Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Itt a hőség: így védekezz kertben, teraszon, erkélyen!

Szenzációs trükk, hogy ne sülj meg a közelgő kánikulában

2021. június 05. - naptermeke

Ugye nem akarsz lemaradni a féláras kedvezményekről? Iratkozz fel most!

Másfél éves lett blogunk, ezért a legnépszerűbb termékeinket akár 50%-os kedvezménnyel is elérheted, ha feliratkozol hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós ajánlat?

Ma a kültéri párakaput szerezhetik be 50% kedvezménnyel hírlevél feliratkozóink. Ezzel a fantasztikus hűsítő megoldással pillanatok alatt felfrissülhetsz kertben, teraszon, erkélyen. Iratkozz fel ide kattintva, és a párakapuhoz mindössze 1.990 Ft-ért juthatsz hozzá.

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány másodperc és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új kerti, háztartási termékek mellett a legjobb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Egyre melegebb lesz: mutatjuk, hogy készülj fel a nyári forróságra!

A szokatlanul hűvös tavasz után most már nagy erőkkel tört ránk a nyár az utóbbi napokban. Ha Te sem szeretnél megsülni az egyre fokozódó hőségben, akkor tarts velünk és fedezz fel egy hatékony módszert a kánikula ellen!parakapu3.jpg

Forró levegőt keringető, gyenge ventilátorok helyett tudunk jobbat: ha ezt használod, garantáltan nem fogsz hőgutát kapni!

Frissítő párakapu - azonnali enyhülés otthonra, kerthelyiségekbe, teraszokra 

A köztereken, strandokon, fesztiválokon már népszerűvé vált kültéri párakapu végre otthoni használatra is elérhető. Ez az egyszerű elven működő, ám elképesztően hasznos vívmány villámgyors enyhülést képes adni a legnagyobb hőségben is. Segítségével akár 10 fokkal is hűvösebbnek érezheted a levegőt. html-04_1.jpg

Hogyan működik?

A párakapu a hideg vizet rendkívül apró szemcsékre porlasztja, így remek frissítő hatást biztosít. A 10 fúvóka folyamatosan adagolja a hűs párafüggönyt, mely rögtön felfrissít, ráadásul a finom cseppeknek köszönhetően nem áztat el. Nagyszerű érzés alatta ülni, állni vagy feküdni - igazi felüdülést nyújthatsz vele saját magadnak, családtagjaidnak vagy barátaidnak! Jöhet bármilyen forróság, a párakapu alatt mindig kellemesen hűvös lesz - a kánikulában egy ilyen találmány aranyat ér!

ezgif_com-video-to-gif_1.gif

Hogyan kell használni?

A párakapuhoz nem lesz szükséged bonyolult szerelési munkálatokra: mindössze egy nyomás alatt levő csap kell hozzá és máris beüzemelheted. Bármilyen normálméretű csapteleppel kompatibilis, csendes, takarékos eszköz. 

para-uj3.jpg

Fogyasztása maximum 2l/óra fúvókánként. Hossza 10 m, szükség esetén tovább is bővítheted, mivel az alkatrészek egymáshoz csatlakoztathatók. 

Bemutató videó - nézd, milyen csodálatos érzés alatta hűsölni:

Hol ajánlott használni?

- családi házak udvarán, kertben, teraszon
- napernyőkön, sörsátrakon, filagóriáknál
- nyaralókban, hétvégi házakban
- erkélyen (akár társasházak, panellakások erkélyén is)
- kávézók, éttermek, bárok kerthelyiségeiben
- strandokon, szállodáknál, panzióknál
- kertészetekben, ültetvényeknél is kiváló

para-uj3_1.jpg

A párakapu most csak 1.990 Ft, ha feliratkozol hírlevelünkre

Készülj fel időben a közelgő forró hónapokra a párakapuval! Ezt az otthoni és céges használatra is ajánlott frissítő eszközt most komplett csomagban, fantasztikus áron érheted el blogunk születésnapi akciójában.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a frissítő párakaput 1.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

termekinfo-1.jpg________________________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Rögzítenél valamit a falon? Ismerd meg ezt, mielőtt fúrni, szögelni kezdesz!

Rögzítened kell valamit, de nem szívesen fúrnád szét a falat? Sok helyen nem is lehetséges vagy nem ajánlott csavart vagy szöget tenni a falba - fúróval, tiplikkel való küszködés helyett szerencsére van jobb, gyorsabb megoldás!ivy6.jpg

Fedezd fel az Ivy Grip Nano-t: ezzel a káprázatos ragasztószalaggal fúrás, szögelés, csavarozás nélkül rögzíthetsz, ragaszthatsz fel szinte bármit. 

Ivy Grip Nano - szupererős, vízálló rögzítés bármilyen tiszta felületre 

Az Ivy Grip Nano egy extrém erővel tartó, kétoldalas ragasztószalag. Víztiszta akril gél anyagból készült, nem hagy nyomot a falon, a padlón, sem a rögzíteni kívánt tárgyon. Sőt: leszedhető, lemosható, így újra és újra felhasználható, tartós megoldás. ivygrip1_1.jpg

Mi mindenre alkalmas?

Az Ivy Grip felhasználásának szinte csak a fantázia szab határt. Íme, néhány gyakorlati példa, mi mindenre jó:

- rögzítheted vele csúszkáló szőnyegedet, lábtörlődet, bútorodat
- felhelyezheted a falra kedvenc családi fotóid, festményeid
- rögzítheted faliórád, egyéb dísztárgyaidat
- rendszerezheted dolgaidat (pl. kulcsok, távirányító, fogkefe, egyéb használati tárgyak)
- falhoz vagy íróasztalhoz rögzítheted hosszabbítóidat, kábeleidet
- ötletes dekorációkat készíthetsz otthonodban, üzletedben, irodádban
- autóban egyszerűen ráteheted GPS-ed, mobilod, tableted

04_3.jpg

Hogyan kell használni?

Az Ivy Grip Nano használata gyerekjáték: csak vágj le egy darabot, távolítsd el a védőréteget és már ragaszthatod is, ahova csak szeretnéd. Felrakhatod üvegre, fára, csempére, kerámiára, műanyagra, márványra, alumíniumra egyaránt. A szalag 1 mm vastag, 30 mm széles, 3 méter hosszú. Egyszerűen, ollóval tetszőleges méretre szabhatod. ivygif2021.gif

Képzeld el, milyen remek lesz, hogy mostantól nem kell semmilyen apróság miatt elővenned a fúrót, nem lesz szükséged csavarokra, tiplikre, szögekre vagy forró olvadékos ragasztókra. Dekoráld ki otthonod, irodád vagy üzleted kívül-belül, egyszerűen!

08_3.jpg

Ha szeretnéd Te is gyorsan és biztonságosan, nyom nélkül rögzíteni dolgaidat, akkor az Ivy Grip Nano óriási segítségedre lesz. Ideális albérletekbe, kollégiumba, bármilyen helyre, ahol nincs lehetőség lyukat fúrni a falba. 

"1-et fizetsz, 2-t kapsz" akció minden hírlevél feliratkozónak!

Használd Te is a kül- és beltérre is alkalmas Ivy Grip Nano-t és felejtsd el a fúrást, csavarozást! Ezt az extra erős ragasztószalagot fantasztikus 1+1 akcióban érheted el a lenti megrendelő űrlapon: most 2 tekercs szalagot kapsz 1 árért!

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az Ivy Grip Nano-t 1+1 akcióban mindössze 4.990 Ft-os áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:   

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html28_1.jpg

 

süti beállítások módosítása