Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Nem látsz mindig jól közelre? Itt a zseniális olvasószemüveg!

Olvasni, szerelni, mobilozni és gépezni is kiváló, nincs több hunyorgás

2022. augusztus 22. - naptermeke

Nem mindig látsz jól közelre? Netán több olvasószemüveged is van? Ezt imádni fogod!

Ha nem látsz elég jól közelre, az teljesen megkeserítheti életedet. Sajnos a normál olvasószemüvegek csak 30-40 centiméterre adnak éles képet, ami a modern igényekhez nagyon kevés. Éppen ezért sokan próbálkoznak különféle dioptriájú szemüvegekkel: azonban folyton cserélgetni őket nagyon fárasztó tud lenni.onepower1.jpg

Elég a hunyorgásból! Ügyes mérnökök a mai követelményeket felmérve megalkották azt a látássegítő eszközt, amivel több közeli távolságba is élesen láthatsz.

One Power többfunkciós olvasószemüveg - rugalmas fókuszú lencsékkel a tökéletes közeli látásért! 

A One Power egy többfunkciós olvasószemüveg, amit otthon vagy munka közben is használhatsz. Különleges rugalmas fókuszú lencséivel remekül láthatsz apró betűk olvasásakor, varrás, barkácsolás közben, valamint a számítógép előtt is. Ha a Te dioptriád is +0.5 és +2.5-ös érték közé esik, akkor kristálytiszta képet kapsz. Elfelejtheted szemed megerőltetését, nincs több hunyorgás, nem kell cserélgetned szemüvegeidet.

onepower51.jpg
A One Power „Flex Focus” névre keresztelt lencséin szemeid mindig a számukra megfelelő leginkább éles pontot találják meg. Sőt, távolabbra pillantva sem lesz vele olyan túlzottan homályos a kép, mint a normál olvasószemüvegekkel. Gondolj bele milyen remek lesz, hogy pl. könyvolvasás, festés, barkácsolás vagy irodai munka közben is élesen fogsz látni. Mostantól elég egy szemüveget magadnál hordanod. 

level-kep01.jpgDivatos, modern, enyhén lekerekített fekete kerete szinte minden arcformára illeszkedik. Hölgyek és uraknak egyaránt ajánlott, igazán kényelmes viselet. Strapabíró szárral, karcmentes műanyag lencsékkel látták el, így hosszú éveken át szolgálhat.

69_1.jpg

Ez a sokrétű eszköz a szem korral járó romlásához is nagyszerűen alkalmazkodik, így nem lesz szükséged új szemüveget vásárolni a jövőben, ha esetleg emelkedne a dioptriád. Ha a párodnak is maximum +2.5-es a dioptriája, akkor ő is használhatja.html04_2.jpg

Nézd, milyen öröm vele a látás:

Kinek ajánlott a One Power olvasószemüveg?

- mindenkinek, akinek dioptriája +0.5 és +2.5 közé esik
- mindenkinek, aki szeretne közelre élesen látni
- mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
- aki gyakran ül számítógép előtt, irodában dolgozik
- aki nem akar súlyos összegeket drága olvasószemüvegre költeni
- aki egy divatos, tartós, könnyen használható, kedvező árú olvasószemüveget keres 09_13.jpg

Nyári szuperajánlat: a One Power csak 6.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Az éleslátáshoz szerintünk mindenkinek joga van, így a One Power árát úgy alakítottuk ki, hogy elérhető legyen mindazok számára, akik jól szeretnének látni közelre. A többfunkciós olvasószemüveget most szenzációs ajánlattal, egy szaküzletben található szemüveg árának töredékéért, 6.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozást követően. Ajándékozd meg vele saját magad vagy valamelyik szeretted!

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a One Power olvasószemüveget 6.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, azt követő munkanapon postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

72.jpg

süti beállítások módosítása