Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így készítsd fel autód télre, hogy elkerüld a baleseteket!

Ezt minden autósnak ajánlott beszerezni, mielőtt beköszönt a fagy, a jegesedés

2020. szeptember 30. - naptermeke

Autósok, figyelem: hamarosan jönnek a hidegek!

Ugyan még nemrég nyárias volt az idő, de heteken belül jöhetnek az első hajnali mínuszok, melyektől a szélvédő is lefagyhat reggelre. Jeges szélvédővel útnak indulni azonban rendkívül balesetveszélyes, az elmúlt téli szezonban is több gázolás és súlyos baleset történt amiatt, mert a sofőr nem látott ki megfelelően. 

poszt1_5.jpg

Viszont a nagy reggeli sietségben nem mindig egyszerű megszabadulni a lefagyástól. Jégkaparókkal valóságos kínszenvedés a takarítás, ráadásul meg is karcolhatják a szélvédőt. A jégoldók sokszor visszafagynak, gyakran csak rövid ideig nyújtanak tiszta kilátást. 

Szeretnél egy gyors és egyszerű megoldást? Fáradságos módszerek helyett ismerj meg egy hatékony találmányt a jegesedés ellen!

Autós szélvédő takaró - az autóvezetők új, elsőszámú fegyvere a jegesedés ellen 

A szélvédő takaróval mostantól mindig tiszta, jégmentes szélvédővel indulhatsz útnak. Ez a könnyen használható találmány megóvja autód üvegét a jégtől, fagytól, dértől és a hótól is. A különleges alumínium rétegnek köszönhetően még nagyobb mínuszokban sem fog vele jegesedni a szélvédőd. 

poszt04.jpgTakaró nélkül garantált a csúnya lefagyás – takaróval tiszta marad reggelre is! 

Hogyan használd? 

A takarót éjszakára vagy hosszabb ideig tartó parkolásnál ajánlott felhelyezni a szélvédőre. Vákuumos tappancsaival biztonságosan rögzítheted a szélvédő belső oldalára, így nem fújja le a szél, nem tudják ellopni. Indulás előtt gyorsan le tudod venni, ezután elég lerázni, és már mehetsz is - a szélvédő mindig tiszta, jégmentes marad!

146x70 cm-es mérete révén a legtöbb szélvédőt befedi. Mivel kicsire összehajthatod, így elfér az ülés alatt, vagy akár a kesztyűtartóban is!  

blog1.gif

Képzeld csak el, hogy mostantól nem kell reggelente hosszú percekig jégmentesítéssel vesződnöd. Felejtsd el az idegőrlő kaparászást és a jégoldókkal való küszködést! Válaszd Te is a szélvédő takarót és készülj fel a hideg időre! 

A szélvédő takaró előnyei:

- tökéletes védelem a jegesedés ellen
- nem kell kaparókkal, oldószerekkel vesződni
- gyorsan, biztonságosan használható
- könnyű felhelyezni és levenni
- kis helyen elfér
- bármilyen személyautóra alkalmas
- esztétikus kinézetű
- nyáron is használható, véd a naptól
- lopásbiztos
- kedvező árú  8_7.jpg

Készülj fel a hidegre! Fantasztikus ár!

Ne várd meg, míg beköszöntenek a kemény fagyok! Ez az univerzális szélvédő takaró a jelenlegi leggyorsabb és leghatékonyabb módszer jegesedés ellen. Szerezd be most szezon eleji kedvezménnyel, akciós áron az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 13_8.jpg

___________________________________________________ 

További "A nap terméke": 

 

Látássegítő csomag autósoknak - 2 db különleges szemüveggel!

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal optimális védelmet kaphatsz a szembesütő napfény és fényszórók ellen. A készletet úgy alakították ki, hogy éjjel-nappal, különféle időjárási körülmények között is hatékonyan használhasd. 

 

A csomag 2 db speciális szemüveget tartalmaz, a nappali vezetéshez alkalmas Ultra Vision-t és az esti, éjszakai autózáshoz ajánlott Night Vision PRO-t. Úgy alakították ki őket, hogy hölgyek és urak is bátran hordhassák mindkét típust. Divatos, könnyű viseletek, bármilyen fejformára könnyedén illeszkednek. 

Blogunknak köszönhetően most mindössze 2.990 Ft-ért juthatsz hozzá a nappali és éjszakai szemüveget tartalmazó látássegítő csomaghoz egy ingyenes feliratkozást követően:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

  

 

Vízlepergető fólia visszapillantó tükörre - soha többé nem lesz nedves a visszapillantód!

Ezzel a különleges, nanotechnológiás fóliával olyan víztaszító réteget hozhatsz létre, melyen az esőcseppek képtelenek lesznek megtapadni, azonnal legördülnek a tükörről. 100%-ig páramentes, így nyirkos, ködös időjárás esetén is tiszta marad vele visszapillantód. Ráadásul a fényszórók tükröződését is csökkenti, ezért azok nem fogják zavarni látásod, nem fárasztják ki a szemed. 

08_4.jpg

Ne kockáztass egy esetleges balesetet amiatt, hogy nem látsz jól hátra visszapillantódon! Gondoskodj biztonságodról vezetés közben! A vízlepergető fóliával tartós védelmet nyújthatsz tükrödnek. Most minden csomagban 2 db (1 pár) fóliát találsz, így a jobb és a bal visszapillantót is vízhatlanná teheted.

Szerezd be az alábbi linken szenzációs áron:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Gyémántbevonatos késélező - egy gyors megoldás a tompa kések ellen

3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel eszközeid visszakaphatják régi élüket. Nem túlzás, mostantól elég néhány húzás, és szinte bármilyen kést, bárdot, ollót, bicskát, tőrt vagy éllel rendelkező szerszámot könnyedén megélezhetsz. Mondj búcsút a kopott, kicsorbult pengéknek: a 3 fázisú technológia szavatolja, hogy késeid újra precízen vágjanak és megőrizzék tartósságukat. 

html01.jpg

Ezzel a csúszásmentes, strapabíró késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjba küldd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét. Tedd könnyebbé életed, rendeld meg fantasztikus áron a gyémántbevonatos késélezőt az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása