Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Nem hittük el, mire képes ez a távcső - zsebben elfér, több km-re ellát

Nyaraláshoz, túrázáshoz, városnézéshez feltétlen vidd magaddal

2023. augusztus 03. - naptermeke

Ismerd meg a távcsövek királyát: zsebben hordható, vízálló, több km-re elláthatsz vele

Itt a kellemes nyári idő, amikor szabadon barangolhatsz a városban, kimozdulhatsz, felfedezheted a természeti és ember alkotta csodákat. Azonban bizonyára te is tapasztaltad már, hogy szabad szemmel nem tudsz mindent olyan közelről látni, ahogy azt szeretnéd. tavcso8.jpg

Ugyanakkor sokan nem szeretik cipelni a nagy, nehéz és helyigényes duplacsöves távcsöveket, melyek ráadásul gyakran egy vagyonba kerülnek. Ebben a helyzetben jöhet jól egy könnyen használható társ, az egyszemes távcső, amely egy új dimenziót nyithat meg előtted. Mostantól a világot egy könnyű, sokoldalú messzelátó segítségével fedezheted fel, ami mindig veled lehet, hogy remek élményeket szerezhess.

Egyszemes (monokuláris) távcső - a távcsövek új generációja, ami 16x közelebbre hoz mindent! 

Az egyszemes távcső révén egy teljesen új világ tárulhat eléd: közelben lévő tárgyakat, apró állatokat, növényeket és távoli objektumokat is lenyűgöző minőségben tekinthetsz meg. Kiváló választás azoknak, akik nem szeretnének ormótlan dupla lencsés távcsövekkel bajlódni. Ennek a távcsőnek óriási előnye, hogy zsebedben is elfér, így mindig kéznél lehet!01_21.jpgMi teszi ezt a távcsövet különlegessé?

Az eszköz 16x-os nagyítással rendelkező lencsékkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy 1,5 méteres távolságtól a végtelenig éles képeket láss. A teljesen tükröződésmentes optika segítségével nem kell aggódnod a becsillanó fényektől, így tiszta és éles látásélményt kapsz.tavcso.gif

Akár 8000 m távolságba is elláthatsz vele, 22°-os látószöge révén nem veszítesz semmit szem elől. Mindenkinek ajánlott, aki szeretné jobban megismerni környezetét, a természetet. Még egy egyszerű kempingezést, erdei sétát is képes felejthetetlen emlékké varázsolni. 6_10.jpgA távcsővel a félénkebb állatokat is biztonságos távolságból meg tudod figyelni, anélkül, hogy megzavarnád őket. Próbáld ki Te is és tapasztalj meg egy eddig sosem látott nézőpontot!

Nézd, milyen gyönyörű képe van:

Mi mindenhez használhatod az egyszemes távcsövet?

- kiránduláshoz, túrázáshoz
- városnézéshez
- kempingezéshez
- horgászathoz, vadászathoz
- állatok, növények vizsgálatához
- távoli objektumok megfigyeléséhez
- rendezvényekhez, sporteseményekhez, fesztiválokhoz
- égi jelenségek (pl. holdfogyatkozás) vizsgálatáhoztavcso9.jpg

Lepd meg vele saját magad, gyermeked, szeretteid: 2 egyszerű lépés és Tiéd szuper áron, 4.990 Ft-ért a távcső! 

Fedezz fel új tájakat, dolgokat, élvezd az éles képet és a kiváló nagyítást! Az univerzális egyszemes távcsövet most születésnapi akciónk keretében szenzációs 4.990 Ft-os áron kapod meg, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, egészségmegőrző, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet extra gyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

523.jpg

 

süti beállítások módosítása