Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Kegyetlen hőség érkezhet - így frissülj a melegben!

Itt a hordozható mini léghűtő otthonra, nyaralóba, irodába.

2020. július 27. - naptermeke

Brutális kedvezményt kapsz egy ingyenes feliratkozásért cserébe!

Tovább tart blogunk féléves születésnapi akciója. Eddig már több ezer vásárló élt a kedvezményekkel és iratkozott fel ingyenesen email hírlevelünkre. Csatlakozz Te is ezen az űrlapon és tiéd lehet mai akciós termékünk zseni áron:

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új háztartási, műszaki termékekkel kapcsolatos akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatainkat is rögtön megkapod.

Mit érhetsz ma el akciósan?

A mai akciós termék a Super Cool Box léghűtő, mely igazi felüdülést hozhat az egyre forróbb nyári napokon. Ezzel a könnyen hordozható találmánnyal akár több fokot is hűthetsz közvetlen környezetedben a levegőn. A léghűtőt most zseniális 4.990 Ft-os áron érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

Iratkozz fel most, nem veszíthetsz semmit: ha a későbbiekben esetleg nem szeretnél tőlünk hírlevelet kapni, csak egy kattintás a leiratkozás - így igazán megéri kipróbálni!

Újabb hőhullám érkezhet a héten - készülj fel szuper léghűtővel!

A csapadékos hétvége után a hétre visszatér a kánikula: sok helyen akár 33 fokos, igazi nyári időre számíthatunk:

cool5.jpg

Ne várd meg, míg kikészít a hőség! Készülj fel most a közelgő forróságra: drága és bonyolult beszerelésű klímák, haszontalan ventilátorok helyett ismerj meg egy azonnali felfrissülést nyújtó módszert!

Super Cool Box mobil léghűtő - hűsölj bárhol kellemes vízpárával!

A Super Cool Box mini léghűtővel rövid időn belül akár 5-6 fokkal is le tudod hűteni közvetlen környezeted. A finom, hűs vízpárának köszönhetően hatékonyan enyhíthetsz a tikkasztó melegen, akár otthon, műhelyben vagy irodában vagy. 

coolbox2_1.gif

Hogyan működik?

A készülék speciális vízhűtő technológiával beszívja a meleg levegőt, majd elindítja a víz párolgását és egy szűrő segítségével hideg levegőt bocsát ki. Csak töltsd meg hideg vízzel, kapcsold befordítsd magad felé a léghűtőt és már élvezheted is a felfrissülést! A Super Cool Box mellett jobban megy a pihenés, a munka és a tanulás is. 

2_3.jpg
A mellékelt USB kábel segítségével hálózati adapterről, PC-ről, laptopról vagy powerbankről is takarékosan üzemeltetheted. Kifejezetten csendes működésű, így háló- és gyerekszobába is ajánlott. 

A Super Cool Box amellett, hogy hűsít és párásít, még világítani is képes! Hangulatos LED világítása akár éjszakai jelzőfényként is szolgálhat. 

Bemutató videó - nézd, milyen sok helyen tudod használni:

Ezt a fantasztikus felüdülést nyújtó hűsítő eszközt 4.990 Ft-os akciós áron érhetik el azok, akik feliratkoznak hírlevelünkre.

Csak 2 lépés, és máris tiéd lehet 4.990 Ft-ért a Super Cool Box:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kiemelt ajánlatokról sem:

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Super Cool Box léghűtőt 4.990 Ft-os kedvezményes áron. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Megrendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül szállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

cool2_3.jpg

 

___________________________________________________ 

További "A nap terméke":

 

Frissítő párakapu - gyors felfrissülés, hűsítő vízlepellel! Akció: csak 1.990 Ft/szett!

A frissítő párakapuval azonnal, akár 10 fokkal csökkentheted a levegő hőmérsékletét. Ez a strandokon, fesztiválokon már jól bevált eszköz végre otthoni használatra is elérhető. p_irakapu_dekor_05.jpg

A párakapu 10 db szórófeje finom és hűs vízleplet állít elő, mellyel pillanatokon belül hűvösebbnek érzed a levegőt. A hideg vizet apró szemcsékre porlasztja, így nem áztat el, ugyanakkor teljesen képes felfrissíteni.

Állj, ülj vagy feküdj alá bátran: a 10 speciális fúvóka folyamatos, kellemes párafüggönnyel kényeztet. A szett teljes hossza 10 méter, melyet szükség esetén tovább bővíthetsz.

Kerüld el a hőgutát Te is! Vesd be a párakaput és mondj búcsút a kánikulának egész szezonban! A minden tartozékot tartalmazó, komplett csomagot most mindössze 1.990 Ft-ért szerezheted be! Rendeld meg az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

60 m hosszú mágikus locsolócső - most GRÁTISZ szórófejjel!

A TV-ből már jól ismert XHose locsolócsővel bámulatosan könnyű a kerti munka. Ahogy megnyitod a csapot, az XHose azonnal hosszának háromszorosára tágul, majd használat után vissza is zsugorodik eredeti méretére. Rendívül könnyű, egyszerűen, kis helyen tárolható, strapabíró eszköz. 

xhose-6.jpg

Képzeld el, hogy nem fogsz többé elfáradni munka közben: mivel nem gubancolódik, törik, nem kell emelgetned a nehéz csövet – szabadon mozoghatsz, az XHose-ból folyamatos, erős sugarú víz áramlik.

Ha most rendeled meg a XHose csövet, akkor nemcsak óriási kedvezménnyel juthatsz hozzá, hanem egy multifunkciós locsolófejjel is megajándékozunk! A szórófejjel könnyedén megöntözheted növényeidet vagy megtisztíthatod autódat.

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - többé nem ég oda, nem tapad le az étel!

A BBQ tapadásmentes grill sütőlappal többé nem kell aggódnod, hogy letapadnak vagy odaégnek a fogások. Teflonbevonatú üvegszálas szövetből készült, mely ellenáll a nagy hőnek, és teljességgel tapadásmentes. Segítségével a grillsütődet is tisztán tarthatod. Elfelejtheted a fárasztó sikálást, kapargatást: a grillrács a sütést követően makulátlan maradhat.

7_2.jpg

Szenzációs nyári kedvezmény, 1.990 Ft/db!

Próbáld ki te is ezt az univerzális sütőlapot és kápráztasd el környezeted fenséges ízekkel! A BBQ grill lapon készült finomságok után biztosan mindenki megnyalja majd mind a 10 ujját!

 Add le rendelésed az alábbi linken és süss mától mennyei grill ételeket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 

süti beállítások módosítása