Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ez az egyik legolcsóbb napelemes LED lámpa: otthonra, cégeknek is jó

Legjobb megoldás, hogy spórolj a villannyal és nagy erővel világíts

2023. május 09. - naptermeke

Végre egy brutális erejű világítás, amivel rengeteget megtakaríthatsz!

Fényt szeretnél kültéren, de nem akarsz kábelekkel, nehézkes felszereléssel bíbelődni? Ne szenvedj többé huzalokkal, áramzabáló lámpákkal: elhoztuk a takarékos, 100 LED-es napelemes lámpát, amivel 0 Ft üzemeltetési költséggel világíthatsz. Borítsd Te is fényárba környezeted, fillérekből!

led51_2.jpg

Napelemes, mozgásérzékelős 100 LED-es lámpa - fényérzékelős, esőálló kültéri fény, lenyűgöző erővel

A 100 LED-es szolárlámpával elfelejtheted a sötétben való botorkálást, mindent jól fogsz látni odakint, biztonságosan közlekedhetsz házad, udvarod, kocsibeállód, üzleted körül.

02gif-100nap.gif Hogyan működik?

A lámpa kizárólag a nap erejéből a nyeri az energiát, így elképesztően takarékosan használhatod. Rakd fel bármilyen napsütötte falra, kerítésre vagy oszlopra, és máris töltődik energiával.954_1.jpg
Este sötétség hatására aktiválódik, majd mozgás érzékelése után azonnal bekapcsol. Brutálisan erős SMD LED-jei 25 m2-nyi területet is képesek bevilágítani. Miután nem érzékel mozgást, automatikusan kikapcsol. Nem kell állítgatni, nincs több égve felejtett villany! 

03_37.jpg

A korábbi típussal ellentétben kétoldalt is helyeztek el rajta LED-eket, így a hatalmas erejű 100 db LED-del együtt 270°-os fénynyalábot bocsát ki magából. Ezzel biztosíthatod, hogy kertkapud, járdád, kocsibejáród, alsóépületed, bejárati ajtód is kifogástalan fényhez jusson.

Időjárás-álló, egész évben használhatod

A 100 LED-es lámpa egy rendkívül masszív, eső- és porálló házat kapott, minden évszakban használhatod. Biztonsági jelzőfénynek, állandó vagy időszakos világításnak is remek.08_37.jpg

Nézd, milyen jól világít:

Hová ajánlott a napelemes LED lámpa?

- ház köré, falra, lugasra
- udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
- kerítésre
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázsokhoz, kocsibejárókhoz
- alsóépületek elé
- üzletek, boltok köré
- telephelyekre
- bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram html06.jpg

Tavaszi lámpavásár: a napelemes fényvető most 3 db-os csomagban csak 8.990 Ft!

Takaríts meg rengeteg áramot, szereld fel Te is otthonod, üzleted, telephelyed napelemes fényvetőkkel!

A lámpát most 3 db-os csomagban, fergeteges árelőnnyel, 8.990 Ft-ért érheted el nálunk egy ingyenes feliratkozás után. A 3 db lámpával pl. kertkapud, udvarod, teraszod, vagy akár boltod bejáratát is meg tudod egyszerre világítani. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 db-os LED lámpa csomagot mindössze 8.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

11_20.jpg

süti beállítások módosítása