Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Zseni szemüveggel jobban láthatsz: közelre, távolra is kiváló

Otthonra, munkához, számítógéphez is jó szemüveg most a bolti ár töredékéért

2022. szeptember 03. - naptermeke

Te sem látsz mindig jól közelre vagy távolabbra? Szuper találmány érkezett!

Nem mindig látod jól az apróbetűket, telefonod vagy számítógéped képernyőjét? Netán van már olvasószemüveged, de nem vagy vele elégedett? Sokan szenvednek ettől, viszont a közeli éleslátás mai modern világunkban életbevágó. Sajnos a normál olvasószemüvegek maximum 40 centire tudnak megfelelő képet adni, kicsit távolabbra már legtöbbször torz, homályos látást nyújtanak. Így folyton le-fel tologatni kell őket, át kell nézni felettük, ha távolabbra szeretnénk pillantani. Elég a szenvedésből!01_32.jpg
Ügyes mérnökök létrehozták azt a szemüveget, amivel közelre, kartávolságba, és több méterre is éles képet kaphatsz. Végre leszámolhatsz a hunyorgással, a különféle dioptriájú szemüvegek cserélgetésével. Ismerd meg most, és tedd könnyebbé a mindennapokat!

Multifokális olvasószemüveg - átmenetes lencsékkel, hogy minden helyzetben jól láss!

A vadonatúj multifokális olvasószemüveg különleges lencséivel többféle távolságba is éles képet kapsz. Az átmenetes (progresszív) lencsékkel szemeid mindig a távolságnak megfelelő, tiszta látást élvezhetik.09_21.jpg

A lencsék felső része a távoli, középső átmeneti (progresszív) sávja a közepes, alsó zónája a közeli (kb. 40 centire történő) éleslátást biztosítja. Attól függően, hogy épp merre nézel a szemeddel, úgy fogsz a lencsével igényeidnek megfelelő, kifogástalan látásélményt kapni.
03_35.jpgGondolj csak bele, mennyivel megkönnyíti az az életed, hogy mostantól elég lesz egyetlen szemüveget magadnál hordani. Nem kell többé előre hajolnod, hogy jól lásd a monitort vagy mobilodat. Otthon, utazás közben, munkában is remekül fogsz tudni látni. Sőt, a szemüveget egy speciális kékfény szűrő réteggel is ellátták, ami segít kiszűrni a szemre káros sugarakat a különféle képernyők előtt.

12_21.jpg

A multifokális szemüveggel közepes és nagyobb távolságokba is tisztán láthatsz

A multifokális olvasószemüveg stílusos félkeretes kialakítást kapott, így szinte mindenkinek jól áll. Nagyon masszív, ám könnyű kerettel, hajlítható titánium szárral rendelkezik. Hölgyeknek és uraknak is ajánlott, egész napos, kényelmes viselet.

06_25.jpgA keret szélessége 14,2 cm, a lencse magassága 3,5 cm. A keret súlya mindössze 14 g. A hajlítható szárnak köszönhetően jól illeszkedik a különféle fejméretekhez. Nem szorít, nem nyom, mégis stabilan a fejen marad.multifokgif.gif

Bemutató videó:

Kiknek ajánlott a multifokális olvasószemüveg?

- mindenkinek, akinek dioptriája +1.00 és +3.00 közé esik
- mindenkinek, aki szeretne több távolságba élesen látni
- mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
- mindenkinek, aki sokat dolgozik számítógép előtt
- aki szeretné megtapasztalni a multifokális lencsék minden előnyét
- aki nem akar vagyonokat olvasószemüvegre költeni
- aki egy divatos, strapabíró, könnyen használható, elérhető árú olvasószemüveget keres

26.jpg

Nincs több hunyorgás: a multifokális olvasószemüveg most fantasztikus áron egy ingyenes feliratkozás után!

Ha a Te szemed is +1.0 és +3.0-s dioptria érték közé esik, akkor nálunk elérheted a neked megfelelő változatot. 3 éves születésnapi ajánlatunk keretében most egy szaküzleti szemüveg árának töredékéért lehet Tiéd a multifokális olvasószemüveg. Ehhez mindössze egy ingyenes feliratkozásra lesz szükséged. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, kerti, autós, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a multifokális olvasószemüveget 8.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

15_10.jpg

süti beállítások módosítása