindig a nekik megfelelő éles pontot találják meg. Készülj fel, hogy végre remekül láthatod a közvetlen előtted levő, valamint a kicsit távolabbi dolgokat is.

html03_3.jpg

Gondolj bele, milyen jó lesz, hogy pl. könyvolvasás, festés, barkácsolás vagy irodai munka közben is élesen láthatsz. Mostantól elég egy szemüveget magadnál hordanod. Ez a sokrétű eszköz a szem korral járó romlásához is nagyszerűen alkalmazkodik, így nem lesz szükséged új szemüveget vásárolni a jövőben, ha esetleg emelkedne a dioptriád. 69_1.jpgA One Power modern, divatos kerete szinte mindenkinek jól áll! Úgy alakították ki, hogy hölgyek és urak is bátran használhassák. Könnyű, komfortos viselet, ami akár egész nap rajtad lehet! A keret szélessége 14 cm, magassága 3.5 cm.09_13.jpgNézd, milyen jól használható:

Kinek ajánlott a One Power olvasószemüveg?

- mindenkinek, akinek dioptriája +0.5 és +2.5 közé esik
- mindenkinek, aki szeretne közelre élesen látni
- mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
- aki gyakran ül számítógép előtt, irodában dolgozik
- aki nem akar súlyos összegeket drága olvasószemüvegre költeni
- aki egy divatos, tartós, könnyen használható, kedvező árú olvasószemüveget keres 

html04_2.jpg

Születésnapi ajánlat: a One Power most fantasztikus 6.990 Ft-os áron lehet Tiéd!

A One Power olvasószemüveg remek ajándékötlet mindenki számára, aki szeretne élesen látni közelre.

Mivel azt szeretnénk, hogy minél több emberhez eljusson az éleslátás kulcsa, ezért nagyszerű ajánlattal készültünk számodra: a One Power olvasószemüveget blogunk születésnapja alkalmából most mindössze 6.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után:

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a One Power olvasószemüveget 6.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, azt követő munkanapon postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

72.jpg

süti beállítások módosítása