Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Felfedjük a késélezés titkait: így élezd késeid 10 másodperc alatt!

Pár húzással borotvaéles lesz késed, bicskád, bárdod, ollód

2021. február 09. - naptermeke

A varázslatos késélező most 50% kedvezménnyel egy ingyenes feliratkozás után!

Még mindig tart születésnapi akciónk: napról-napra 50% kedvezménnyel érhetik el egyes népszerű termékeinket hírlevél feliratkozóink: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós ajánlat?

Ma a konyhában sokat tevékenykedőknek kedveskedünk: most a 3 fázisú késélezőt kaphatják meg fél áron hűséges olvasóink. Ezzel a sokoldalú találmánnyal 10 másodperc alatt élezheted meg vágóeszközeidet, éllel rendelkező szerszámaidat. Csatlakozz Te is it hírlevelünkhöz és máris tiéd lehet mindössze 3.990 Ft-ért a késélező. 

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, és rengeteg előnnyel jár: innentől kezdve az új konyhai, háztartási termékek mellett a legjobb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni, nem veszíthetsz semmit!

Nem vágnak elég jól a késeid? Mutatjuk, hogyan élezd meg őket pillanatok alatt!

Te is meguntad a tompa, életlen késekkel való küszködést? Csorba, kopott pengével kész rémálom bármilyen feladat. A hagyományos késélezők azonban gyakran használhatatlanok: nem jók minden eszközhöz, ráadásul kárt is tehetnek a pengében. Ne szenvedj többet régi, elavult élezőkkel!kes24.jpg

A Nap Terméke blog elhozta neked a késélezők legújabb generációját: a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel villámgyorsan, különösebb kézügyesség vagy szaktudás nélkül teheted szuperélessé vágóeszközeidet. 

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - 10 másodperc alatt éles, polírozott kések!

Az új gyémántbevonatos késélezővel néhány húzással újíthatod meg késed, bicskád, bárdod, tőröd, szikéd, ollód vagy egyéb éllel rendelkező szerszámod. kes23.jpg

Titka az egyedülálló 3 fázisú technológiában rejlik, mellyel eszközeid visszakapják régi élüket és megőrzik tartósságukat.  

Mit jelent ez?  

A 3 élezőfázis más-más jótékony hatást fejt ki a pengére, ezáltal a végeredmény lényegesen precízebb lesz, mint a hagyományos élezők esetében, késeid sokkal jobban fognak vágni, ráadásul ellenállóbbak is lesznek a karcolásokkal szemben.kes21.jpg

1. A gyémántszemcsékkel bevont fej képes még a sérült, kicsorbult, elhajlott élű késeket is megjavítani. Mivel a gyémánt a legerősebb csiszolóanyag, ezáltal a repedések is eltűnnek!

2. A wolfram fázisban történik az él képzése. Ekkor éri el a penge az ideális "V" alakot. A szupererős fejjel a keményebb késeket is pillanatok alatt megélezheted!

3. A végső fázis a polírozás, ami a kerámia élezőfejjel történik. Ebben a fázisban a penge fényes és extra éles lesz. 05_22.jpg

Előtte-utána: mostantól késeid úgy vágnak majd, mint fénykorukban!

Hogyan kell használni?

Helyezd el egy asztalon az késélezőt, fogd meg szorosan a markolatot, majd a másik kezeddel húzd át a késeket az egyes fázisokon, magad felé, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt élességet el nem éred. Nem szükséges hozzá nagy erőkifejtés, elég enyhén lenyomni a pengét. Ezután öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már használhatod is a makulátlanul éles, megújult eszközödet!

keselezo2-uj_1.gif

Jó hír, hogy az élezőt jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Ergonomikus, nagyméretű markolattal, csúszásmentes gumitalppal rendelkezik. Olyan strapabíró, hogy még hosszú évek múltán is jól használható marad! Otthonra, irodába, konyhákba, kifőzdékbe egyaránt ajánlott találmány.  

Bemutató videó - nézd, mennyire könnyen lehet vele élezni:

 

A késélező most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

A késélezővel olyan késeket is megélezhetsz, melyekről korábban már lemondtál. A megújult, szuperéles eszközökkel úgy fogod magad érezni, akár egy sztárséf a TV-ből: hámozz, vágj, filézz, apríts mindent könnyedén!

Születésnapi ajánlatunk keretében most fél áron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá ehhez az univerzális vívmányhoz. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!  kes12_2.jpg

 ____________________________________________

 TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

Brutális tél végi napelemes LED lámpa vásár!

Eleged van a sötétségből házad, teraszod, kocsibejáród vagy üzleted körül? Jó lenne egy erősebb világítás, de nem szívesen kábeleznéd körbe az egész udvart? Időigényes és temérdek pénzbe kerülő megoldások helyett ismerd meg azt a hatékony fényforrást, ami az utóbbi időben valósággal letarolta a piacot!

napelem1.jpgA napelemes, mozgásérzékelős LED lámpával 0 Ft-os üzemeltetési költséggel, kábelmentesen világíthatsz kültéren, ahol csak szeretnél. 

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - csúcsmodern, gazdaságos, nagyerejű fényforrás

Vége a sötétben való botorkálásnak: végre itt egy lámpa, amit nem kell hosszú órákig szerelgetned, állítgatnod: a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát úgy tervezték, hogy akár egy mozdulattal feltehesd a falra. Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor szükséges!

led51.jpg

Hogyan működik?

A lámpa beépített fény-, valamint mozgásérzékelővel rendelkezik: sötétség esetén azonnal készenlétbe állítja magát, ezt követően, ha 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, 30 mp-re felkapcsol a világítás. Ha nem érzékel további mozgást, automatikusan kialszik a fény. 
poszt2-napelem.gif

A lámpát 20 db hideg fehér LED-del látták el, melyek tartósan, nagy fényerővel képesek világítani. A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elemre vagy plusz akkumulátorra nincs szükség a használatához. 

Víz-, por- és időjárás-álló készülékház

A LED lámpa kialakításakor az egyik fő szempont volt, hogy egész évben jól használható legyen. Az IP65-ös vízállóságú készülékház remekül állja az időjárás viszontagságait. Esőben, fagyban, hőségben is jól használható, így télen-nyáron biztosítja számodra a kiemelkedő világítást.

04_21.jpg

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 

Bemutató videó - nézd, micsoda ereje van:

Hová érdemes szerelni? Mennyi lámpára van szükség?

A fényvetőt a csomagban levő csavarokkal és tiplikkel könnyedén felrakhatod a falra, kerítésre vagy akár egy oszlopra is. Kb. 2 m-es magasságba ajánlott szerelni a legjobb érzékeléshez. A lámpa nagyjából 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel. Egy átlagos kertmérettel számolva 10 db lámpával az egész udvart be tudod világítani. 

led-kert.jpg

Ideális megoldás ház köré, udvarra, teraszra, erkélyre, garázsokhoz, kocsibejárókhoz. Üzleti célra, így boltokhoz, vendéglátóhelyekhez, telephelyekre is nagyszerű. 

Elképesztő ajánlat: egy pizza áráért Tiéd a napelemes LED lámpa!

Blogunk egyéves születésnapja alkalmából elképesztő ajánlattal kedveskedünk hűséges olvasóinknak. Most mindössze 1.990 Ft-os darabáron érheted el a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát, ha feliratkozol hírlevelünkre. Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni otthoni, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát mindössze 1.990 Ft-ért. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál.  Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_14.jpg

süti beállítások módosítása