Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Itt a távcsövek királya: zsebben elfér, vízálló, több km-re elláthatsz vele

Utazáshoz, túrázáshoz, városnézéshez, kiránduláshoz mindig vidd magaddal

2023. április 27. - naptermeke

Jön a szép idő, ez feltétlen legyen nálad a szabadban!

Végre itt a kirándulóidő, fel lehet fedezni a körülöttünk levő dolgokat. Sajnos sokszor szabad szemmel lehetetlen úgy szemügyre venni a látnivalókat, ahogy szeretnénk. Mit szólnál, ha mától úgy láthatnád a világot, ahogy korábban még sosem?
tavcso4.jpg
Az egyszemes távcsővel egy új dimenzió nyílhat meg előtted. Ez a könnyű, akár zsebben is elférő messzelátó mindig veled lehet, több kilométerre is elláthatsz vele.  

Egyszemes (monokuláris) távcső – könnyen használható, strapabíró, vízálló segítőtárs

Az egyszemes (monokuláris) távcsövet mindig a kezed ügyében tarthatod. Legyen szó erdei, városi sétákról, hegyi túrákról, élőlények vagy égitestek vizsgálatáról, szemvillanás alatt előveheted, így nem maradsz le semmilyen érdekes, fontos eseményről.  01_21.jpgEzt a dizájnos, modern kukkert akár farzsebedben is hordhatod, annyira kis helyen elfér! Segítségével közelebbre kerülhet hozzád a természet, a növények és az állatvilág is. 

515.jpg

A távcsővel nem okoz gondot a messzebb levő feliratok elolvasása sem

Mitől ilyen hatékony?

A távcsövet 16-szoros nagyítású, tükröződésmentes lencsékkel látták el. Precízen, könnyen állítható, dupla fókuszrendszere segít kiválasztani a szemednek és igényeidnek legmegfelelőbb beállítást.

tavcso.gif

52 mm-es átmérőjű, minőségi objektívje kristálytiszta, éles képet biztosít számodra, akár 8000 m távolságba is elláthatsz vele. 22°-os látószöge segít abban, hogy ne veszíts semmit szem elől.62_3.jpg

A távcső masszív és erős, vízálló burkolattal rendelkezik, csúszásmentes gumiborítása révén stabilan a kézben marad. 88.jpg

Íme, néhány gyakorlati példa, mi mindenhez használhatod az egyszemes távcsövet:

- Kiránduláshoz, túrázáshoz, kempingezéshez: ha Te is aktív életet élsz, ez a messzelátó nélkülözhetetlen eszköz számodra.

- Városnézéshez: a távcsővel olyan építészeti megoldások tárulhatnak a szemed elé, amiket szabad szemmel sosem vehetnél észre. 

- Élőlények megfigyeléséhez: legyen szó szarvasokról, őzekről, énekesmadarakról, kisemlősökről vagy ragadozókról, mostantól mindent biztonságos távolságból szemlélhetsz, anélkül, hogy megzavarnád őket.

21_4.jpg

- Horgászathoz, vadászathoz: a távcsővel könnyedén feltérképezheted a különféle nádasokat, akadókat, illetve észre tudod venni a vadakat. 

- Rendezvényekhez, sporteseményekhez, koncertekhez: vidd magaddal az egyszemes távcsövet rendezvényekre is, és hozd a szemed elé az eseményeket, lásd kedvenceid testközelből!

Bemutató videó - nézd, milyen szuperül láthatsz vele:

2 egyszerű lépés és 4.990 Ft-ért Tiéd az egyszemes távcső!

Láss jól mindent, ne maradj le semmilyen érdekességről! Az egyszemes távcsövet blogunk születésnapi akciójában mindössze 4.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet extra gyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

tavcso9.jpg

süti beállítások módosítása