Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ez az egyik legolcsóbb napelemes LED lámpa

Kertbe, teraszra, garázsok, üzletek köré is ajánljuk: csökkenti a rezsit, brutális erejű

2022. augusztus 26. - naptermeke

Így világíts takarékosan, hatalmas erővel otthonod, üzleted körül!

Vészesen közeleg az őszi-téli sötétség, így egy megbízható kültéri világításra feltétlen szükséged lesz házad, teraszod, garázsod, üzleted, telephelyed környékén. Sötétben kóvályogni egyáltalán nem kellemes, ezért olyan megoldás kell, amit minden évszakban használhatsz. Nem beszélve az energiatakarékosságról: a hagyományos fényforrások sok energiát elpazarolhatnak.

led1_3.jpg

Válts most takarékos, hatékony világításra: bemutatjuk a vadonatúj napelemes lámpát, amivel plusz költség és kábelek nélkül, hatalmas erővel világíthatsz odakint.

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - óriási fényerejű, automatikusan felkapcsoló fényvető

Képzelj el egy lámpát, ami ha a közelébe érsz, rögtön felkapcsolódik. Amint nem érzékel további mozgást, rövid időn belül lekapcsol. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele! Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor szükséges!

led51_2.jpg

Beépített fény- és mozgásérzékelő

A napelemes LED lámpát egy hatékony fény- és mozgásszenzorral is ellátták, így nem pazarol energiát. Sötétben azonnal aktiválódik, ezután, ha 3 m-es körzetben mozgást tapasztal, egyből felkapcsol a világítás. Nincs többé égve felejtett lámpa, feleslegesen elpocsékolt villany! 20 db LED-jének fénye kb. egy 60W-os hagyományos izzóénak felel meg, 120 fokos szögben képes világítani kb. 5 méteres távolságra. 
poszt3-napelem_1.gif

Mivel költséghatékony és gyorsan telepíthető, megfelelő megoldást nyújthat időszakos vagy állandó világításnak, jelzőfénynek egyaránt. Tökéletes kocsibejárókhoz, bejáratokhoz, üzletek, raktárhelyiségek elé. 
napelem2_1.jpg
Időjárás-álló, masszív felépítés

A lámpa készülékháza a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik, bírja a hőséget és a fagyot is. 07_20.jpg

Még a betörőket, besurranókat is megrémítheted vele!

Ezt az univerzális LED fényvetőt biztonsági célokra is használhatod. Hirtelen, váratlanul felvillanó világításától valósággal megrémülnek a betolakodók. Ugyan ki kockáztatna meg egy betörést teljes villanyfényben? Tapasztalatok szerint a lámpa bekapcsolása után a bűnözők a lebukás kockázatától tartva rövid időn belül kereket oldanak. 05_23.jpg

Nézd meg a videón, milyen jól világít:

 

Hová ajánlott a LED lámpa?

- ház köré, falra, lugasra
- udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
- kerítésre
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázsokhoz, kocsibejárókhoz
- alsóépületek elé
- üzletek, boltok köré
- telephelyekre
- bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram43_1.jpg 

3 db napelemes lámpa most csak 6.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Számolj le a sötétséggel, csökkents a villanyszámládon, szereld fel otthonod, üzleted, telephelyed napelemes fényvetőkkel! A LED lámpát 3 db-os csomagban, mindössze 6.990 Ft-ért érheted el oldalunkon egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát 6.990 Ft-os kedvezményes csomagáron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

01_31.jpg

süti beállítások módosítása