Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Autósok: ezzel nem fagy le többé reggelre a szélvédő

Jönnek az éjszakai mínuszok: zseni módszer a zavaró jegesedés ellen

2021. november 05. - naptermeke

Te is utálod a jeget kaparni szélvédődről? Így védd ki a zavaró jegesedést!

Az eddigi enyhébb ősz után hamarosan jönnek az éjszakai, hajnali mínuszok, amelyek során kegyetlenül le tud fagyni az autók szélvédője. Lejegesedett üveggel útnak indulni nemcsak rendkívül balesetveszélyes, hanem meg is büntethetnek érte. szelvedo3.jpg

Ugye Te sem akarod így kezdeni a napot? Mutatjuk a jobb megoldást!

Azonban a jégmentesítés rettentően fárasztó és idegőrlő folyamat. Jégkaparóval, jégoldókkal kínlódni az a fajta "reggeli torna", amit senkinek sem kívánunk. Ismerj meg egy remek, hatékony módszert a zavaró jegesedés ellen, és tartsd tisztán szélvédődet a teljes hideg időszakban!

Többrétegű szélvédő takaró autósoknak - zseniális trükk a jég, a hó és a deresedés ellen

Bemutatjuk az autós szélvédő takarót - ez a többrétegű, kiváló minőségű eszköz segít, hogy ne többé fagyjon le a szélvédőd még komoly mínuszokban se. Csak terítsd rá este, és reggelre makulátlan kilátással indulhatsz útnak! A takaró speciális alumínium rétege megóvja szélvédőd a legzordabb időjárástól is. Az eddig kefékkel, kaparókkal, vegyszerekkel töltött időt végre fordíthatod másra is. poszt04_2.jpg

A takaróval nincs több jegesedés, tiszta marad autód üvege!

Hogyan kell használni?

A takarót vákuumos gumitappancsaival biztonságosan rögzítheted üveged belső felére, így nem fújja el a szél, nem tudja más levenni. Télen a sötét oldalával kifelé ajánlott felhelyezni. Esztétikus és tartós eszköz, melyet kész felüdülés lesz használnod: felrakni és levenni is csak néhány másodpercig tart! 

blog1.gif

146x70 cm-es mérete révén szinte bármilyen személyautóra elegendő nagyságú. Összehajtva kis helyet foglal, így tökéletesen elfér az ülés alatt, a csomagtartóban vagy akár a kesztyűtartóban is. 

szelvedo_2.jpg

Elkerülhetsz vele egy bírságot, balesetet is

Tudtad, hogy bírságolhat a rendőr, ha jeges szélvédővel közlekedsz? Idén is már történtek olyan balesetek, amik a korlátozott kilátás számlájára voltak írhatók. Ne kövesd a hanyag autósok példáját, tartsd tisztán mindig kocsid üvegét a szélvédő takaróval!

Szemléltető videó - nézd, milyen tiszta marad alatta az üveg:

A szélvédő takaró előnyei:

- megbízható védelmet kapsz vele a jegesedés, a dér és a hó ellen
- nem kell többé kefékkel, jégkaparókkal szenvedned
- gyorsan, biztonságosan használhatod
- könnyen felhelyezheted, leveheted
- használatot követően kis helyre el tudod tenni 
- bármilyen személyautóra ráteheted
- esztétikus kinézetű
- nyárra is kiváló, véd a naptól, hőtől
- lopásbiztosan felhelyezhető
- most fantasztikus születésnapi akcióban érheted el blogunkon keresztül

14_12.jpg

2 éves születésnapi akció: a szélvédő takaró csak 1.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Védd meg autód üvegét a reggeli fagyoktól, kíméld meg magad a fárasztó jégmentesítéstől! Ez a jelenlegi leggyorsabb és leghatékonyabb módszer a zavaró jegesedés ellen! Blogunk két éves születésnapi akciójának keretében most mindössze 1.990 Ft-ért lehet tiéd az autós szélvédő takaró, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel email hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linken vagy űrlapon: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a szélvédő takarót 1.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

6_8.jpg

süti beállítások módosítása