Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

2 gyakori ok, amiért nem látsz jól közelre

Egy zseni trükkel remekül láthatod az apró betűket, tárgyakat

2023. április 06. - naptermeke

Te sem mindig látod jól a parányi betűket? Szeretnéd közelebbre hozni a dolgokat? Ezt látnod kell!

Nehezen megy az apróbb betűk elolvasása? Egyre kevésbé látod jól a kisebb tárgyakat? Ha nem látsz valamit tökéletesen, pl. nem tudsz elolvasni egy fontos információt, az sok kellemetlenséghez vezethet. Sokszor a normál olvasószemüvegek csődöt mondanak, mivel nem lehet velük úgy közelebbre hozni a dolgokat, amennyire az legtöbbször szükséges lenne. bigivison1.jpg

Mik a nem megfelelő közeli látás okai?

A homályos közeli látásnak lehetnek genetikai okai, ez esetben a szemgolyó hossza kicsit rövidebb, a kép fókuszpontja a retina mögé esik. A másik tényező, hogy a kor előrehaladtával (főként 40 év felett) a szemlencse rugalmassága, fókuszálási képessége fokozatosan csökken. Jó hír, hogy egy ügyes eszközzel mostantól bármilyen parányi dolgot is képesel leszel élesen látni. 

Big Vision nagyító szemüveg - hozd közelebb vele a világot!

A Big Vision nagyító szemüveget csak fel kell venned, mint egy normál szemüveget, és máris kinagyítva, torzításmentesen láthatsz bármilyen közeli tárgyat vagy élőlényt. bigvision2_2.jpgHogyan működik? 

A Big Vision különleges tervezésű lencséi mint egy nagyító, úgy viselkednek: 160%-os nagyításukkal villámgyorsan el tudsz végezni olyan feladatokat, amiket korábban képtelenség lett volna. Könnyen fog menni az olvasás, a cérna vagy damil befűzése vagy akár a szerelés is. 
gif.gif

Képzeld el, mekkora könnyebbség lesz, hogy nem kell megkérned másokat, hogy segítsenek elolvasni valamit. Gond nélkül olvashatsz, szerelhetsz, varrhatsz, hímezhetsz, festhetsz, megvizsgálhatod érmegyűjteményed vagy ékszereid.  Ezzel a sokoldalú nagyítószemüveggel egész életed nagymértékben megkönnyítheted. bigvision_gif_2_large.gif

Kényelmes, időtálló kialakítás

A Big Vision rendkívül kis súlyú eszköz, emellett puha orrnyereggel rendelkezik, egy idő után fel sem tűnik, hogy rajtad van! Hatalmas előnye, hogy kontaktlencse, napszemüveg vagy dioptriás szemüveg felett is hordhatod. Rugalmas szára bármilyen fejformára illeszkedik, hölgyeknek és uraknak is kiváló. 06_22.jpgNézd, milyen jól nagyít:

Mi mindenre jó a Big Vision?

- parányi betűk olvasásához (pl. gyógyszerek, receptek, összetevők, útmutatók)
- szerelés, forrasztás, elektronikai munkák
- bélyegek, ékszerek, érmék vizsgálata
- miniatűr festmények
- modellezés
- varrás, horgolás (pl. cérna, fonal befűzés)
- horgászás (damil befűzés, csali előkészítése)
- apróbb növények, rovarok megfigyelése
- bármilyen feladathoz, ahol a közeli éleslátás elsőrangú kérdés102_1.jpg

Lásd Te is tisztán, kinagyítva a közeli dolgokat!

Ne szenvedj többé a hunyorgástól, hozd közelebbre a látnivalókat! A Big Vision-t most fantasztikus tavaszi árelőnnyel, grátisz tokkal és törlőkendővel érheted nálunk mindössze 3.990 Ft-ért, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. A leiratkozás csak egy kattintás, így igazán megéri kipróbálni!

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld Big Vision nagyító szemüveget mindössze 3.990 Ft-ért. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál.  Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

909_2.jpg

süti beállítások módosítása