Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Tönkreteheti autód belsejét a hőség - itt az ellenszer

Szenzációs megoldás, ami véd a hőtől és az UV-sugaraktól is

2023. július 17. - naptermeke

Súlyosan károsíthatja a napsütés autód felületeit – így védekezz! 

Brutális a forróság, óriási az UV-sugárzás, ami megkeserítheti az autósok életét is. Sokan nem tudják, de a járművek üvegei nem mindig nyújtanak teljes UV-védelmet. Így ha nincs megfelelően védve kocsid, a napsugarak károsíthatják a belső részeinek felületét, például az üléshuzatokat, a műszerfalat és a műanyag alkatrészeket. Az UV-sugárzás a felületek elszíneződését, fakulását és repedését is okozhatja.04_34.jpg

A hő hatására az anyagok idővel elveszíthetik rugalmasságukat, és könnyebben repedezhetnek, ami rettenetesen elcsúfíthatja autód belsejét. A javítás pedig akár súlyos százezrekbe is kerülhet…

Ne várd meg, míg a tűző napsugarak károsítják szeretett autódat! Egy ügyes találmánnyal kellemes árnyékot biztosíthatsz gépkocsidnak egész évben.

Autós napernyő - segít elkerülni a káros UV-fényt és a hőséget is!

Az autós napernyő speciális alumínium rétege képes blokkolni az UV-sugarak több mint 99%-át. Egyedülálló hő- és fényvisszaverő hatásának hála, a napsugarak nem fognak bejutni az utastérbe, így megóvja a műszerfalat és a burkolatokat. Nem kell tartanod a kifakulástól, repedésektől, a felületek megőrzik eredeti állapotukat.  02_29.jpg
Mivel a hő ellen is véd, így akár több tíz fokkal kellemesebbnek érezheted a hőmérsékletet odabent. Képzeld el, milyen jó lesz, hogy nem kell többé 60 fokos kocsiba beülnöd a kánikulában.07-napernyo1.gif
A napernyő használata pofonegyszerű: csak szét kell nyitnod az utastérben, mint egy normál ernyőt, majd a szélvédőhöz illeszteni (az oldalsó vagy hátsó ablakhoz is illesztheted). Használat után összecsukva szinte bárhol elfér: a tárolást segíti az ízléses bőrtok is, amit grátiszként mellékelünk a csomagba.

11_25.jpg

Az autós napernyő sokkal esztétikusabb és könnyebben használható, mint a hagyományos árnyékolók. Univerzális mérete révén szinte bármilyen személyautóra alkalmas.

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű használni!

Az autós napernyőt mindenkinek ajánljuk, aki...

  • meg akarja védeni autója belsejét a káros sugárzástól
  • nem akar többé 60-70 fokos autóba beülni
  • nem szeretné, hogy többé süsse a kezét a kormány vagy hátát az ülés
  • biztonságot szeretne saját magának, utasainak, háziállatainak
  • megunta a csúnya, nehezen összecsukható árnyékolókkal való szenvedést

20_6.jpg

VÉDD MEG autód a káros hőtől, napsugaraktól: a napernyő most fantasztikus nyári kedvezménnyel!

Ne hagyd, hogy az UV-sugarak és a hő tönkretegyék autód belsejét! Ezzel a hatékony árnyékolóval biztonságban tudhatod járműved, és a hőséget is csökkentheted. Az autós napernyőt most szenzációs áron érheted el nálunk egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhöz ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: klikkelj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az autós napernyőt 5.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec01_10.jpg

süti beállítások módosítása