Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így spórolj áramot könnyedén - új megoldás érkezett

Energiaválság, áremelkedés ellen nagy segítség: ezt a trükköt használd!

2022. július 05. - naptermeke

Zseni módszer, hogy 0 Ft-os üzemeltetési költséggel világíts - hatékony fegyver az energiaválságra

Biztosan Te is tapasztalod az áremelkedéseket minden területen, a legtöbb dolognak jócskán felment az ára az utóbbi időben. Emellett az energiaválsággal is számolnunk kell, ami az egész világra kihat. Ezért jó, ha ebben a helyzetben ahol csak lehet, meg tud takarítani az ember minél többet. napelemes100.jpg

Így van ez a villanyszámlával is: nagyon nem mindegy, mennyit és mivel világítasz. A hagyományos kültéri fényforrások pl. sokat fogyasztanak, bonyolult kábelezésűek, hamar égőt kell bennük cserélni. Mit szólnál egy olyan megoldáshoz, ami nem igényel plusz villanyfogyasztást? Egy új trükkel kerted, udvarod, kocsibeállód, üzleted környékét is fénybe boríthatod, anélkül, hogy megterhelnéd a villanyszámlád. Ismerd meg most és világíts Te is takarékosan!

100 LED-es napelemes mozgásérzékelős lámpa - elképesztő fényerő, gazdaságosan!

A 100 LED-es napelemes lámpával mostantól hatalmas fényerővel világíthatsz anélkül, hogy körbe kéne kábelezned az udvart. Mivel kizárólag a nap erejét használja, így temérdek energiát megtakaríthatsz vele! Felrakhatod a falra, kerítésre vagy egy oszlopra is, mindössze arra kell figyelned, hogy érje közvetlen napsütés. A modern napelem segítségével egész nap töltődik, hogy aztán este hosszú órákon át elárassza fénnyel környezeted. Amint a közelébe érsz, azonnal világítani kezd, miután nem érzékel mozgást, magától kikapcsol. 04_30.jpg

Nincs több sötétben való mászkálás: a fényvető csúcsminőségű SMD LED-jei 25 m2 területet is képesek bevilágítani 800 lumen fényerővel. Mivel kétoldalt is helyeztek el rajta LED-eket, így 270 fokos fénynyalábot bocsát ki magából.02gif-100nap.gif

100 db kiváló minőségű hidegfehér chip LED gondoskodik arról, hogy soha többé ne kelljen a sötétben botorkálnod. Világíts meg olyan zugokat is a kertben, amelyekre korábban nem volt lehetőséged! 

html06.jpg

Esőálló, masszív felépítés

A lámpa készülékháza eső-, por-, és ütésálló, egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik: bírja a hőséget, valamint a fagyot is.
08_37.jpg

Elriasztja a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 

09_19.jpg

Bemutató videó:

Hová ajánlott a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa?

- ház köré
- udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázsokhoz, kocsibejárókhoz, alsóépületek elé
- üzletek, boltok, irodák köré
- reklámtáblákra
- telephelyekre
- bárhová, ahol nincs bevezetve villanyáramposzt3-napelem_1.gif

A lámpa nálunk változatlan áron: 3 db-os csomag csak 8.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Másokkal ellentétben mi tél óta befagyasztottuk az árakat: a 3 darab LED lámpát tartalmazó csomagot még mindig mindössze 8.990 Ft-ért érheted el oldalunkon egy ingyenes feliratkozás után. A 3 db lámpával pl. kertkapud, udvarod, teraszod, valamint üzleted bejáratát is meg tudod egyszerre világítani. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 db-os LED lámpa csomagot mindössze 8.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

11_20.jpg

süti beállítások módosítása