Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ez a legjobb, legkedvezőbb árú kültéri LED lámpa

Kertbe, teraszra, garázsok elé - fegyver a sötétség és a magas villanyszámlák ellen

2022. augusztus 04. - naptermeke

Szeretnéd megvilágítani kerted, teraszod, telephelyed? Elhoztuk a fényerős, takarékos megoldást!

Manapság nagyon fontos, hogy tudjunk spórolni az energiával. Így nem mindegy mivel, és hogyan világítunk. Ha van házad, erkélyed, hobbikerted, nyaralód vagy üzleted, akkor egy megbízható kültéri világításra mindenképp szükséged van. aram01.jpg

Mutatjuk, hogyan ne akadj ki többet a villanyfogyasztáson!

A hagyományos fényforrások kegyetlenül tudják zabálni az áramot, felszerelésük pedig bonyolult és nehézkes. Válassz olyan gazdaságos megoldást, amivel nem kell végigkábelezned az udvart! Elhoztuk a napelemes lámpák királyát: borítsd fénybe környezeted 0 Ft-os üzemeltetési költséggel!

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - fényérzékelős, esőálló kültéri fény, brutális erővel

Bemutatjuk a lámpát, ami, ha a közelébe érsz, rögtön felkapcsolódik. Miután nem érzékel további mozgást, rövid időn belül lekapcsol. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele! Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor akarod!

poszt-napelemes2-0412_1.gif

Nincs többé égve felejtett lámpa, feleslegesen elpazarolt villany! A napelemes, mozgásérzékelős lámpa 20 db csúcsminőségű chip LED-je gondoskodik arról, hogy soha többé ne kelljen a sötétben kóvályognod. Világíts meg olyan zugokat is a kertben, amelyekre korábban nem volt lehetőséged! Ez a sokoldalú fényforrás 120 fokos szögben képes fényt adni kb. 25 m2 területen. 02_22.jpg

Mivel költséghatékony és gyorsan telepíthető, megfelelő megoldást nyújthat időszakos vagy állandó világításnak, jelzőfénynek egyaránt. Tökéletes kocsibejárókhoz, bejáratokhoz, üzletek, raktárhelyiségek elé. napelem2_1.jpg

Esőálló, egész évben használható

A lámpa készülékháza a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik, bírja a hőséget és a fagyot is. 07_29.jpg

Elriasztja a betolakodókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 
14_19.jpg

Nézd, milyen szuperül működik:

Hová ajánlott a napelemes LED lámpa?

- ház köré, falra, lugasra
- udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
- kerítésre
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázsokhoz, kocsibejárókhoz
- alsóépületek elé
- üzletek, boltok köré
- telephelyekre
- bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram 42_4.jpg

Remek ajánlat: a napelemes LED lámpa 3 db-os csomagban most csak 6.990 Ft!

Számolj le a sötétséggel, spórolj sokat: a napelemes LED lámpát most 3 db-os csomagban, mindössze 6.990 Ft-ért érheted el nálunk egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát 6.990 Ft-os akciós csomagáron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


01_31.jpg

süti beállítások módosítása