Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Gyémántbevonatos késélező - egy gyors megoldás a tompa kések ellen

Élezz meg bármilyen kést, bárdot, bicskát, ollót egyszerűen!

2020. június 09. - naptermeke

Meguntad az életlen késekkel való pepecselést? Mutatjuk a megoldást!

Tompa késekkel kész rémálom bármilyen konyhai feladat. A kicsorbult, elkopott élű eszközök vágás, szeletelés helyett inkább csak trancsíroznak. 

knifesharpener-dull.gifA hagyományos késélezők azonban gyakran csődöt mondanak: nem minden késhez jók, ráadásul végleg tönkre is tehetik a pengéket. Ne kínlódj tovább életlen késekkel! A Nap Terméke blog bemutatja a gyémántbevonatos késélezőt, mellyel pillanatok alatt, biztonságosan újíthatod meg vágóeszközeidet, szerszámaidat. 

Gyémántbevonatos késélező - élezi, csiszolja és polírozza késeid!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel eszközeid visszakaphatják régi élüket. Nem túlzás, mostantól elég néhány húzás, és szinte bármilyen kést, bárdot, ollót, bicskát, tőrt vagy éllel rendelkező szerszámot könnyedén megélezhetsz. Mondj búcsút a kopott, kicsorbult pengéknek: a 3 fázisú technológia szavatolja, hogy késeid újra precízen vágjanak és megőrizzék tartósságukat.  

08_14.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A késélező 3 féle élezési fázissal rendelkezik, melyek más-más módon javítják meg a tompa vágóeszközöket. 

Íme a tökéletes recept késeid megélezéséhez: a gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg elsimítja az egyenetlenségeket, ezután a wolfram fázis ideális "V" alakot képez, majd a végső kerámia fázis kifényesíti és extra élessé alakítja a pengét.  04_1.gif

Hogyan kell használni? 

Helyezd el stabilan egy asztalon, egyik kezeddel fogd meg szorosan a markolatot, másik kezeddel húzd át a vágóeszközt a kiválasztott fázison magad felé, óvatosan lenyomva, néhány alkalommal, míg a kívánt élt nem éred. Végül öblítsd le, majd töröld meg a kést és az élezőt. Az eredmény: borotvaéles penge, mellyel öröm lesz bármilyen feladat!

06_12.jpg

Az élezőt bal és jobbkezesek egyaránt használhatják. A nyélhez legközelebb találod a gyémántfázist, középen a wolfram, végül a kerámiafázis következik. A legjobb hatás eléréséhez mindhárom fázison érdemes áthúzni a kést.   

Bemutató videó - nézd, mennyire jó vele élezni!

Érezd úgy magad, akár egy sztárséf!

Dolgozz Te is mindig káprázatosan éles konyhai kellékekkel! Innentől kezdve még a vastagabb húsok, keményebb hozzávalók sem fognak ki rajtad. Úgy vághatsz, apríthatsz, hámozhatsz, filézhetsz, akár a profi séfek a TV-ben! 05_14.jpg

Újítsd meg Te is eszközeid pillanatok alatt!

Ezzel a csúszásmentes, strapabíró késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjba küldd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét. Tedd könnyebbé életed, rendeld meg fantasztikus 3.490 Ft-os bevezető áron a gyémántbevonatos késélezőt az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 10_12.jpg

süti beállítások módosítása