Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ezzel élezd meg késeid villámgyorsan!

Brutálisan hatékony módszer késre, bárdra, ollóra, szerszámokra. 

2020. október 15. - naptermeke

Raktárosunk álla is leesett ettől a késélezőtől - még a nagypapa régi kését is újjávarázsolta!

Lassan 1 éves lesz a Nap Terméke blog, ezalatt számtalan újdonságot mutattunk már be olvasóinknak. Most egy különleges ajánlattal szeretnénk kedveskedni mindenkinek, akik továbbra is velünk tartanak. 

Fontos tudni, hogy mi minden esetben alaposan letesztelt termékeket kínálunk: ez azt jelenti, ha megérkezik hozzánk a raktárba egy újdonság, azt azonnal kipróbáljuk. Raktárosunk, László élen jár ebben - imádja hazavinni az újdonságokat, gyakran a hétvégéjét is rászánja, hogy nyüstölje a jövőbeni eladásra kínált kütyüket, legfrissebb vívmányokat. 

03_16.jpg

A gyémántbevonatos késélezőt már hetek óta várta: még nagypapájával is fogadott, hogy meg tudja majd élezni vele régi, ütött-kopott vágóeszközét. Mikor aztán kipróbálta, még a sokat látott raktárosunk álla is leesett: a rozsdamart késről eltűntek a repedések, az éle borotvaéles lett, még a papírlapot is szelte utána!

poszt1_17.jpg

Nem volt kérdés, hogy azonnal rendelünk még belőle: ez a késélező nem hiányozhat egyetlen konyhából sem! Ha már meguntad a tompa késekkel, szerszámokkal való vesződséget, akkor itt az ideje, hogy megismerd ezt a 3 fokozatú gyémántbevonatos találmányt!

Gyémántbevonatos késélező - pár húzás, és késeid azonnal megújulnak!

Tudtad, hogy a régi élezők kárt is tehetnek a pengében, ráadásul nem minden fajta késhez jók? A gyémántbevonatos késélezővel biztonságosan, pillanatok alatt élezhetsz meg bármilyen kést, bicskát, bárdot, tőrt, ollót vagy éles szerszámot. 

html2_1.jpg

Kialakításakor arra törekedtek, hogy szaktudás nélkül, bárki egyszerűen tudja használni. Különlegessége, hogy a normál élezőkkel szemben 3 féle fázis található benne. Ezen fázisok mindegyike más-más módon újítja meg eszközeidet, hogy aztán a végeredmény tökéletesen precíz legyen. 

12.gif

A gyémántbevonatos élezővel akár egy sztárséf, úgy fogod érezni magad: eszközeiddel öröm lesz a munka, gond nélkül vághatsz, apríthatsz, szeletelhetsz fel bármit. Otthoni, műhelyi, céges, éttermi, kifőzdei használatra is kiváló.

Hogyan működik? 

Az élezőfej 3 különböző csiszolóréteggel van ellátva, melyek együttes alkalmazásával érheted el a legjobb eredményt:

1. Az első fázis a gyémántszemcsékkel bevont fej: ez az előkészítő szakasz képes még a sérült, kicsorbult, elhajlott élű, repedezett késeket is megjavítani. 

2. A wolfram fázisban történik az él képzése. Ez a legfontosabb szakasz, ekkor éri el a penge az ideális "V" alakot. A szupererős fejjel a keményebb késeket is pillanatok alatt megélezheted!

3. A végső fázis a polírozás, ami a kerámia élezőfejjel történik. Ebben a fázisban a penge fényes és extra éles lesz, ráadásul a karcokkal szemben is ellenállóvá válik. 

66_1.jpg

Hogyan kell használni? 

Egyik kezeddel fogd meg szorosan a markolatot, majd a másikkal húzd át az élezni kívánt kést sorban az egyes fázisokon magad felé, kb. 4-5 alkalommal, finoman lenyomva. Ezután öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már használhatod is a kifogástalanul éles, megújult eszközödet!

06_15.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen öröm vele az élezés:

A késélező most FÉLÁRON a tiéd, egy ingyenes feliratkozás után!

Nyugdíjazd Te is régi, haszontalan élezőidet és tapasztald meg a 3 fázisú technológia minden előnyét! 

Blogunk egyéves születésnapja alkalmából most féláras akcióval juthatsz hozzá a gyémántbevonatos késélezőhöz. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy ingyenesen feliratkozol hírlevelünkre és leadod megrendelésed az alábbi linkre vagy képre kattintva:

A MEGRENDELÉSHEZ ÉS FELIRATKOZÁSHOZ KATTINTS IDE!

50_1.jpg

süti beállítások módosítása