Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ez az egyik legolcsóbb napelemes LED lámpa - 0 Ft-ból üzemel!

Remek megoldás, hogy fénybe borítsd kerted, teraszod, telephelyed, segít spórolni

2022. szeptember 29. - naptermeke

Nem szeretnél túl sok villanyt fizetni? Válts napelemes megoldásra!

Fényre van szükséged, de nem akarsz egy vagyont költeni a rezsire? A megfelelő, biztonságos tájékozódáshoz fontos a kültéri világítás, azonban a hagyományos izzók rengeteg áramot elpazarolhatnak.
napelemes2_3.jpg

Ne mászkálj többé sötétben: mutatjuk a megoldást!

Válts Te is napelemre: bemutatjuk a 100 LED-del napelemes kültéri lámpát, amivel külön áramfogyasztás nélkül, hatalmas erővel adhatsz fényt környezetednek! Ismerd meg ezt a gazdaságos, kábel nélkül felszerelhető fényvetőt és számolj le a sötétséggel!

100 LED-es napelemes mozgásérzékelős lámpa - elképesztő fényerő, üzemeltetési költség nélkül!

csúcsmodern 100 LED-es fényforrással mostantól olyan helyeket is megvilágíthatsz, ahol nincs kiépítve villanyáram. Nem lesz szükséged kábelekre, hosszan tartó szerelésre: a napelemes, mozgásérzékelős lámpát egyszerűen elhelyezheted a falon, kerítésen vagy akár egy oszlopon. Csak akaszd fel, és máris élvezheted nagyszerű fényerejét! A 100 db kiváló minőségű LED-nek köszönhetően tökéletesen be tudod vele világítani környezeted.02gif-100nap.gifA fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elem vagy plusz akkumulátor nem kell a használatához. Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor szükséges!

954_1.jpg

Hogyan működik?

Ahogy a szolárlámpa 8 m-es közelébe érsz, automatikusan felkapcsolódik. Miután nem érzékel további mozgást, 30 mp-en belül magától lekapcsol. A korábbi típussal ellentétben kétoldalt is helyeztek el rajta LED-eket, így 180°-os fénynyalábot bocsát ki magából. html06.jpg

Mekkora területet világít meg a napelemes lámpa? Hány darabra van szükség?

A lámpa 270°-os szögben világít, mintegy 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel. Így egy átlagos 200-250 m2-es udvarral számolva 9-10 db lámpával az egész telket képes leszel kiemelkedő fényerővel megvilágítani.

03_37.jpg

Ezzel biztosíthatod, hogy kertkapud, járdád, kocsibejáród, alsóépületed, bejárati ajtód is kifogástalan fényhez jusson.

Időjárás-álló, egész évben használhatod

A lámpa készülékháza a mostoha időjárási körülményeket is hősiesen állja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik, bírja a hőséget és a fagyot is. 08_37.jpg

Nézd meg a videón, milyen jól világít:

Hová ajánlott a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa?

- ház köré
- udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázsokhoz, kocsibejárókhoz, alsóépületek elé
- üzletek, boltok, irodák köré
- reklámtáblákra
- telephelyekre
- bárhová, ahol nincs bevezetve villanyáram

9fejlec02.jpg

3 db lámpa most csak 8.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után! 

Spórolj rengeteg áramot, szereld fel Te is otthonod, üzleted, telephelyed napelemes fényvetőkkel! A lámpát most 3 db-os csomagban, fergeteges árelőnnyel, 8.990 Ft-ért érheted el nálunk egy ingyenes feliratkozás után. A 3 db lámpával pl. kertkapud, udvarod, teraszod, valamint üzleted bejáratát is meg tudod egyszerre világítani. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 db-os LED lámpa csomagot mindössze 8.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

11_20.jpg

süti beállítások módosítása