Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ezt csináld, hogy ne sülj meg autódban a nyáron

Itt a brutális kánikula: mutatjuk, hogyan ne legyen 70 fok kocsidban

2023. június 20. - naptermeke

Neked is szauna lesz autódból nyáron? Szerencsére van kiút, mutatjuk!

Itt a tikkasztó, 35 fokos hőség, amely során autód belseje akár 60-70 fokra is felmelegedhet, ha akár csak egy órára a napon hagyod. Az arcodba vágó forróság, a kezedet égető kormány és a hátadat perzselő ülés egyenesen elviselhetetlenné teszi ilyenkor az autóban tartózkodást.03_40.jpg

De most végre van egy zseniális megoldás, amely nem csak megvéd téged és utasaidat a kocsiban uralkodó hőtől, de még járműved belső terét is megóvhatod vele a káros hatásoktól.

Autós napernyő - segít elkerülni a hőkatlant és a tűzforró kormányt!

Az autós napernyő tökéletes eszköz arra, hogy elviselhető hőmérsékletet biztosíts az kocsidban, akár több tíz fokkal is csökkentheted a meleget. Ezzel a napernyővel végre kellemesebb, mintegy 28-30 fokos hőmérsékletben kelhetsz útra, még a forró napokon is.02_29.jpg
Mitől ilyen különleges a napernyő?

Az autós napernyő úgy lett tervezve, hogy több mint 80%-ban visszaverje a hőt és 99%-ban az UV-sugarakat, amivel rendkívüli védelmet nyújt a meleg ellen. Az alumínium védőréteg megakadályozza a káros napsugarak bejutását, így az utastér és a belső burkolatok is biztonságot élveznek. Ráadásul ez a napernyő nemcsak hatékony, hanem esztétikus is, sokkal szebb látványt nyújt, mint a hagyományos árnyékolók.

07-napernyo1.gifAz autós napernyő használata rendkívül egyszerű: csak szét kell nyitnod, mint egy normál napernyőt, majd odailleszteni autód szélvédőjéhez. Használat után könnyedén összecsukhatod, és az elegáns grátisz bőrtokban tárolhatod a kesztyűtartóban vagy egy tárolórekeszben.

11_25.jpgAz autós napernyőt mindenkinek ajánljuk, aki...

  • mostantól nem akar 60-70 fokos autóba beülni
  • nem szeretné, hogy többé süsse a kezét a kormány vagy hátát az ülés
  • meg akarja védeni autója belsejét a káros sugárzástól
  • biztonságot szeretne saját magának, utasainak, háziállatainak
  • megunta a csúnya, nehezen összecsukható árnyékolókkal való szenvedést

54_5.jpg

BRUTÁLIS nyári árelőny: az autós napernyő mindössze 4.990 Ft!

Ne hagyd, hogy kikészítsen a 35 fokos hőség! Most fantasztikus ajánlatunk van: az autós napernyő mindössze 4.990 Ft-ért lehet Tiéd oldalunkon keresztül! Ehhez mindössze egy ingyenes hírlevél feliratkozásra lesz szükséged. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhöz ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az autós napernyőt 4.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec01_10.jpg

süti beállítások módosítása