Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Itt a távcsövek királya: nyaraláshoz, túrázáshoz feltétlen vidd magaddal!

Városnézőknek, kirándulóknak kihagyhatatlan - most zseniális árelőnnyel

2021. július 12. - naptermeke

Őrülten jó születésnapi akciók várnak: iratkozz fel most az 50%-os kedvezményekhez!

Másfél éves a Nap Terméke blog, ezért hatalmas akciókkal készültünk olvasóinknak. Napról-napra más-más terméket érhetnek el féláron kedves olvasóink, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akció?

Ma az egyszemes (monokuláris) távcsövet kaphatják meg 50% kedvezménnyel hírlevél feliratkozóink. Ezzel a zseniális messzelátóval szinte bármit szemügyre vehetsz. Vidd magaddal nyaraláshoz, kiránduláshoz, városnézéshez, horgászáshoz és láss mindent közelről, élesen! 

Miért éri meg feliratkozni? A napi akciók mellett további exkluzív ajánlatokat is elérhetsz, valamint első kézből értesülhetsz a legújabb termékeinkről, leárazásokról. A feliratkozás teljesen ingyenes, a leiratkozás mindössze egy kattintás, így kötöttségek nélkül kipróbálhatod!

Nyaralni, utazni készülsz? Imádsz kirándulni, városnézni? Ezt ne hagyd otthon!

Itt a nyár, lehet utazni, túrázni, felfedezni új helyeket, élményeket. Biztosan veled is előfordult már, hogy szívesen megnéztél volna közelebbről egy látnivalót, de szabad szemmel erre nem volt lehetőséged.  

tavcso4.jpg

Ilyenkor jönnek jól a távcsövek, azonban a nagy duplacsöves távcsöveket, illetve a hosszú teleszkópokat legtöbbször nehézkes cipelni. Fedezz fel egy könnyen használható segítőtársat: az egyszemes távcsővel egy új dimenzió nyílhat meg előtted. Mostantól úgy láthatod a világot, ahogy eddig még soha! Ez a könnyű, akár zsebben is elférő messzelátó mindig veled lehet.

Egyszemes (monokuláris) távcső - a távcsövek új generációja, ami 16x közelebbre hoz mindent! 

A modern egyszemes (monukuláris) távcsővel legyen szó akár közeli dolgokról, apróbb állatokról vagy növényekről, illetve távoli objektumokról, mindent fantasztikus minőségben láthatsz. 01_25.jpg

Ezt a kukkert akár farzsebedben is hordhatod, annyira kompakt kialakítású! Amikor kell, csak előkapod és nem maradsz le semmilyen fontos eseményről, látnivalóról sem! 1_8.jpg

Mitől ilyen különleges?

A messzelátó 16x-os nagyításával még a több száz méterre levő dolgok is olyanok lesznek, mintha közvetlen előtted lennének. Precízen, könnyen állítható, dupla fókuszrendszere segít kiválasztani a szemednek és igényeidnek legmegfelelőbb beállítást. Az erős gumibevonat csúszásmentes, stabil fogást és vízállóságot biztosít.  tavcso.gif

A teljesen tükröződésmentes 52 mm átmérőjű, nagy fényerejű optika révén nem kell tartanod a becsillanásoktól, tisztán és élesen figyelheted meg a téged érdeklő dolgokat. Akár 8000 m távolságba is elláthatsz vele, 22°-os látószöge segít, hogy ne veszíts semmit szem elől.

88.jpg

Ha szeretnéd jobban megismerni a környezetet, közelebbere hozni a látnivalókat, akkor ez a távcső hű társad lesz! Még egy egyszerű kempingezést, erdei sétát is képes életre szóló élménnyé varázsolni. A távcsővel a félénkebb állatokat is biztonságos távolságból meg tudod figyelni, anélkül, hogy megzavarnád őket.  

10_9.jpg

 

Bemutató videó - nézd, milyen jól lehet vele látni mindent:

Mi mindenhez ajánlott az egyszemes távcső?

- kiránduláshoz, túrázáshoz
- városnézéshez
- kempingezéshez
- horgászáshoz, vadászathoz
- állatok, növények vizsgálatához
- távoli objektumok megfigyeléséhez
- koncertekhez, fesztiválokhoz, egyéb rendezvényekhez
- színházba, sporteseményekre
- égi jelenségek (pl. holdfogyatkozás) vizsgálatához
21_4.jpg

Az egyszemes távcső most csak 4.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Ha imádod felfedezni a világot, az egyszemes messzelátó nem hiányozhat a Te eszköztáradból sem! Ezt a könnyen használható, strapabíró, univerzális távcsövet most 4.990 Ft-os áron szerezheted be, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 523.jpg

 

süti beállítások módosítása