Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Horpadás autódon? Ezzel tüntesd el házilag!

Ezt biztosan nem mutatták eddig neked: autóra, motorra, háztartási gépre is kiváló.

2020. szeptember 01. - naptermeke

Kisebb horpadás, benyomódás van autódon? 

Téged is zavar autód kisebb horpadása? Szívesen megszépítenéd szeretett járművedet? Épp autóeladás előtt állsz, nem szeretnéd, hogy veszítsen értékéből? Sajnos egy apróbb kavicsfelverődés, ajtórányitás vagy koccanás nyoma is jócskán el tudja csúfítani kocsid kinézetét. 

horpadas1.jpg

Egy szakszervizben azonban súlyos tíz- vagy százezrekbe is kerülhet a javítás, nem beszélve a beleölt időről és fáradozásról. Költséges és lassú módszerek helyett bemutatjuk azt a találmányt, mellyel házilag, pillanatokon belül varázsolhatod széppé autódat!

Autós horpadásjavító készlet - a sok szerelő által titkolt megoldás végre otthonra is elérhető!

A profik megoldásán alapuló otthoni horpadásjavító csomaggal képes leszel megszabadulni a zavaró horpadásoktól. Mindezt 100%-ig biztonság mellett, anélkül, hogy a fényezést károsítanád. Olyannyira hatékony, hogy a legtöbb kisebb horpadásnál, kavicsfelverődésnél szinte nyom nélkül tüntetheted el vele a sérüléseket!

poszt2_6.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A készlet a karosszériajavító szakemberek által is alkalmazott horpadáskihúzó módszeren alapszik. A csomagban található kihúzóhíd és szárnyas anya erejével többféle méretű sérülést is hatékonyan tud kezelni. Még a nehezebben elérhető horpadásokhoz is el lehet vele érni, a puha gumitalpak szavatolják, hogy a fényezés ne karcolódjon. 

horp.gif

Milyen sérülésekre alkalmas a készlet?

- kavicsfelverődések
- ütődések
- apróbb koccanások
- jéghorpadások
- ajtórányitások nyomainak eltávolítására. 

A szett előnye, hogy bármilyen járművön, így autó mellett motoron, biciklin vagy akár hajón is lehet használni. Sőt, háztartási gépek, hűtőszekrény, mikrosütő vagy mosógép borításához is kiváló. Olyan esetekben, amikor nem károsodott a gyári lakkréteg, képes teljesen láthatatlanná tenni a sérüléseket. 
 07_8.jpg
Bemutató videó - nézd, milyen jól kihúzza a horpadásokat:

Hogyan kell használni?

Csak pár lépés és autód, háztartási kisgéped teljesen megszépülhet:

1: Tisztítsd meg alaposan a javítani kívánt felületet alkohollal.
2: Ragaszd fel a kihúzófejet a horpadásra a mellékelt ragasztópisztollyal.
3: Helyezd a kihúzófej fölé a sérülésnek megfelelő méretű hidat, majd tekerd addig a szárnyas anyát, míg a horpadás el nem tűnik, ki nem pattan a helyéről.
4: Távolítsd el a ragasztót a felületről egy alkohollal átitatott kendővel, és már kész is vagy!

90_1.jpg

Fantasztikus ár, már egy használattal bőven megtérül!

Tüntesd el Te is a kisebb horpadásokat, kőfelverődések nyomait házilag, egyszerűen! A készlet már egy horpadás kijavításával bőven behozza az árát. A minden fontos alkatrészt (ragasztórúd, ragasztópisztoly, 3 db kihúzófej, stb.) tartalmazó csomagot most szenzációs 3.900 Ft-os áron érheted el az alábbi linkre vagy képre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 

 

poszt5_4.jpg

 

 ____________________________________________________

További "A nap terméke":

 

Nappali + éjszakai látássegítő csomag: megóvja látásod vezetéskor

Veled is előfordult már, hogy semmit sem láttál a szembejövők erős fényeitől?

Napközben a szikrázó napsugarak, este a vakító reflektorok akadályozzák látásodat vezetés közben. Elég pár másodpercig elvakítva vezetni ahhoz, hogy megtörténjen egy baleset. Miért kockáztatnál, ha mostantól hatékonyan védekezhetsz a szembesütő fények ellen? 

19.jpg

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal elkerülheted a zavaró fényhatásokat. Többé nem fogja kisütni szemed a nap, nem zavarnak a szembejövők fényei. Nincs több hunyorgás, tökéletesen láthatsz mindent nappal és éjszaka is. Legyen tiéd most itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Gyémántbevonatos késélező - egy gyors megoldás a tompa kések ellen

3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel eszközeid visszakaphatják régi élüket. Nem túlzás, mostantól elég néhány húzás, és szinte bármilyen kést, bárdot, ollót, bicskát, tőrt vagy éllel rendelkező szerszámot könnyedén megélezhetsz. Mondj búcsút a kopott, kicsorbult pengéknek: a 3 fázisú technológia szavatolja, hogy késeid újra precízen vágjanak és megőrizzék tartósságukat. 

html01.jpg

Ezzel a csúszásmentes, strapabíró késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjba küldd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét. Tedd könnyebbé életed, rendeld meg fantasztikus 3.490 Ft-os bevezető áron a gyémántbevonatos késélezőt az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Napelemes, mozgásérzékelős kültéri LED lámpa - nagy fényerő, hatékony működés

A napelemes, mozgásérzékelős lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

03_2.jpg

Fantasztikus ár, 1.990 Ft/db!

Világíts mostantól anélkül, hogy megterhelnéd a villanyszámládat! A napelemes LED lámpákkal olyan helyeket is megvilágíthatsz, melyeket korábban nem volt lehetőség. 

Spórolj rengeteget úgy, hogy közben nagy erejű világításhoz jutsz! Használd az alábbi megrendelő linket és rendeld meg a LED lámpát mindössze 1.990 Ft-os darabáron: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása