Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Autósok: ezzel nem fagy le a szélvédő reggelente

Szuper trükk a jég, a dér és a hó ellen - most ajándékot is kapsz!

2021. december 15. - naptermeke

Kemény mínuszok jönnek - így védekezz a zavaró jegesedés ellen!

Biztosan Te is tapasztaltad már, hogy az éjszakai, hajnali fagyoknak köszönhetően rettentően le tud jegesedni autód üvege reggelre. Lefagyott szélvédővel útnak indulni viszont nemcsak nagyon balesetveszélyes, hanem keményen bírságolhat is érte a rendőr.szelvedo15.jpg

Ne kockáztass egy büntetést vagy karambolt! Egy okos megoldással megóvhatod autód szélvédőjét a zavaró jegesedéstől. Mindezt jégoldókkal való szenvedés nélkül, egyszerűen!

Többrétegű szélvédő takaró autósoknak - remek fegyver a jég, a hó és a deresedés ellen

Az autós szélvédő takaróval mostantól nagyszerű védelmet kaphatsz a dér, a fagy és a hó ellen. Ez az időjárás-álló találmány jelenleg a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer a tél káros hatásaival szemben.

52_7.jpg

A takaró többrétegű, speciális alumínium bevonatú anyaga megóvja szélvédőd a legzordabb időjárástól is. Esztétikus és tartós eszköz, melyet kész felüdülés lesz használni: felrakni és levenni is csak pár másodpercig tart! Füleivel együtt biztonságosan rögzítheted, így nem lopják el, nem fújja le a szél sem.

html02.jpg

Gondolj bele, mennyi időt és fáradságot megspórolhatsz: este felrakod, reggel leveszed, és alatta mindig makulátlan szélvédőt találsz! Az eddigi fárasztó jégtelenítéssel töltött időt végre fordíthatod másra is.

fejlec02_7.jpg

Előtte-utána: a takaróval nincs több jegesedés, tiszta marad autód üvege!

150x70 cm-es mérete révén szinte bármilyen személyautóra elegendő nagyságú. Összehajtva kis helyet foglal, így tökéletesen elfér az ülés alatt, a csomagtartóban vagy akár a kesztyűtartóban is. 

54_2.jpg

Télen a hideg, nyáron a hő ellen óv: fényvisszaverő rétege megvédi kocsid belsejét a nap ártalmas hatásaitól is. Ez a sokoldalú találmány nem hiányozhat egyetlen autós eszköztárából sem!

53_5.jpg

Szemléltető videó - nézd, milyen ragyogó marad alatta az üveg:

Nagyszerű ár, most GRÁTISZ jégkaparót is kapsz egy ingyenes feliratkozás után!

Számolj le a fárasztó jégmentesítéssel! Használd Te is az autós szélvédő takarót, és indulj mindig tiszta kilátással útnak! Kerülj el egy büntetést vagy balesetet, közlekedj felelősséggel!

Születésnapi ajánlatunk keretében most a szélvédőre tehető takaró mellé egy praktikus jégkaparót is kapsz grátiszba, amit az oldalablakokhoz használhatsz.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel email hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linken vagy űrlapon: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a szélvédő takarót 2.990 Ft-os kedvezményes áron, ajándék jégkaparóval. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html04_3.jpg

süti beállítások módosítása