Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Lőttek a kánikulának: itt a varázslatos mini léghűtő

Hűsít, párásít és világít - nem kell többé szenvedned a melegtől.

2020. július 13. - naptermeke

Te sem bírod a nagy hőséget? Szeretnél percek alatt felfrissülni?

Az utóbbi napokban ízelítőt kaptunk a kánikulából, hamarosan pedig újra beköszönt az igazi nyári idő. Egyesek jól bírják a forróságot, azonban rengetegen vannak, akik a tartósan 30 fok feletti hőmérsékletben képtelenek pihenni vagy koncentrálni a napi feladatokra.cool4_1.jpg
Ne hagyd, hogy kiszívja életerőd a tikkasztó forróság! Egy ügyes találmánnyal akár több fokkal is lehűtheted közvetlen környezeted, így nem kell szenvedned a kánikulától. Drága klímák és haszontalan ventilátorok helyett fedezd fel a Super Cool Box hordozható léghűtőt!

Super Cool Box mini léghűtő - kellemesen hűs fuvallat, finom vízpárával

A Super Cool Box mini léghűtővel pillanatok alatt felfrissülhetsz. Ezzel a hatékony találmánnyal kellemesen hűs, enyhén párás levegőt fújhatsz a közeledbe, mely segít elviselhetővé tenni a legforróbb nyári napokat. 

coolbox2.gif

Kis méretének köszönhetően mindig veled lehet: kertben, erkélyen, munkahelyen vagy nyaraláskor is hűsölhetsz vele. A léghűtő mellett jobban megy a pihenés, munka és a tanulás is. Nincs többé fullasztó hőség!

Hogyan működik?

A Super Cool Box lelke egy speciális vízhűtő rendszer: a készülék a meleg levegőt beszívva elindítja a beletöltött víz párolgását, majd egy hatékony szűrő segítségével hideg levegőt fúj, ezáltal kb. 5-6 fokkal hűti le környezetét. 

mukodese_1.jpg

Hogyan kell használni?

A léghűtőt úgy tervezték, hogy minél egyszerűbb legyen használni: csak töltsd meg a tartályt hideg vízzel, majd a mellékelt USB kábellel csatlakoztasd egy hálózati adapterhez, külső aksihoz vagy számítógéphez. Állítsd be a kívánt fúvási irányt, kapcsold be és élvezd a hűs fuvallatot!

cool4_2.jpg

A Super Cool Box-ot rendkívül takarékosan üzemeltetheted: egy vízfeltöltéssel akár 6-8 órán keresztül is képes hűvös levegőt fújni. 

Hűsít, párásít, világít, csendesen működik

A léghűtővel hűthetsz, párásíthatsz, sőt még világíthatsz is! Kellemes LED fénye remek hangulatot varázsol bármilyen helyiségbe. Mivel rendkívül csendesen működik, ezért ideális gyerek- vagy hálószobába is. 

Bemutató videó - nézd, mennyire sok helyen használható: 

A Super Cool Box léghűtő ajánlott mindenkinek, aki...

  • szeretne enyhíteni a 30-35 fokos kánikulán
  • azonnali, garantált lehűlésre vágyik
  • már unja a meleg levegőt keringető, haszontalan ventilátorokat
  • nem szeretne drága és áramzabáló klímákra költeni
  • forró helyen dolgozik
  • panellakásban, tetőtérben lakik
  • kisgyermeket nevel
  • nyaralni, utazni szeretne
  • imádja az újdonságokat

cool1_2.jpg

Frissülj fel Te is villámgyorsan!

Ne várd meg, míg teljesen kizsigerel a döglesztő kánikula! Használd Te is a Super Cool Box léghűtőt házban, lakásban vagy munkahelyen, és tapasztald meg nagyszerű hűsítő hatását!

Ezt a sokoldalú mini klímát most szenzációs 5.990 Ft-os áron szerezheted be az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

fejlec1_11.jpg

  

 

____________________________________________________ 

További "A nap terméke":

 

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - többé nem ég oda, nem tapad le az étel!

A BBQ tapadásmentes grill sütőlappal többé nem kell aggódnod, hogy letapadnak vagy odaégnek a fogások. Teflonbevonatú üvegszálas szövetből készült, mely ellenáll a nagy hőnek, és teljességgel tapadásmentes. Segítségével a grillsütődet is tisztán tarthatod. Elfelejtheted a fárasztó sikálást, kapargatást: a grillrács a sütést követően makulátlan maradhat.

7_2.jpg

Most 2 db sütőlap egy csomagban, szuper áron!

Próbáld ki te is ezt az univerzális sütőlapot és kápráztasd el környezeted fenséges ízekkel! A BBQ grill lapon készült finomságok után biztosan mindenki megnyalja majd mind a 10 ujját!

Csak nálunk: most minden csomagban 2 db sütőlapot kapsz, szenzációs áron! Add le rendelésed az alábbi linken és süss mától mennyei grill ételeket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

 

Frissítő párakapu - gyors felfrissülés, hűsítő vízlepellel! Akció: csak 2.690 Ft/szett!

A frissítő párakapuval azonnal, akár 10 fokkal csökkentheted a levegő hőmérsékletét. Ez a strandokon, fesztiválokon már jól bevált eszköz végre otthoni használatra is elérhető. p_irakapu_dekor_05.jpg

A párakapu 10 db szórófeje finom és hűs vízleplet állít elő, mellyel pillanatokon belül hűvösebbnek érzed a levegőt. A hideg vizet apró szemcsékre porlasztja, így nem áztat el, ugyanakkor teljesen képes felfrissíteni.

Állj, ülj vagy feküdj alá bátran: a 10 speciális fúvóka folyamatos, kellemes párafüggönnyel kényeztet. A szett teljes hossza 10 méter, melyet szükség esetén tovább bővíthetsz.

Kerüld el a hőgutát Te is! Vesd be a párakaput és mondj búcsút a kánikulának egész szezonban! A minden tartozékot tartalmazó, komplett csomagot most mindössze 2.690 Ft-ért szerezheted be! Rendeld meg az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

  

60 m hosszú mágikus locsolócső - most GRÁTISZ szórófejjel!

A TV-ből már jól ismert XHose locsolócsővel bámulatosan könnyű a kerti munka. Ahogy megnyitod a csapot, az XHose azonnal hosszának háromszorosára tágul, majd használat után vissza is zsugorodik eredeti méretére. Rendívül könnyű, egyszerűen, kis helyen tárolható, strapabíró eszköz. A 60 méter hosszú cső súlya mindössze 0.5 kg!

xhose-6.jpg

Képzeld el, hogy nem fogsz többé elfáradni munka közben: mivel nem gubancolódik, törik, nem kell emelgetned a nehéz csövet – szabadon mozoghatsz, az XHose-ból folyamatos, erős sugarú víz áramlik.

Ha most rendeled meg a XHose csövet, akkor nemcsak óriási kedvezménnyel juthatsz hozzá, hanem egy multifunkciós locsolófejjel is megajándékozunk! A szórófejjel könnyedén megöntözheted növényeidet vagy megtisztíthatod autódat.

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása