Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Sokkolnak az energiaárak? Térj át napelemes világításra!

A kert, ház, garázs, üzlet megvilágítása sosem volt még ilyen kedvező

2022. július 15. - naptermeke

Így spórolj rengeteget a világításon – zseniális újdonság érkezett!

Te is biztosan hallottál az energiaárak emelkedéséről. Ez nagyon sokakat érint, ezért jó, ha minél többet meg tud takarítani az ember, ahol csak lehetséges. Nincs ez másként a villanyszámlán sem. Világítani pedig kell, azonban nem mindegy, hol és mivel teszed azt.rezsi.jpg

Ha van teraszod, udvarod, kerted, kocsibeállód, akkor egy hatékony kültéri világításra mindenképpen szükséged lesz. A hagyományos lámpák viszont magas fogyasztásúak, gyakran égőt kell bennük cserélni, ráadásul a felszerelésük, kábelezésük is sok vesződséggel jár. Felejtsd el az elavult módszereket! Elhoztuk számodra azt a csúcsmodern megoldást, amivel 0 Ft-os üzemeltetési költséggel világíthatsz szinte bárhol.

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - itt a kültéri fényvetők királya!

Ismerd meg a napelemes LED lámpát: mostantól hatalmas fényerővel világíthatsz anélkül, hogy körbe kéne kábelezned az udvart. Mivel kizárólag a nap erejét használja, így temérdek energiát megtakaríthatsz vele! Felrakhatod a falra, kerítésre vagy egy oszlopra is, mindössze arra kell figyelned, hogy érje közvetlen napsütés. A modern napelem segítségével egész nap töltődik, hogy aztán este hosszú órákon át elárassza fénnyel környezeted. Amint a közelébe érsz, azonnal világítani kezd, miután nem érzékel mozgást, magától kikapcsol.

02_22.jpg
A 20 db kiváló minőségű hidegfehér chip LED gondoskodik arról, hogy soha többé ne kelljen a sötétben botorkálnod. Világíts meg olyan zugokat is a kertben, amelyekre korábban nem volt lehetőséged! Ez a sokoldalú fényforrás 120 fokos szögben képes fényt adni kb. 5 méteres távolságra. Teljes feltöltés esetén 12 órán keresztül is készenlétben marad.  

napelem2_1.jpg

Mivel költséghatékony és gyorsan telepíthető, megfelelő megoldást nyújthat időszakos vagy állandó világításnak, jelzőfénynek egyaránt. Tökéletes kocsibejárókhoz, bejáratokhoz, üzletek, raktárhelyiségek elé. poszt3-napelem_1.gif

Eső-, por- és ütésálló, masszív felépítés

A lámpa készülékháza a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik, bírja a hőséget és a fagyot is. 

napelem3_1.jpg

Képes megrémiszteni a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 

09_19.jpg

Nézd, milyen csodásan világít:

Hová ajánlott a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa?

- ház köré
- udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázsokhoz, kocsibejárókhoz, alsóépületek elé
- üzletek, boltok, irodák köré
- reklámtáblákra
- telephelyekre
- bárhová, ahol nincs bevezetve villanyáram 03_31.jpg

Zseni ajánlat: a LED lámpa most csak 1.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Számolj le a sötétséggel egész évben, spórolj meg rengeteg energiát, szereld fel otthonod, üzleted, telephelyed napelemes fényvetőkkel! Másokkal ellentétben mi tél óta befagyasztottuk az árakat: a LED lámpát még mindig mindössze 1.990 Ft-ért érheted el oldalunkon egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(a feliratkozás 100%-ig ingyenes, a leiratkozás csak egy kattintás)

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát mindössze 1.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

09_16.jpg

süti beállítások módosítása