Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ez történik, ha helytelenül ülsz a székben - felfedjük a megoldást is!

Így ülj mindig kényelmesen, helyesen egy zseniális találmánnyal

2022. július 20. - naptermeke

Te is sokat ülsz a székben? Nem mindegy, hogyan és min teszed azt!

Ülőmunkát végzel? Sokat vagy a számítógép előtt? Ha nem megfelelő az ülés, akkor nagyon hamar zsibbadás, fáradtság és izomfájdalom kínozhat. A kényelmetlen szék vagy helytelen ülőpozíció révén a fájdalom állandósulhat a hátban, derékban, nyakban és a fartájéki részen egyaránt. eggs1.jpg

Mivel az ülés jobban megterheli a gerincet, mint az állás, ezért nagyon fontos, hogy a lehető legkényelmesebb és legjobb testhelyzetet tudd felvenni. Ha nyomja a feneked a szék, görbén ülsz, akkor az hatalmas terhet róhat testedre. Ne kockáztass egy súlyos elváltozást! A szakemberek által kifejlesztett zselés ülőpárnával minden helyzetben komfortosan ülhetsz és megóvhatod gerinced, derekad. 

Egg Sitter zselés ülőpárna - ülj mindig kényelmesen, bárhol is vagy!

Az Egg Sitterrel mostantól még a kényelmetlen, kemény ülőalkalmatosságokat is elképesztően puhává varázsolhatod. Ezen a különleges, zselés ülőpárnán hosszú órák után sem fog elzsibbadni semmid, tökéletesen felveszi tested alakját.2_2.gif

Úgy tervezték, hogy könnyen hordozható legyen: csak hajtsd össze és vidd magaddal bárhova! Kényelmetlen az irodai széked? Le kell ülnöd egy kemény padra? Helyezd rá és máris extra komfortban lehet részed!

Mi a titka?

Az Egg Sittert egy speciális méhsejt szerkezettel látták el: képes elnyelni a ránehezedő nyomást, ezáltal kíméli a derekat, a gerincet, a fenékrészt és a lábakat is. Az Egg Sitterrel még több óra elteltével is helyes testtartást vehetsz fel. Az ülőpárnával megszüntetheted a hát-, derék- és lábfájást, jelentősen csökkentheted az izmok túlterheltségét. 
3_5.jpg

Az Egg Sitter mindenkinek ajánlott, aki gyakran ül a számítógép előtt, sokat vezet, szeretné elkerülni a fájdalmakat és a porckopást, valamint kényelmesebbé kívánja tenni otthoni vagy munkahelyi székeit.  egg6.jpg

A párnát úgy alakították ki, hogy tökéletesen szellőzzön, nem csúszkál, mindig a helyén marad. Hihetetlenül strapabíró, elnyűhetetlen anyagból készült. 41x34 cm-es nagysága ideális méretű ülőfelületet biztosít.

Nézd, mennyire jó rajta ülni:

Ülj mindig jól és komfortosan: az Egg Sitter csak 5.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Használd Te is az Egg Sittert, és garantáljuk, hogy derekad, gerinced, egész tested hálás lesz érte! Ezzel a tartós és sokoldalú ülőpárnával többé egy ülés sem fog nyomni, még egy végig ülve töltött munkanapot követően sem fogod magad olyan fáradtnak érezni, mint korábban.  

Az Egg Sittert most szenzációs 5.990 Ft-os áron, grátisz huzattal szerezheted be egy ingyenes hírlevél feliratkozás után.

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel ingyenesen a Nap Terméke hírlevélre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási kiemelt ajánlatokról sem.

2. lépés: klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg az Egg Sittert mindössze 5.990 Ft-ért (megrendeléskor használd a feliratkozáskor megadott e-mail címedet, hogy jogosult legyél a kedvezményre):

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

10_16.jpg

süti beállítások módosítása