Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Brutálisan jó ez a késélező módszer

Le fog esni az állad tőle: másodpercek alatt megélezi késed, bárdod, ollód 

2021. február 18. - naptermeke

A Nap Terméke blog születésnapi akciója: 50% kedvezmény a legnépszerűbb termékekre!

Még a héten is tart rendkívüli születésnapi akciónk: sikertermékeinket akár 50%-os kedvezménnyel is elérheted, ha feliratkozol hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós ajánlat?

Ma a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezőt szerezhetik be 50%-os árelőnnyel hűséges olvasóink. Ez a különleges találmány pillanatok alatt élessé teszi késed, bicskád, bárdod vagy ollód. Iratkozz fel ide kattintva és Tiéd lehet fél áron, mindössze 3.990 Ft-ért a késélező. 

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új konyhai, háztartási termékek mellett a legjobb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Szeretnéd újra élessé tenni vágóeszközeidet? Itt a biztonságos, gyors megoldás!

Kedvenc késeid már nem úgy vágnak, mint új korukban? Tompák lettek éllel rendelkező szerszámaid? Ne küszködj tovább kicsorbult, megkopott pengéjű eszközökkel!

65_1.jpg

A tompa kések csak trancsíroznak - ebből elég!

A hagyományos késélezők sokszor fabatkát sem érnek: nem minden késhez alkalmasak, könnyen kárt tehetnek a pengében. Ismerj meg egy biztonságos, hatékony módszert késeid, szerszámaid gyors megélezésére!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - kedvenc késeid 10 másodperc alatt megújulhatnak vele!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel néhány húzással akár olyan élesek lehetnek a pengék, mint új korukban! Titka a különleges, 3 fokozatú élezésben rejlik: a hagyományos élezőkhöz képest sokkal hatékonyabban tudsz vele dolgozni. Nem kell hozzá nagy erőkifejtés, sem különösebb szaktudás: úgy tervezték, hogy bárki könnyedén elboldoguljon vele. Biztonságos, gyors, öröm használni!kes12_3.jpg

Hogyan lesznek szuperélesek késeid?

A késélező 3 élezőrétege más-más folyamatért felel:

1. Gyémántbevonatú fázis: ez a legelső fázis, a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg elsimítja a repedéseket és megjavítja az élt.

2. Wolfram fázis: a középső, durvább élezésre képes wolfram-acél réteg segít élt képezni a pengének, mely így ideális "V" alakot ér el.

3. Kerámia fázis: a legutolsó fokozat polírozza, kifényesíti és extra élessé teszi a pengét.

kes20_1.jpg

Így használd a legjobb hatásért:

Helyezd el stabilan az élezőt egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a megfelelő élt el nem éred. A legjobb eredményhez ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. 

keselezo2-uj.gif

Használat után öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már ki is próbálhatod lenyűgözően éles, megújult eszközödet!

kes13_1.jpg

Előtte-utána - régi késeid megújult, borotvaéles élt kaphatnak

A késélező gumibevonatos talpa csúszásmentes használatot, az ergonomikus markolat biztos fogást szavatol. Jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Próbáld ki Te is és szeletelj, vágj, apríts, darabolj, filézz játszva megújult eszközeiddel! A gyémántbevonatos késélezővel úgy érezheted magad, akár egy sztárséf a TV-ből!

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű vele az élezés: 

Most igazán megéri feliratkozni: a késélező mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd!

A gyémántbevonatos késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjba küldd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét.

Születésnapi ajánlatunk keretében most fél áron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html2_4.jpg

______________________________________

 TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

Brutális tél végi napelemes LED lámpa vásár!

Eleged van a sötétségből házad, teraszod, kocsibejáród vagy üzleted körül? Jó lenne egy erősebb világítás, de nem szívesen kábeleznéd körbe az egész udvart? Időigényes és temérdek pénzbe kerülő megoldások helyett ismerd meg azt a hatékony fényforrást, ami az utóbbi időben valósággal letarolta a piacot!

napelem1.jpgA napelemes, mozgásérzékelős LED lámpával 0 Ft-os üzemeltetési költséggel, kábelmentesen világíthatsz kültéren, ahol csak szeretnél. 

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - csúcsmodern, gazdaságos, nagyerejű fényforrás

Vége a sötétben való botorkálásnak: végre itt egy lámpa, amit nem kell hosszú órákig szerelgetned, állítgatnod: a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát úgy tervezték, hogy akár egy mozdulattal feltehesd a falra. Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor szükséges!

led51.jpg

Hogyan működik?

A lámpa beépített fény-, valamint mozgásérzékelővel rendelkezik: sötétség esetén azonnal készenlétbe állítja magát, ezt követően, ha 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, 30 mp-re felkapcsol a világítás. Ha nem érzékel további mozgást, automatikusan kialszik a fény. 
poszt2-napelem.gif

A lámpát 20 db hideg fehér LED-del látták el, melyek tartósan, nagy fényerővel képesek világítani. A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elemre vagy plusz akkumulátorra nincs szükség a használatához. 

Víz-, por- és időjárás-álló készülékház

A LED lámpa kialakításakor az egyik fő szempont volt, hogy egész évben jól használható legyen. Az IP65-ös vízállóságú készülékház remekül állja az időjárás viszontagságait. Esőben, fagyban, hőségben is jól használható, így télen-nyáron biztosítja számodra a kiemelkedő világítást.

04_21.jpg

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 

Bemutató videó - nézd, micsoda ereje van:

Hová érdemes szerelni? Mennyi lámpára van szükség?

A fényvetőt a csomagban levő csavarokkal és tiplikkel könnyedén felrakhatod a falra, kerítésre vagy akár egy oszlopra is. Kb. 2 m-es magasságba ajánlott szerelni a legjobb érzékeléshez. A lámpa nagyjából 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel. Egy átlagos kertmérettel számolva 10 db lámpával az egész udvart be tudod világítani. 

led-kert.jpg

Ideális megoldás ház köré, udvarra, teraszra, erkélyre, garázsokhoz, kocsibejárókhoz. Üzleti célra, így boltokhoz, vendéglátóhelyekhez, telephelyekre is nagyszerű. 

Elképesztő ajánlat: egy pizza áráért Tiéd a napelemes LED lámpa!

Blogunk egyéves születésnapja alkalmából elképesztő ajánlattal kedveskedünk hűséges olvasóinknak. Most mindössze 1.990 Ft-os darabáron érheted el a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát, ha feliratkozol hírlevelünkre. Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni otthoni, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát mindössze 1.990 Ft-ért. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál.  Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_14.jpg

süti beállítások módosítása