Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Őrült hőség jön: így védekezz autódban!

Zseniális megoldás, hogy ne sülj meg a kocsiban, ne legyen 70 fok odabent

2023. július 06. - naptermeke

Autóba most nagyon ajánlott : nyári forróság ellen itt egy fantasztikus megoldás!

Itt a tikkasztó kánikula, tűzforró nyári időszak jön, amely során autód belseje akár 60-70 fokra is felmelegedhet, ha akár csak egy óráig is a napon hagyod. Az arcodba vágó forróság, a kezedet égető kormány és a hátadat perzselő ülés elviselhetetlenné teszi az autóban tartózkodást.04_34.jpgDe most végre van egy zseniális megoldás, amely nem csak megvéd téged és utasaidat a kocsiban uralkodó hőtől, de még az autód belső terét is megóvhatod vele a káros hatásoktól.

Autós napernyő - segít elkerülni a hőkatlant és a tűzforró kormányt!

Az autós napernyő tökéletes társad lesz, hogy kellemes hőmérsékletet biztosíts az autódban, akár több tíz fokkal is csökkentve a meleget. Ezzel a napernyővel végre elviselhető 28-30 fokban indulhatsz útnak, még a legmelegebb nyári napokon is.02_29.jpgMi teszi ezt a napernyőt ilyen különlegessé?

Az autós napernyőt úgy tervezték, hogy több mint 80%-ban visszaverje a hőt és 99%-ban a káros UV-sugarakat. Ez a rendkívül hatékony védelem megszabadít a forróságtól. Az alumínium védőréteg megakadályozza a káros napsugarak bejutását, így az utastér és a belső burkolatok is biztonságban maradnak. Emellett az autós napernyő nemcsak hatékony, hanem esztétikus is, sokkal vonzóbb megjelenést kölcsönöz autódnak, mint a hagyományos árnyékolók.07-napernyo1.gif
A napernyő használata elképesztően egyszerű: csak nyisd ki, mint egy normál ernyőt, majd helyezd az autód szélvédőjéhez. Használat után könnyedén összecsukhatod, és az elegáns grátisz bőrtokban tárolhatod a kesztyűtartóban vagy egy tárolórekeszben.

11_25.jpg

A napernyő mindenkinek ajánlott, aki nem akar többé 60-70 fokban útnak indulni, tűzforró kormányt fogva és perzselő ülésben ülve. Ha Te is szeretnéd megvédeni saját magad, utasaid, háziállataid, autód belső terét a kánikulától, akkor ez a modern árnyékoló hű társad lesz.54_5.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű használni!

Az autós napernyőt mindenkinek ajánljuk, aki...

  • nem akar többé 60-70 fokos autóba beülni
  • nem szeretné, hogy többé süsse a kezét a kormány vagy hátát az ülés
  • meg akarja védeni autója belsejét a káros sugárzástól
  • biztonságot szeretne saját magának, utasainak, háziállatainak
  • megunta a csúnya, nehezen összecsukható árnyékolókkal való szenvedést

20_6.jpg

Készülj a közelgő kánikulára: az autós napernyő mindössze 5.990 Ft!

35 fokos hőség várható: ne hagyd, hogy elterelje figyelmed a meleg a vezetésről! Most fantasztikus ajánlattal jelentkezünk: az autós napernyő mindössze 5.990 Ft-ért lehet Tiéd oldalunkon keresztül egy ingyenes feliratkozás után. Ne szalaszd el az alkalmat, hogy mindig hűvös kocsiban utazhass! 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhöz ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: klikkelj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az autós napernyőt 5.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec01_10.jpg

süti beállítások módosítása