Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

A távcsövek királya: zsebben is elfér, több km-re elláthatsz vele

Kiránduláshoz, utazáshoz, városnézéshez vidd magaddal - most szuper ajánlattal tiéd!

2022. február 28. - naptermeke

Közeleg a jó idő, irány a szabadba - ez mindenképp legyen nálad!

Itt a tavasz, közeleg a kirándulások, városnézések időszaka. A természeti és ember alkotta csodák kicsiket és nagyokat egyaránt képesek lenyűgözni. Mit szólnál, ha mostantól olyan szemmel láthatnád a világot, ahogy eddig még soha?4_6.jpg

Egy fantasztikus újdonsággal úgy láthatsz, akár a sas: legyen szó közeli dolgokról, apróbb állatokról vagy növényekről, illetve távoli objektumokról, mindent fantasztikus minőségben vehetsz szemügyre. A kompakt, könnyen hordozható egyszemes távcsővel akár több kilométer távolságba is elláthatsz! 

Egyszemes (monokuláris) távcső - mostantól bármit egyszerűen szemügyre vehetsz!

Az egyszemes (monokuláris) távcső kis méretének köszönhetően mindig a kezed ügyében lehet. Akár erdei, városi sétákhoz, hegyi túrákhoz, élőlények vagy égitestek vizsgálatához szeretnéd bevetni, szemvillanás alatt előveheted, így nem maradsz le semmilyen érdekes, fontos eseményről.  

01_21.jpg

Ezt a dizájnos, modern, vízálló kukkert akár farzsebedben is hordhatod, annyira kis helyen elfér! Segítségével közelebbre kerülhet hozzád a természet, a növények és az állatvilág is. 

6_10.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A távcsövet 16-szoros nagyítású, tükröződésmentes lencsékkel látták el. Precízen, könnyen állítható, dupla fókuszrendszere segít kiválasztani a szemednek és igényeidnek legmegfelelőbb beállítást.tavcso.gif

A monokuláris távcsővel olyan érdekes objektumokat, élőlényeket is megfigyelhetsz, amiket szabad szemmel vagy gyengébb teljesítményű távcsővel képtelenség lenne. Mindenkinek ajánlott, aki szeretné jobban megismerni környezetét, a természetet. Akár egy egyszerű kempingezést, erdei sétát is képes felejthetetlen emlékké varázsolni. html04_1.jpg

Figyeld, milyen szuperül láthatsz vele:

Mi mindenhez használhatod az egyszemes távcsövet?

- kiránduláshoz, túrázáshoz, kempingezéshez
- városnézéshez
- élőlények megfigyeléséhez
- horgászathoz, vadászathoz
- égi, légköri jelenségek vizsgálatához
- sporteseményekhez, koncertekhez, egyéb rendezvényekhez tavcso9.jpg

Az univerzális egyszemes távcső most csak 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Láss tisztán és élesen mindent, ne maradj le semmilyen érdekességről! A remek minőségű egyszemes távcsövet most 4.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 58_8.jpg

süti beállítások módosítása